Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ya bişi sorucam bende aynı sorunu yaşıyorum küçükler falan ama çare olmadığını biliyorum.. bundan dolayı kendimi ii hisetmek için en azından dolgulu sütyenler kullanıyorum ama onlarda da sorun yaşıorum. sanırım doğru iç çamaşırını bulamıorumkafamçokkarıştı.. ne kadar dolgulu olsada içi doluo ama çok yayvan duruo yani o çatal oluşmuo çok ayrıklar bunun için başka bi dolgulu çamaşır mı gerekirCADIARZU?? bir de mayo yada bikini giyerken ne yapıorsunuz.. hiç bir mayo olmuo bana dolgulu olmadıkları için minnacık oluo oda çok kötü görünüo:sinifsinif:

ya bişi sorucam bende aynı sorunu yaşıyorum küçükler falan ama çare olmadığını biliyorum.. bundan dolayı kendimi ii hisetmek için en azından dolgulu sütyenler kullanıyorum ama onlarda da sorun yaşıorum. sanırım doğru iç çamaşırını bulamıorumkafamçokkarıştı.. ne kadar dolgulu olsada içi doluo ama çok yayvan duruo yani o çatal oluşmuo çok ayrıklar bunun için başka bi dolgulu çamaşır mı gerekirCADIARZU?? bir de mayo yada bikini giyerken ne yapıorsunuz.. hiç bir mayo olmuo bana dolgulu olmadıkları için minnacık oluo oda çok kötü görünüo:sinifsinif:

canım sütyen için la senza,dolgulu bikini için reflections ı öneriyorum.aynı dert bende de var.ama bu iki marka bir erkegi bile kadın yapar bana inanşakkıdı.bu iki marka hiç gögsü olmayanlar için.sewgiler canımopuyorumnanaktan

canım sütyen için la senza,dolgulu bikini için reflections ı öneriyorum.aynı dert bende de var.ama bu iki marka bir erkegi bile kadın yapar bana inanşakkıdı.bu iki marka hiç gögsü olmayanlar için.sewgiler canımopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederım en kısa zamanda gıdıp bakacağim bunlara :)
ancak küçük bi sorun var: fiyatlar nasıldır malum öğrencilikte cok zor oluo para mevzuları :kedi::eek:

Son düzenleyen: Moderatör:
sabıırrr sabıırr yaaa sabııırrr
sabırr sabırr yaaaaaaaaaaaaa sabııırrrrr
belkide akılllanır aaaaaa
belkide akıllanırrrrrrrrrrrr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar benimde memişler küçük , önceden kiloluydum e şimdi kilo verdim biraz onunda etkisi oldu tabii küçülmesine ..zaten küçüklerdi iyice küçüldüler .
son zamanlarda bu durum iyice kafama takılmaya başladı , başladı ama bişi yapmadan öyle duruyordum burda okuduğum bazı tarifleri yapmaya dün akşam itibariyle başladım inşallah iyi sonuçlar alırım valla hırslıyım bıkmadan yapmak lazım , elbette öyle mucizeler beklemiyorum ama hi değilse birazda olsa yararının olacağına inanıyorum ben , ve gerçekten inanmanın çok büyük faydası var arkadaşlar bunuda şundan emin olarak söylemek istiyorum daha önce sivilcelerim için baya uğraştım ama sonunda savaşı ben kazandım :) nolursa olsun umudu kaybetmemek gerek .

gelim neler yapmaya başladıklarıma ;
ilk işim dün akşam aktara gidip küç tozu almak oldu , sabah akşam 1 er tatlı kaşığı suyla yutucam artık .
2.cisi ise hergün adaçayı içmeye başladım bunu bikaç gün önceden yapmaya başlamıştım zaten ya psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama adaçayı bence işe yarıyacak gibi .
3.üncüsü ise yine dün akşam aktardan mersin yağı aldım , gece yatmadan bi güzel göğüslerime 10 dk bununla masaj yaptım evet biraz kötü kokuyo ama napalım katlanıcaz artık , öylecede yattım kızlar sabah kadar durdu göğüslerimde yani , kokusuda ilk sürdüğüm gibi değildi baya bi gitmiş.

bunları hergün düzenli yapmaya kararlıyım forumda okuduğum kadarıyla faydasını gören arkadaşlar çok , bu bilgileri veren arkadaşlarıma da tek tek tşk ediyorum gerçekten unutmadan .

vee kızlar gelişmeleride mutlaka buraya yazıcam , yazıcam diyipte unutmicam söz size :):) ama tabii hemen bi gelişme olmasınıda beklemiyorum bu iş için en az 2 -3 gerekli diyorlar .

