Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ben bu kdr istyrm aslnda daha büyk olsa daa iyi am bunada razyım nasl sence bunlr

canım işte benimki o kadar yada azıcık daha küçüğüdür ama yetmiyo inan hiç bi gecelik doğru düzgün olmuyo
senağlama şimdi diceksin bende oda yok oda kötü ama işte benim içinde bunlarda kötü büyüsünler istiyorum bak armut gibi duruyo onlar öbür hatunun nasıldı gördün dimi hani şu yarım portakal bence mükemmel yaaaa dua edin hepimiz ama hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşalım valla insan ne derse desin takıyo yani kafaya ben resmen evi çemen kokuttum çemen macunu yapıp sürcem diye ev berbat koktu banyodan 3 gün koku gitmedi düşün yani...

şimdi yine çilek yağıyla masaj yapıp küç yutayım bari a.s.

bu arada benimki armut gibi işte böle ama üst tarafı biraz daha boş sankim ama çok çok farklı değil buna rağmen olmuyo ya dolgusuz kullanamıyorum hiç bişeyi yada ben dolguluya çok alıştım çıkarınca bana minnacık geliyo ama eşimde küçük diyo gibi bakıyoo ay benim psikolojim mi bozuldu acep benmi öyle hissediyom ne dersiniz yaa =(
biraz dolgunlaşırsa belki yanlarıda genişler yuvarlak olmaya başlar ve daha güzel olur dimi yaaa..
ben yine de çabalarımdan vazgeçmiycem benim güzel memişlerim en kısa zamanda doldun dolgun bıldır bıldır olacaksınız inşaallahhhhhh kaydirigubbakcemile2

canım benım hıc uzulme ıcı doldukca ınan kı yuvarlak oluyo masajla yanı benım kı eskı halı kadar da degıldır senın hem kucuk hem ucgen ama sımdı yuvarlandı ve cok hos duruyo azdaha ıcı dolsa tam ıstedıgım gıbı olacak yanı yanlara dogru yayvanlastı canım benımkı baya bı:1hug:

ayrıca mery84 senın cemen de olmadı demı cnm yaa kokusu yuzunden off neden kokuyo kı sankı demı bu kadar faydalı olacak bısey bıze senağlama eger ıstersen yagını al cemenın gunduz esın evde yokken yaparsın masajını aksam gelmeden de yıkarsın cnm hatta cılek kayısı yagıyla karıstırıp kokusunu da bastırabılırsınsırnaşık şey

Kızlar bi hareket daha

Yere yan yatıyosunuz dizlerinizi kırarak yatıyosunuz kollarınızı yerde ileriye doğru uzatiyosunuz hareket şu iki elinizi açıçaksınız hani birine sarılır gibi ilk once nefes alırken yukarıbakıcak we kolunuzu uykarı getirceksiniz tawana bakıcak parmaklar sonra nefes werirken kolunuzu acıcaksınız indirceksiniz

şöyleki sağ tarafa yatıp kolunuzu sol tarafa acıcaksınız ilk önce tawana bakıcak parmaklar sonra sol tarafa inidrceksiniz
sol tarafa yatıp sağ tarafa açıcaksınız inş anlarsınız düzgün yazmışımdır ayy nasıl yazim şaşırdım wallaahihoyyyt

cok kafam karıstı canım yaa vıdeo yada resım varmı koyabılecegın hanı CADIARZU

Bende bu şekilde yazılınca hiç anlamıyorum.kafamçokkarıştı
Nurcum lafım sana degil alınma sakın.
Bende netten okuyorum ama o nasıl olacak diye gözümün önüne getirmeye calışıyorum olmuyor.Netten baktım video var mı diye bulamadım...

Canım haklısın anlamassın tabi ben nasıl yazıcamı bilemedim ben plates hocasından gördüm hareketleri yapıyorum da güzel hareketler netten araştıralım link koymak lazım yaparlım bi ara hafta sonu yokum artık gelince canımŞeniz

cnm 70 den küçük göğsün 90 olması masajla veya hiçbirşeyle mümkün değildir sadece silikonla olur ama göğüs çapı vardır ya herkesin bi kapasitesi vardır mesela çapı geniştir ya üçgendir yada dolgun değildir işte bu doğal yollarla o bölgenin içi dolar yani göğüs dolgunlaşarak büyür mesela 70 beden en fazla 80 olur a.s burdaki arkadaşlarda 80 e razı gibi ama galiba sen çok büyük istiyorsun buda mümkün değil :çok üzgünüm:

