Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ayy mıdem bulandı kız bu kadarcok meme yı gorunce bıde degısık yaa gercekden sekıl onemlı sukretmemız gerek yanı kucuk ama allaha sukur seklı guzel:sm_cool:

evet şekil en önemlisi.Ne şekiller var görüp de halimize binlerce kez şükredelim.
Yalnız ben oradaki silikonlu resimlerin neredeyse hiçbirini begenmedim.Hepsi de füze gibi asıl bide bulandırıcı olan bu bence...

aynen yaa ben zaten bulanırım degısık gogusden cnm yaa valla senınkı bıze gore baya bı daha ıyıymıs cnm yaa sırnaşık şey

bende 16 yasındayım 75 beden kullanıyorum.Ben büyük göğüs sevdiğim için büyümelerini istiyorum sizce daha fazla büyürleri mi yada ne yapma gerekiyor lütfen fikirlerinizi belirtin :1rolleyes:

Cnm daha büyüler mi en iyi cevap annenin gögsü ne kadarmış evlenmeden önce bunu ögren.Belki anneye degil de halana da cekmiş olabilirsin onları ne kadarsa muhtemelen seninki de o kadar olacaktır tabi hormonlarında bir düzensizlik yok ise...
Anladıgım kadarıyla gelişimin normal devam ediyor gögsün 75 beden ve daha 16 yaşındasın.Belli ki büyüyecekler ama bu dediklerimizi kullanırsan gelişimini hızlandırman acısından iyi olacaktır.
Düzenli küç kara üzüm çekirdegi sabah akşam suyla bir tatlı kaşıgı...
Sallama olarak caylarden rezene adaçayı iç
aktardan lavanta mersin gibi yaglardan al masaj yap.

Lindsay Lohan ın göğüsleri 16 yaşından sonra büyümeye başlamış mesela.. böyle bi durumda olabilir bizde sibel =)
umut et sabret burdaki şeyleri uygula ve iyi düşün gerisi gelcektir zaten hihoyyyt

öyle yapıyorum zaten cnm ama ben hemen etki etcek bir sey isiyorum.Eger aile genetiğiyle ilgiliyse anneminkiler kadar olsa da iyi oda 85 takıyo bende öyle istiyorum aslında(ayrıca benim anneminkilerde 16 yasından sonra büyümeye başlamış)

off bende 16 yaşındayım ama benimkilerde 70 i doldurmuyo. seninkiler bence gayet iyi 75. ki büyürlerdebelki zaten.
keşke 16 yaşından sonra şöyle hızlı bi büyüme göstersek kaydirigubbakcemile2

maskaraa btün prtkl dedkleri bu kdarmıı

O ne demek cnm.
Yarım portakal bütün portakal.:uhm:
Neye göre yarım neye göre bütün mesele bu?
Ben gögüs boyutnu belli etmek için kullanılan bu terimleri hiç anlamıyorum.
Portakaldan portakala fark var sonuçta bu sebeple bu şekilde ölçülendirmek yanlış olur.

bildğimz washnton prtaklın yarısı işte yaa diolar mesela birisi sdedi benim 1 prtkl kdar dedi bende dedim bu kdrmı cvp vermedi
nez dedi benm yrm prtkl dedi bu kdrmı dedim o da cvp vermz
diolar bişe sonrada kaçıolar atıolarmı nee

evet atıyoruz kafadan sen once bı su uslubunu duzelt sonra cvp bekle ınsanlardan yalancı muamelesı yapıp sonra da cvp mı beklıyosun

Kızlar benimkide işte bukadar ve 30 yaşındayım :çok üzgünüm:
ne diyorsunuz bakalım...

Eklentiler

• $ANTES%20SMALL.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 66
o resimde pek görünmüyo, bu daha iyi bir örnek.
tamda böyle benimkiler işte senağlama

Eklentiler

• $ANTES%2001.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 48
o resimde pek görünmüyo, bu daha iyi bir örnek.
tamda böyle benimkiler işte senağlama

canim benimkide ayni boyle. ben de 26 yasindayim. rezene, civanpercemi cayi iciyorum. 2 kl lik dambillarla havada daire ciziyorum. bi de az bisey masaj yapiyorum. bakalim faydasi olucak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…