uzun bi yazı oldu farkındayım kusura bakmayın ama , napim oldu işte :):)

arkadaşlar hepimiz aynı derten yanayız valla benim ki 75 bile deyil 70 B vede evliyim malesef herkes bana hamile olduğum zaman mutlaka büyüdüklerini söylüyor ve eşim devamlı büyük göğüslü kadınlara baktığını görüyüyorum ve bu benim için berbat bir durum oluyor. ilk zamanlar hiç kafama takmıyordum ama 10 aydır evliyim ve eşimin artık direk kadınların göğüslerine baktığını gördüm.çok üzüldüm bu durumu bu yüzden mutlaka slikon yaptırmam lazım.arkadaşım bebekte bir doktorda burun estetiği olmuştu benim için slikonuda sormaş 4 milyar demiş bakalım nasıl yapıcam artık para biriktircem heralde. yada başka bir çözüm varsa lütfen yazın.

arkadaşlar hepimiz aynı derten yanayız valla benim ki 75 bile deyil 70 B vede evliyim malesef herkes bana hamile olduğum zaman mutlaka büyüdüklerini söylüyor ve eşim devamlı büyük göğüslü kadınlara baktığını görüyüyorum ve bu benim için berbat bir durum oluyor. ilk zamanlar hiç kafama takmıyordum ama 10 aydır evliyim ve eşimin artık direk kadınların göğüslerine baktığını gördüm.çok üzüldüm bu durumu bu yüzden mutlaka slikon yaptırmam lazım.arkadaşım bebekte bir doktorda burun estetiği olmuştu benim için slikonuda sormaş 4 milyar demiş bakalım nasıl yapıcam artık para biriktircem heralde. yada başka bir çözüm varsa lütfen yazın.

canım senin adına çok üzüldüm yaa eşinde nasıl yapar böyle birşeyi anlayamıyorum bu erkekleri yaabenneyaptımki canım hemen estetik düşünme diycem ama seninki gerçekten ciddi bi durum haline gelmiş eşinle hiç konuşmayı denedin mi ? hiç mi utanmıyormuş gözünün içine baka baka yapmaya :KK43:

arkadaşlar foruma uzun zamandır bakıyorum sonunda bende üye oldum bende göğüslerime takmış durumdayım fakat burda o kadar çok şey yazılmış ki ne yapacağımı şaşırdım..iyi sonuç alan arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olucam ya :KK43:(

arkadaşlar foruma uzun zamandır bakıyorum sonunda bende üye oldum bende göğüslerime takmış durumdayım fakat burda o kadar çok şey yazılmış ki ne yapacağımı şaşırdım..iyi sonuç alan arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olucam ya :KK43:(

canım bitkisel yağlarla masaj yap, buz uygula bitkisel çaylar iç mesela rezene bunlar benim yaptıklarım dolgunluk hissediyorum daha önceden ölçmemiştim ama sanki gözüme daha iyi geldiler..kaydirigubbakcemile3 hee bi de yeşil çay içerim her sabah ben meğer onunda içinde doğal östrojen varmışzemuszemus

tatlışımmm bende adaçayı içiyorum bide şerbetçi otuna başladım buara ikindiye doğruda maydonoz suyu içiyorum başkada bişi yapamıyorum valla şuaralar :KK66:
masaja çok üşeniyorum ben yaaa ah bi yapsam biraz niyeti olcak galiba benim tembel kerata memişlerin :KK70::KK70:

cnm bence hemen bukdr karamsar olma eminol burda hepimiz seninle aynı durumdayız bak bide şöyle düşün sen bukadar çok taktığın için eşin ne tarafa baksa sana kadınların göğüslerine bakıyomuş gibi gelebilir çünkü bazen aynı şeyi bende erkek arkımda hissediyorum ama sonra anlıorumki bunu ben kompleks yaptığım için aklım ailk gelen bu oluo biliorumm çoook zorr bi durum amaa bunu aşmak için gerçekten eşinle konuşman en doğrusu

o bakarsa bende açar gezerim valla tersim pistir şakkıdı az çok dekoltemiz var bizimde allaha şükür :icecream:

tweetycimmm ben açamıom yaa utanıyomm bide dalga geçiyo benle manyakk ne varda açıcan sanki dioo deli gönül dioki giyyy göbeğine kadar dekoltee warmıymış yokmuymuşş cümle alem anlasın ondan öncee alla alla yaaaa :jeyyar:

niye kıss sıkıştırınca memişleri bizimde bir dekoltemiz oluyo allaha şükür başka yeri açmaya lüzum yok delikafadulden
kızz sen sulu sütyen kullandın mı hiç ben düşünyorum da almayı nası die merak ettim opuyorumnanaktan

X