Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

aynen denizim bende 23 yaşındayım 24 olacağım benimde öyle ne yapalım beterin beteri var resimlerde gördümde en azından şekli kötü değil demi sarkık olabilirdi:Saruboceq:

offf yazda geliyo bikinilerin içini dolduracak dolgun göğüslerim olsa keske soyle goğsümü gere gere dolasmak istiyorum bendesenağlama

bendeeeeeeee nefret ediyorum denize gitmekten yaaaaaaa biraz büyüseler süper olurdu etrafımdakilerin göğüslerine bakmaktan tatilden bişey anlamıyorum ne sinir bi durum

ya denizim senin göğüsler kdr olsa kşke bnmkiler bşka ne isterim.. bence değerini bil bak bazılarımızda hiç bişicik yok :'(

bendeeeeeeee nefret ediyorum denize gitmekten yaaaaaaa biraz büyüseler süper olurdu etrafımdakilerin göğüslerine bakmaktan tatilden bişey anlamıyorum ne sinir bi durum

Bende cnm.
Denizi o kadar cok severim ama gögüslerim nedeniyle hep buruk giderim tatile...
Bende bakarım öyle cok komik ama...
Şu benimkinden az büyük yada destegi var diye anlarım hemen ya da yok kendi gögsü ne güzel derim içimden...

Off kızlar aslında hem büyük hem de küçük bir sorun bu...

yaa canım senın hıcmı yok acaba dumduzmu yasında kucuk buyume ıhtımalı kendınden hanı yokmu?

ne yaşı nez ya nerdeyse 4 senedir aynı göğüslerim (16 yaşındayım) bu saatten sonra büyümicekler biliorum :1no2: :1no2:

ne yaşı nez ya nerdeyse 4 senedir aynı göğüslerim (16 yaşındayım) bu saatten sonra büyümicekler biliorum :1no2: :1no2:

ben bu yasda buyutuyosam senınkı cokdan buyur cnm merak etme demek ıstedıgım gelısmını tamamladınmı yanı?ergenlıkden cıktınmı

evet gelişimi tamamladım.. 4 senedir aynılar sen düşün.
bu arada baktım 155. sayfaya.. bayağı yol katetmişsin mucize gibi gerçekten

3 ay boyunca neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın ? bonviva kullanmıştın onu biliyorum bi tek.

3 ay boyunca neler yaptığını sırasıyla anlatır mısın ? bonviva kullanmıştın onu biliyorum bi tek.

zaten tek onu yaptım uc ay da canım sonra bı aya yakındır rezene ıcıyorum bı haftaya yakındırda cıvan percemı ıcıyorum ve bonvıva bıttıkten sonra yenı karısım yaptım yaglarla onunla gunde ıkı kez masaja devam edıyorum yanı sınav a basladım bu hafta oyle benım yarısı masajdan olduysa yarısıda caylarla yanı ama duzenlı yapmak cok onelı bıseyı umarım kalıcı olur suan kullandıgım yaglar ıse nar cekırdegı rezene ve avokado karısımı cnm:1hug:

bonvivanın içindeki yağları söylemiştin.. o yağları aktardan tek tek alıp karıştırsam sence aynı etkiyi yapar mı kaydirigubbakcemile5

bonvivanın içindeki yağları söylemiştin.. o yağları aktardan tek tek alıp karıştırsam sence aynı etkiyi yapar mı kaydirigubbakcemile5

bılmem ama bonvıva kullan derım ben sana ıcındekılerın hepsını yazdıklarını sanmam ayrıca da bulunması zor olan ıkı sey var cıtronella germacren d gıbı bu ara yaz ındırımıne gırmıs 80 mılyonmus ben kısa gırmeden bı tane daha alacam ıns o zaman kadarda normal yaglarla masaja caya devam edecem yanı zaten yılda bı kez kullanılıo mus o yuzden beklemem gerek benım bazen bende ınanamıyorum acıkcası umarımkalıcı olur benneyaptımki

X