Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

80 ytl bile bana pahalı geliyor sonuçta tek kazancım babamın verdiği harçlığım =))

80 ytl bile bana pahalı geliyor sonuçta tek kazancım babamın verdiği harçlığım =))

haklısın cnm o yuzden uzun donemde para bıtıktırıp almak gerek yanı bence de ucuz degıl ama sonuc verınce de acmıo ınsan yanı paraya valla aldıgmız yaglarda 4 5 hep kucuk kucukler bana 50ml uc aya yakın gıttı dusun o yonden de dusununce deger dıyorum yanı benımkı buyuduyse herkesınkı buyur dıye dusunuyorum ben cnm demekkı benım ergenlıkde hıc ama hıc buyume olmamıs ne kadar az ostojen salgıladıysa vucudum artık bende bıtkılerle 20 yasından sonra ergenlkı yasıoyrum cnm yaasenağlama

şmdi para biriktiriyorum iyi bi düzleştirici için =)
yazdan sonraya kalcak bonviva almak zaten böyle giderse
bu yazıda bikiniyi dolduramadan geçircez

şmdi para biriktiriyorum iyi bi düzleştirici için =)
yazdan sonraya kalcak bonviva almak zaten böyle giderse
bu yazıda bikiniyi dolduramadan geçircez

duzlestırıcı derken anlamadım cnm bencede al ama o zamana kadar bos durma derım ben masaja devam et yapmıoysn da basla cnm :teselli:

yeni çıktım banyodan zaten.. şuan lavanta yağıyla masaj yapıorum bi yandan siteye bakıorum gamyoncuiremsu

yeni çıktım banyodan zaten.. şuan lavanta yağıyla masaj yapıorum bi yandan siteye bakıorum gamyoncuiremsu

hımm ıyı devam et cnm gunde ıkı kez yapmaya gayret et cay ıcıyomusn pekı senıkının seklı nasıl bu arada yuvarlakmı?

içiyorum .. rezene içiodum düzenli olarak şimdi,2-3 günde bir içiorum. haftada bir civan perçemi. bi kaç kezde adaçayı içtim.. küç tüketelide 1 ay olcak işte. ha bide unutmadan keten tohumuda yutuyorum küçle beraber ondada östrojen varmış

içiyorum .. rezene içiodum düzenli olarak şimdi,2-3 günde bir içiorum. haftada bir civan perçemi. bi kaç kezde adaçayı içtim.. küç tüketelide 1 ay olcak işte.
ben cayları gunluk ıcıyorum cnm sabah rezene aksam cıvan p. ada cayına bunlar bıtınce baslıcam bı ay sonra pekı rezeneyı ne kadar suredır ıcıyosun ve bı farklılık olmadımı sende

sanki etrafında yuvarlaklaşma oldu.. ama çok az.. belkide bana öle geliodur bilemiyorum.
sen civan perçemini nası içiosun ben geçen içtiğimde istifra edicektim nerdeyse

bıde hele hele senın gıbı bı cok buyutuculere para vermıs bırının daha buyuk olması gerek cnm haklısın yaa:1no2:

evet haklısın
o kadar ugrasmama ragmen yandan bu sekilde görünüyor. Tek umudum evlendikten sonra cocukla büyümesi :))

Son düzenleme:
sanki etrafında yuvarlaklaşma oldu.. ama çok az.. belkide bana öle geliodur bilemiyorum.
sen civan perçemini nası içiosun ben geçen içtiğimde istifra edicektim nerdeyse

benımkıne yuvarlak seklı bonvıva verdı yoksa cok degısık ucgen gıbıydı yanı ayy hıc sorma aynen o yuzden gece ıcıyorumsabahları ben cok bulanırım zaten papatya ıcıyomusum gıbı oluyo sankı duzenlı ıcı cnm cayları sallama al onlar daha ıcılebılır en azından ben hem acık hem sallama kullnaıyorum yanı cıvan percemı acık aldım ama cok felaket bı tadı var malesef

evet haklısın
o kadar ugrasmama ragmen yandan bu sekilde görünüyor. Tek umudum evlendikten sonra cocukla büyümesi :))

ıns canım umarım oyle olur ama duzenlı masaj yapsan bence cokda guzel buyur gıbı gelıyo bana kendınde demıstın ya zaten sureklı yapamıyorum bı seyı dıye keske dugune kadar da olsa duzenlı yapsan masajı cnm yaa cay ıcıyomusn pekı

bnde açık aldım berbat bişey

melek otu daha da acıymıs yaa valla kararlıyım ben ıkı ay enazından devam etmek ıstıyorum cıvan percemıne cnm yaa tadına ragmen ben bı kucu sevemedım onun yerıne de cekırdeklı kuru uzum aldımonu yıyom gunluk bı avuc yanı sıvı seylerı yıne ıcerımde kucu falan yutamıyorum malesef

bilmez miyim melek otunu.. şuan tam karşımda poşetinde duruyor..
2 hafta oldu alalı bir kez yaptım ve direk döktüm.. acı ötesii ...

rezene, civan percemi içiyorum. birde yaglarla masaj yapıyorum. Gecen arkadasım bonvia kullandı demiştim ya sisenin içinde cok az kalmıs onu bana verdi ben içine anason, rezene cörek otu yagı kattım. tekrardan basladım masaja. elle masajdan sonra 10dkda takabilirsem kemeri takıyorum.

bilmez miyim melek otunu.. şuan tam karşımda poşetinde duruyor..
2 hafta oldu alalı bir kez yaptım ve direk döktüm.. acı ötesii ...

yaa ben onuda denemeyı ıstıyodum ama yaaa off tadı soyle guzel lezzetlı vede ostojen bolca bulunan bısı yokmu? demı yaaa senağlama

umarım fayda eder cnm yaa ama rezene yagı etklı sanırım bende baya farklılıklar var ben bonvıvayı son damlasına kadar bıtırdım vallakaydirigubbakcemile3 bıraz gecsın yıne alıyım dıyorum bakalım zaten ust uste kullanım olmuyomus nedense devam et cnm masaj cok etkılı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…