canım benim evet çemen çooook kötü kokuyo yani o anlık koksa çekerim ama 3 gün gitmiyo evden düşün yaaa ne yapayım ama şimdi bi daha yapcam evin her yerini açıcam sonra başka çare yok denemeye kararlıyım a.s
inşaalah benimde öle olur canım seninki gibi yayvanlaşır birazda yani dik olsun ama yanları da dolgun olsun dimi yaaa bakalım ben elime para geçer geçmez senin şu bonviva dan aramaya başlıycam tekrar ne yapayım fulirim çok kötü kokuyoo bende nerde kötü kokan şey varsa bulmuşum yaaa:roflol:
sabah sabah uyanıp çilek yağıyla masajımı yaptım küç yuttum birazda şınav filan çekeyim diyorum sonrasında çemen macunu yapıp yıkandıktan sonra bi daha çilek yağıyla masaj yapıp dışarı çıkayım bari evdeki o kötü kokuya katlanmak zorunda kalmayayım offf yine ne çok işim var naniknanik kaydirigubbakcemile3
bu arada sen çemen yağı arıyordun buldun mu şeker ben bakındım şöle bi göremedim aktarda o zamanlar sizler için bakmıştım güyya ben katlanıp çemenin kendisini kullanıcam yaaa yerimseniben neyse bide kendim için şöle detaylı bi şekilde arayayım bakalım belki bulurum :1hug:

ANNE SÜTÜNÜ ÇOGALTMAK ıÇıN
Emziren annelerin en büyük sıkıntısı sütlerinin bebeğe yetmeyecek kadar az olması veya yetmeyeceği endişesidir.
1. tarif 1 kg. incir parçalanır2 lt. suda karıştırılıp suyu içilir, taneleri yenir.

2. tarif 500 gr. bezelye500 gr. incir ezilip pekmez veya balla karıştırılarak bol miktarda yenir
3. tarif 200 gr. çemen unu1 kg. bala karıştırılıp yenir.Ayrıca çemen et suyu ile karıştırılarak yenir.
4. tarif 100 gr. havlucan100 gr. rezene100 gr. çemen100 gr. kimyon100 gr. çörek otu100 gr. arı sütü100 gr. polen1 kg. bal1 kg. pekmez karıştırılıp aç ve tok karnına bol miktarda yenir.

burda da çemenden bahsediliyor =)

Çemenin Faydaları

--------------------------------------------------------------------------------

BıRLEŞıMıNDE;
a-) Saponinler % 2-3 arasında olup bu saponinler serbest olarak bulunmazlar. Bunlar furostanolglikozitlerin hidrolizi (Suda çözülmesi) ile C-26’ dahi çözülme sonucu furostanolglikozitler spirostanolglikozitler’e dönüşür.
b-) %25-40 oranında müsiliaj içerir
c-) %7-8 aranında yağ asitleri içerir
d-) Proteinler ve aminoasitler %20-30 arasında
e-) Flavonitler
f-) Alkaloitler %0,5 oranında

Çemen bitkisinin yeni bir çeşidi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü’nde geliştirildi. 9 Nisan 2004 tarihinde GÜRARSLAN adı ile tescil edilmiştir.

Tesir şekli; antidiabetik (kandaki şekeri düşürücü), kandaki kolesterol ve trigliseridi düşürücü, yağ metabolizmasını sağlayıcı, iştah açıcı, sindirim kolaylaştırıcı, iltihapları önleyici, vücuda zindelik kazandırıcı, kadınlarda süt artırıcı ve erkeklerde cinsel gücü kuvvetlendirici ve cesaretlendirici olarak kullanılmaktadır. Erkeklerde bu etkiyi vücudun kendi erkeklik hormonu gibi rol oynayan diosgenin sayesinde gösterdiği düşünülmektedir

