Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım, ik ben bahsetmiştim komdaki sitede benim için de yanlış değer demişti, ve acı olan benim daha önce daha büyüktü ve şimdi küçük ve tuhaflar ve eşimden saklamaya başladım, sutyenlerimin hepsi dolgulu ya da bi şekilde byük göstermeye çalışyorum ve bu sutyenleri bile eşimden saklıyorum çünkü utanıyorum, kendimi kandırıyorum sanki bu sutyenlerle.
Ama silikona da kesinlikle karşıyım, ameliyattan korkuyorum Allah kimseyi hastaneye düşrmesin derim hep. Bi de ilginç/tuhaf gelebilir ama mezara silikonlarla girersem diye suçluluk hissediyorum korkuyorum ne biliiim...Ayrıca doğal görünümlü olanına henüz rastlamadım, bizzat görmeliyim, üstelik eşim de doğallıktan yana.
İşin tuhaf yanı biz acaba azınlıkmıyız? Annem dahil herkesin göğüsleri büyük, anneminki devasa üstelik.Eşimin çevresindeki kadınların kızların hepsininki büyük, ama bende yok, kendimi eksik hissediyorum ben de. Belki o yüzden hala çocuksuyum, hiç kadın gibi hissedemedim kendimi...Hileli yollarla olduğundan büyük göstermekten sıkıldım artık, üstelik göğüslerim acıyor o sutyenlerin içinde, ordan burdan sıkıştırıyorum onları, yeterki göğüsüm varmış gibi olsun diye...
icel;arkadaşım 88 iyiymiş maşallah.ben benmkini söyliyeyimde üzül halime:) çok şey denedim demişsin bi fikrin var mı hangisi yaradı? (buarada bende küç etkili olmadı ama devam edeceğim)
güzelim o kadar şey kulladımki şimdi yazsam parmaklarım dayanamaz o kadar yani.hatta kullandklarımın cogunu hatırlamıyrm bıle.ama bol bol masaj yap nemlendırerek.limon ve elma suyu sürüp masaj yapıyorm.küç kullanmaya devm et etkısını zamnla goreceksın emın ol.bende etkılı olduysa herkeste etkılı olr.inanın bnm gogusler sızınkınden daha vahım durmdaydı bunları yapmadan önce.azmın elınden hıcbır sey kurtulamaz.masaj yapacak bı gogus bıle yoktu.avucuma gelen bişey yoktu düsünün :)))))))) hemen sonuc alamazsınız zamanla oluyor sabredın
canim bence sen en dogalindan, feslegen, nar, hurma,lahana, baklagiller ve sarimsak gibi besinleri daha fazla tuket. sanirim bunlar gogus buyumesini yardimci oluyor.
ayy ergenliğe ilk adım attığım zamanlarda belli olmasın diye hep bol şeyler giyerdim çok utanırdım lülülülülülü:Roflol::Roflol:
Allaha şükür şimdi kendilerinden pek bi memnunum sengözlerimebaksanab
ayy kızzzzzz çok sevindim
kızlar evlenince büyür diyolr doğrumu aranzda evlivarmı
keşke masajlar sonuç verse de 82 den 88 falan olsn yeter.çok küçükler yaa of tüm oda arkadaslarmn arasnda eziliyrm valla
ya nezcim mesela kaç cm büyüüdünde 1 beden büyümüş oluyo
keşke masajlar sonuç verse de 82 den 88 falan olsn yeter.çok küçükler yaa of tüm oda arkadaslarmn arasnda eziliyrm valla
mesajlar işe yarar gunde 5 kere mesaj yap bi de gunde 1 litre en az süt iç goreceksin bi kac haftada işe yarayacaktır. goguslerin buyumesi hormonlarla alakalıdır bazı yiyecekler bu hormonları tetikler yani goguslerin buyumesine neden olur