kızlar benimde memişler küçük , önceden kiloluydum e şimdi kilo verdim biraz onunda etkisi oldu tabii küçülmesine ..zaten küçüklerdi iyice küçüldüler .
son zamanlarda bu durum iyice kafama takılmaya başladı , başladı ama bişi yapmadan öyle duruyordum burda okuduğum bazı tarifleri yapmaya dün akşam itibariyle başladım inşallah iyi sonuçlar alırım valla hırslıyım bıkmadan yapmak lazım , elbette öyle mucizeler beklemiyorum ama hi değilse birazda olsa yararının olacağına inanıyorum ben , ve gerçekten inanmanın çok büyük faydası var arkadaşlar bunuda şundan emin olarak söylemek istiyorum daha önce sivilcelerim için baya uğraştım ama sonunda savaşı ben kazandım :) nolursa olsun umudu kaybetmemek gerek .
gelim neler yapmaya başladıklarıma ;
ilk işim dün akşam aktara gidip küç tozu almak oldu , sabah akşam 1 er tatlı kaşığı suyla yutucam artık .
2.cisi ise hergün adaçayı içmeye başladım bunu bikaç gün önceden yapmaya başlamıştım zaten ya psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama adaçayı bence işe yarıyacak gibi .
3.üncüsü ise yine dün akşam aktardan mersin yağı aldım , gece yatmadan bi güzel göğüslerime 10 dk bununla masaj yaptım evet biraz kötü kokuyo ama napalım katlanıcaz artık , öylecede yattım kızlar sabah kadar durdu göğüslerimde yani , kokusuda ilk sürdüğüm gibi değildi baya bi gitmiş.
bunları hergün düzenli yapmaya kararlıyım forumda okuduğum kadarıyla faydasını gören arkadaşlar çok , bu bilgileri veren arkadaşlarıma da tek tek tşk ediyorum gerçekten unutmadan .
vee kızlar gelişmeleride mutlaka buraya yazıcam , yazıcam diyipte unutmicam söz size :):) ama tabii hemen bi gelişme olmasınıda beklemiyorum bu iş için en az 2 -3 gerekli diyorlar .
uzun bi yazı oldu farkındayım kusura bakmayın ama , napim oldu işte :):)