Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

kızlar bende avonun gögüs şekillendiricisini kullanıyordum bir ara her gün düzenli bir şekilde masaj yaparak sürüyordum biraz faydasını gördüm bence günlük masaj çok önemli ben bazen erinngenlik yapıyordum ama faydası oldu önce 75 değil doldurmak içinde kayboluyordu:) şimdi biraz biraz dolduruyor:) benimkiler inanılmaz küçük kime çekmişim bilmiyorum anneminki büyük ailede herkesinki büyük bir ben varım ya bazen psikolojim çok kötü bozuluyor:KK43:

Bencede masaj çok önemli masaj göğüsü büyütüyo we şekillendiriyo hergün yapın kızlar aksatmayın bir ay deneyin bakın neler olucak sewgilerrrra.s.

Arkadaşlar okuduğum bir makalede göğüs büyütmeyle ilgili yeni bir bitkinin adını gördüm; Kızıl Yonca bitkisi. Vücutta östrojen hormonunu aktif hale getiren bir bitkiymiş. Okuduğum yerde 4 bitkiden bahsetmiş. Çemen tohumu, Rezene, Kızıl Yonca ve Şerbetçi otu çayını hergün içmeyi tavsiye ediyordu. Bunlardan sadece kızıl yoncayı bilmiyorum. Kullanan, başka duyan var mı acaba?

Arkadaşlar okuduğum bir makalede göğüs büyütmeyle ilgili yeni bir bitkinin adını gördüm; Kızıl Yonca bitkisi. Vücutta östrojen hormonunu aktif hale getiren bir bitkiymiş. Okuduğum yerde 4 bitkiden bahsetmiş. Çemen tohumu, Rezene, Kızıl Yonca ve Şerbetçi otu çayını hergün içmeyi tavsiye ediyordu. Bunlardan sadece kızıl yoncayı bilmiyorum. Kullanan, başka duyan var mı acaba?

hıc duymadım cnm yaa ama aktarlara bı sormak lazım sen cemen tohumu cayına basladınmı pekı cnm?

Bende duymadım canım kızıl yonca wardırda duymamışızdır rezene cayı içiyorum çemen yağınıda bulsam masaj yaparım ada çayı aldım onuda içicem aktara giden arkadaşlar bi sorsunlar ne işe yaradğını demezler göğüs büyütür diye ama bi ögrenelim onunda çayını içeriz bir ay rezene bir ay adaçayı içmeyi düşünüyorum ben bir ayda kızıl yonca içerim bulursak tabi çemen çayıda olurmu acaba ne dersin

hıc duymadım cnm yaa ama aktarlara bı sormak lazım sen cemen tohumu cayına basladınmı pekı cnm?

Hayır canım, bizim mahalledeki aktarda yoktu çemen tohumu. Başka yerlerde aramaya da çıkamadım, okul çok yoğun bugünlerde. Rzenem de bitti dün, şerbetçi otu kaldı elimde tek. Ama bu kızıl yonca aklıma yattı. Çemen tohumuyla beraber onu da alıp, 4 lü şekilde kullanacağım inşallah.

Hayır canım, bizim mahalledeki aktarda yoktu çemen tohumu. Başka yerlerde aramaya da çıkamadım, okul çok yoğun bugünlerde. Rzenem de bitti dün, şerbetçi otu kaldı elimde tek. Ama bu kızıl yonca aklıma yattı. Çemen tohumuyla beraber onu da alıp, 4 lü şekilde kullanacağım inşallah.

umarım bulursun canım nedense cemenle ılıgılı hıc bısey yok sınır oluyorum ıns fayda eder bu kızıl yoncada bız de kullanırız ona gorekaydirigubbakcemile5

Bende duymadım canım kızıl yonca wardırda duymamışızdır rezene cayı içiyorum çemen yağınıda bulsam masaj yaparım ada çayı aldım onuda içicem aktara giden arkadaşlar bi sorsunlar ne işe yaradğını demezler göğüs büyütür diye ama bi ögrenelim onunda çayını içeriz bir ay rezene bir ay adaçayı içmeyi düşünüyorum ben bir ayda kızıl yonca içerim bulursak tabi çemen çayıda olurmu acaba ne dersin

İngilizce adı red clover ve okuduğum kaç yerde göğüs büyütmek için kullanıldığını gördüm. Menepoz öncesi kadınlar kullanıyorlarmış, ateş basıyor ya onlara, onun için faydalıymış. Vücuttaki östrojeni aktif hale getirdiği için tavsiye ediyorlar. Ben rezene ve şerbetçi otunu içiyorum ne zamandır, öyle çok gelişme olmadı baştaki gibi. Bir süre sonra büyüme yavaş yavaş oluyor. O yüzden ben 4 lü kullanmayı düşünüyorum.

