Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

kızlar bende yakasık bır aydır melek otu ve ogul otu karısımı olan bır cay ıcıyorum ve kara uzum cekırdegı yagı kullanıyorum masaj ıcın.bı ıkı tanede spor hareketım var gunde ıkı defa yapıorum.75b kullanıyorum ama ıcı dolgun deıldı goguslerımın.ınanırmısın sımdı gozle gorulebılecek derecede dolgunlastı.bu benı dahada mutlu edıyo.yaptıklarımın bosa gıtmedıgını goruyorum ve sonuca ulasıyorum galıba

canım ya çok sevindim sendeki gelişmelere. buradaki bir arkadaş melek otunun çok acı olduğunu söylemişti. sen nasıl içebilin? ben alacaktım ama tadı kötü diye vazgeçtim. ben de spor hareketi yapıyorum ama seninkiler neler acaba? bilmediğim birşeyse uygularım ben de. şimdiden teşekkürler

satinellaa merak etmee yalnız deilsinnn cnm :KK43: ama ne dicemm hani oistediğin göğüs boyutuna neyazıkki bitkisel yollarla ulaşmanimkansızz cnm:KK43: en fazlaa 75i doldurabilirsinn oda taş çatlasın yanii:KK43: benimkilerde seninkiler gibii yanii vee ben 2 aydır kullanıorum bi byüme yok cm olarak ama dolgunluk var sadece düşünn yanii hayal yani :KK43:

yanlizliğim melek otuyla ogul otundan bır tutam bır bardaklık suyun ıcıne koyup kaynatıyorum.sonra onbes yırmı dakıka demlemeye bırakıyorum.bardaga koyuyorum.ılımasını beklıyorum.cunku cok sıcak ve cok soguk ıctıgın otların faydasını goremezmıssın.cok acı deıl ılık oldugu ıcın bı dıkıste hemen ıcıyorum tadını cok almıyosun bıle ama ıstersen bı kasık bal veya sekerde katabılırsın.melek otuyla ogul otu cok etkılıymıs cunku goğüs buyutuculerde hep bu karısımlar var.spor hareketlerım ıse sunlar,ılk hareketım sol elımı sag avcumun ıcıne dogru bastırıyorum ıkı elımde bırbırını ıtecek derecede.yıne aynı sekılde sag elımı sol avcuma bastırıyorum.ıkıncısı ıse bır havlu yada bır esyayı camasır yıkarken sıkarms gıbı on kere sıkıcaksın.bu hareketın sayısını gun gectıkce arttır.ınan bacok faydalı hele su ılkını gun ıcınde nezaman aklına gelırse yap cok pratık seyler ugrastırmaz ole senı.ayrıca kara uzum cekırdegı yagıda gercekten faydalı cunku ben kuç yıyemıyorum cok acı geldı bana yagını kullandım dırek goğuslere etkı ve gercekten gordum etkısını

yanlizliğim melek otuyla ogul otundan bır tutam bır bardaklık suyun ıcıne koyup kaynatıyorum.sonra onbes yırmı dakıka demlemeye bırakıyorum.bardaga koyuyorum.ılımasını beklıyorum.cunku cok sıcak ve cok soguk ıctıgın otların faydasını goremezmıssın.cok acı deıl ılık oldugu ıcın bı dıkıste hemen ıcıyorum tadını cok almıyosun bıle ama ıstersen bı kasık bal veya sekerde katabılırsın.melek otuyla ogul otu cok etkılıymıs cunku goğüs buyutuculerde hep bu karısımlar var.spor hareketlerım ıse sunlar,ılk hareketım sol elımı sag avcumun ıcıne dogru bastırıyorum ıkı elımde bırbırını ıtecek derecede.yıne aynı sekılde sag elımı sol avcuma bastırıyorum.ıkıncısı ıse bır havlu yada bır esyayı camasır yıkarken sıkarms gıbı on kere sıkıcaksın.bu hareketın sayısını gun gectıkce arttır.ınan bacok faydalı hele su ılkını gun ıcınde nezaman aklına gelırse yap cok pratık seyler ugrastırmaz ole senı.ayrıca kara uzum cekırdegı yagıda gercekten faydalı cunku ben kuç yıyemıyorum cok acı geldı bana yagını kullandım dırek goğuslere etkı ve gercekten gordum etkısını