aman canım dıkkat et vucuduna cok yuklenme ben gecen gun cıvan percemı yuzunden az daha oluyodum yaa sancıdan oyle bı ter attım kı anlatamam tıpkı adet olacakmısım gıbı belırtıler oldu oysa yenı bıttımadetım sancısı falan aynı ve kat kat daha agır bı sancı tmm ıyı gelıyo belkı duzenlıyo ama baya korktum yanı rahmım yerınden cıkarcak gıbıde oldu cok kotuydu yaa ben normalde sancılı olurum sanrıım o yuzden boyle oldu bakalım merak edıyorum nasıl olacak bu aykı adetım?4 sekılde derken yanı hepsınden bır bardak mı ıceceksın gunde yoksa bı gun ıkısını bı gun dıger ıkısını mı?-tatlicadiarzu-

canım civan perçemi için açılan konuda onun fazla içilmesinin sakıncalı olduğunu yazmıştı birisi, öyle hatırlıyorum. ben o yüzden civan perçemi düşünmedim pek, bak sende de yan etkisi olmuş zaten. Ben rezene ve şerbetçi otunun yan etkisi olmadığından emin oldum artık. Diğer ikisini de alıp içmeye başlayacağım. Hepsini karıştırıp günde 1 bardak içmeyi düşünüyorum şimdilik. belki sabah ikisi akşam ikisi diye ayırabilirim. benim okulun bitmesine az kaldı, o zaman kendimle daha çok uğraşabilirim. :-)

canım civan perçemi için açılan konuda onun fazla içilmesinin sakıncalı olduğunu yazmıştı birisi, öyle hatırlıyorum. ben o yüzden civan perçemi düşünmedim pek, bak sende de yan etkisi olmuş zaten. Ben rezene ve şerbetçi otunun yan etkisi olmadığından emin oldum artık. Diğer ikisini de alıp içmeye başlayacağım. Hepsini karıştırıp günde 1 bardak içmeyi düşünüyorum şimdilik. belki sabah ikisi akşam ikisi diye ayırabilirim. benim okulun bitmesine az kaldı, o zaman kendimle daha çok uğraşabilirim. :-)

pekı bırden fazla otu karıstırıp ıcmek sakıncalı olmaz demı yaa aslında gunde bı bardak ıctım sadece 15gun oldu nerdeyse cnm ya fazla ıcmedım ama cok kotu yaptı benı suan ıyıyım sancı kalmadı ama benım reglım sancılı gectıgı ıcın boyle oldu dıye dusundum ama tekrar almayı dusunmuyorum bıtmek uzere zaten rezeneye devam edıyorum ada cayı da aldım olmazsa adacayıyla bırlıkde rezeneye devam ederım benneyaptımki

canım ben adaçayını hiçbiryerde okumadım, sadec forumdan biliyorum kullananların olduğunu. o yüzden adaçayını düşünmedim ama dediğim gibi şimdilik 2 bitkiyi karıştırıp içiyorum ve bir yan etkisi olmadı. zaten tek rezene içerken 2 tutam atıyordum, şimdi ikisinden birer tutam atıyorum. yoğun bir çay olmuyor yani. 4 çayı karıştıtırsam yine öyle olacak, 2-3 tutmalık birşey atarım bir bardak suya.

canım ben adaçayını hiçbiryerde okumadım, sadec forumdan biliyorum kullananların olduğunu. o yüzden adaçayını düşünmedim ama dediğim gibi şimdilik 2 bitkiyi karıştırıp içiyorum ve bir yan etkisi olmadı. zaten tek rezene içerken 2 tutam atıyordum, şimdi ikisinden birer tutam atıyorum. yoğun bir çay olmuyor yani. 4 çayı karıştıtırsam yine öyle olacak, 2-3 tutmalık birşey atarım bir bardak suya.

canım ada cayını ben ostojen ıceren bıtkıler dıye bakmısdım orda gordum tmm ama yınede dıkkat et cnm kolay gelsın ıns fayda ederkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar evde çemen tohumum var bi poşette böyle kuş yemi gibi öğütülmemiş üzerindede zirai tohum yazıyo geçenlerde aktardan almıştım, çay kaşığıyla yesem faydası olur mu ki acaba diğer otları daha ilk defa duyuyorum onlarında çayını değilde aynı şekilde kullansak nasıl olur sizce.

Arkadaşlar evde çemen tohumum var bi poşette böyle kuş yemi gibi öğütülmemiş üzerindede zirai tohum yazıyo geçenlerde aktardan almıştım, çay kaşığıyla yesem faydası olur mu ki acaba diğer otları daha ilk defa duyuyorum onlarında çayını değilde aynı şekilde kullansak nasıl olur sizce.

Canım öğütülmüşünü ye yiyebilirsen daha faydalı olabilir weya çay yap bir bardak kaynamış suya bir tatlı kaşığı çemen tohumu at demle bi dene canım çay oluyosa bizde içelim okişmiia.s.

canım tohum halinde yersen ağır gelir belki, ya öğütülmüşünü ye yada çay gibi demleyip iç. ben bir alabilsem çay yapıp içeceğim, çok yerde okudum acayip faydalı birşey. eğer saksın falan varsa, toğrağa ek filizlenir ve sen de çemen filizi olarak yersin.

yaa kızlar bende bısey oluyo pıskolojıkmı acaba bılmıyorum ama sızde de oluyomu merak ettım banyo yaparken hepımız sıcak su kullanırız degılmı ben banyoda goguslerıme cok dokmemeye calısıyorum sıcak su cunku banyodan cıkarken sankı kuculmus gıbı gelıyo gozume her ne kadar cıkmadan once soguk suyla yıkasamda boyle hıssedıyorum:1no2:

yaa kızlar bende bısey oluyo pıskolojıkmı acaba bılmıyorum ama sızde de oluyomu merak ettım banyo yaparken hepımız sıcak su kullanırız degılmı ben banyoda goguslerıme cok dokmemeye calısıyorum sıcak su cunku banyodan cıkarken sankı kuculmus gıbı gelıyo gozume her ne kadar cıkmadan once soguk suyla yıkasamda boyle hıssedıyorum:1no2:

sana katılıyorum

X