bende nar cekırdegı yagını kullanıyorum ama uzumude dusunuyorum

satinellaa merak etmee yalnız deilsinnn cnm :KK43: ama ne dicemm hani oistediğin göğüs boyutuna neyazıkki bitkisel yollarla ulaşmanimkansızz cnm:KK43: en fazlaa 75i doldurabilirsinn oda taş çatlasın yanii:KK43: benimkilerde seninkiler gibii yanii vee ben 2 aydır kullanıorum bi byüme yok cm olarak ama dolgunluk var sadece düşünn yanii hayal yani :KK43:

dlgunluk dediiğin nasi oluo yaa böleemi

http://www.fairfaxplasticsurgeon.com/graphics/before_after/breast_augmentation/6a.jpg

Bence soldaki resim kadar olabilir.Gögüs dokun hiç yokmuş bu senin için yeterli ve olur ve seni mutlu eder dedigin gibi.Burada iyi başarı öyküleri de var gögüsleri küçük olan sonradan büyüyen.
Bizlerde bunu destekleyici gıdalarla harekete gecirmeye calışıyoruz bence sen o gögüs boyutuna rahatlıkla ulaşabilirsin ama sanki inancını kaybetmiş gibisin.
ılk önce inanman lazım.
Merak ediyorum şimdiye kadar nasıl bi ryol aldın ne zamandan beri uyguluyorsun?

hiçbişi ypmadım sade geçen 1 sene cvn prçmi içtim adet dznsizliği için o kdr ama yani benm kdr olup şimdk bu kdr olan varsa deniim yksa silkon tktrççam

soldakler fena diilmiş bu kdr olsa bari olurmu dersniz yksa gitçm silkon tktırtçam

http://www.mentorcorp.com/canada/images/ba-BILLADAMS.jpg

evet canım dolgunluk öyle iştee ben 2 aydır uraşıorum krem kullandım küç kullandımşimdide masaja başladım çilek yağıyla masajyapıorum 2 günde bir ayrıca ben bide zayıfım biraz yani aslında çok aşırı zayıf deilim ama yani belki göğüslerime etkisi olur diye biras kilo almaya kararverdim canımbitane macun yiorum yemeklerden yarım saat önce polenli ve içinde kara üzm çekrdeğide var oda etki edebilir diye düşünüyorum buaralar bi ağrı var ve dolgunluk adetimede daha var üstelik yanii bende umudumu çokkaybetmiştim ama buaralar biras daha umutlanmaya başladım bakalım canım kaydirigubbakcemile5

ay canım yanlış resime yorum yaptımm dolgunluk bu resimdeki gibi yanii evet diğerki gibi deil o bi beden büyüm eolur ancaa belkii olabilirr düzenli kullansak spor falan yapsak şölee 1sene boyunca hee bide ben şınava başladım ama bayaa yoruyo yaa beni valla göbekbölgem acaipp kasıldı et kesti resmen beni:KK70: :KK70: iki günde bi çekiorum şınavartık:KK70:

tü tü tü maşallaah :nazar::nazar::nazar: snnkiler iyiymiş kocmn daa büyüsün istiyonmu ne kdr istyonki ii bence bnlar
ben koydm işte tam o kadr benim

küçük ki bek onlarda büyütmüşler silikonlasırnaşık şey
ya bu arada orada gercekten kötü durumda olan sarkmış cok fazla asimetri olan gögüslerde var halimize şükredelim.

Valla cnm daha dolgun ve yuvarlak olsun istiyorum hepsi bu...
zaten dogal yöntemlerle daha fazla büyüme yakalayamazyız ki...
Yetinmek zorundayız...

bende 16 yasındayım 75 beden kullanıyorum.Ben büyük göğüs sevdiğim için büyümelerini istiyorum sizce daha fazla büyürleri mi yada ne yapma gerekiyor lütfen fikirlerinizi belirtin :1rolleyes:

bnde 16 yaşındayım göğsüm 70 i doldurmuyo canım .. Büyüsün diye yırtıorum kendimi =)
Bnce senn ölçün yaşına göre çok ideal . bak mesela ben küç , keten tohumu , rezene,civan perçemi ve adaçayı içiyorum.. sende bunları bi düzene sokarak yada kndine bir program yaparak düzenli olarak uygula ve sabret zamanla büyürler şekillenirler :CüvCüv:
birde lavanta yağıyla masaj yapıyorum onunda etkisi oluyor.

X