FAYDALANMA YÖNLERı
Eski çağlardan beri yem ve ilaç olarak kullanılmaktadır. Kullanılan kısmı; Tohumu, yağı ve yapraklarıdır.
Tohumları kurutulup çerez olarak yenildiği gibi öğütülmüş halda mutfakta baharat karışımlarında, turşularda, çorbalarda, salatalarda, güveçlerde, soslarda ve et yemeklerinde kullanılmaktadır. Ayrıca gıda sanayinde fırın ve et ürünleri, alkolsüz içecekler, şekerlemeler, çeşni ürünleri, dondurma, şurup ve şekerli soslar ile jelatin, pudingler, cikletler ve şekerli kremalara ilave edilir.
Yeşil aksamı; yeşil baklaları ve taze sürgün uçları ve özellikle tohumları insan beslenmesinde kullanılır. Bazı yerlerde çemen otunun yaprakları salatalara eklenip çiğ olarak yendiği gibi, haşlanarak sebze olarak da tüketilir.
Eski Doğu Ülkelerinde iştah açıcı ve besleyici özelliğinden dolayı vücut dolgunluğu sağlamak için çemenden yapılan bir tür pasta fazlaca tüketilmiştir. Hatta kavrulmuş tohumları kahve olarak dahi değerlendirilmiştir.
Günümüzde Ortadoğu ve Hint mutfağında kullanılmaktadır. Güneydoğu Bölgemizde hazırlanan yöresel bazı acıların da terkibindedir.

Tibbi Etkileri ve Kullanımı

•Öksürüğü hafifletir, göğsü yumuşatır ve balgamı söktürür.
• Bronşiti ve boğaz ağrılarını hafifletir, rahatlama sağlar.
• Acı oluşu nedeniyle sindirim sistemini uyarır, sindirim işlemini kolaylaştırır.
• Mide ve bağırsak gazlarım söktürür. Diyarenin iyileştirilmesinde yararlı olur.
• Bedeni güçlendirici bir toniktir. Nekahat halindeki hastalara iyi gelir.
• Afrodizyak (cinsel gücü artırıcı) etkisi vardır.
• Emzikli (süt veren) annelerde süt gelişini artırır.
• Kadınların aybaşı dönemini rahat atlatmalarına yardımcı olur.

Karaciğer ve böbrek hastalıklarına, çarpıntıya, kan zehirlenmesine, görme yeteğinin azalmasına, ateşi düşürmeye, barsak ve mide tembelliğine, saçları beslemeye, rahim iltihap ve akıntılarına, böbrek ve idrar yolları kum ve iltihabına, böbrek ve mesane taşlarını parçalamaya, şekeri düşürmeye ve nefes darlığına iyi gelir. Yağı bal mumu ile karıştırılırsa elde edilen merhem, soğuktan ileri gelen çatlaklara iyi gelir
Çemenotu ayrıca çıban ve yaraların iyileştirilmesinde de etkili olur.
– Bunun için tohumlan ezilip toz haline getirilir. Biraz suyla karıştırılıp yara lapası hazırlanır. Bu lapa yara ve çıbanlara dıştan uygulanır.

KULLANIM BıÇıMLERı

Yağı harici olarak saçlara, lekelere ve cilt güzelliğine sürülerek kullanılır. Tohumları dövülüp toz halinde yutulur, bala karıştırılarak yenir, kaynatılıp suyu içilir. Harici olarak yara, şişlik ve urlara lapası konur. Baharat, biber ve sarmısakla karıştırılıp çemen yapılarak yenir. Taze yaprakları ve çiçekleri kaynatılarak suyu içilir.
Rahatsız edici el ve ayak terine karşı, yarım yemek kaşığı tohum ununa bir su bardağı su hesabına göre hazırlanan çaylarla, 10-15 dakikalık el ve ayak banyoları yapılabilir.
Çemen yagi, mersin yapraginin suyuna karistirilir, saçlara sürülürse, saçlari besler ve parlatir, dökülmesini önler. Çemen incir ile birlikte lapa haline getirilir, vücuttaki sislik üzerine konulursa, sisligi yumusatir.

Uyarı: Boyotu tohumunun bilinen hiçbir yan etkisi yoktur ama tüm herşeyin fazlası zarar olacağı gibi bu bitkininde tüm droglarının fazla alınması yan etki gösterebilir.

KAHVALTILIK ÇEMEN: Çemen unu; kimyon, karabiber ve sarımsak ile karıştırılarak elde edilen hamur özel olarak kahvaltılarda kullanılır.

kızlar bende yakasık bır aydır melek otu ve ogul otu karısımı olan bır cay ıcıyorum ve kara uzum cekırdegı yagı kullanıyorum masaj ıcın.bı ıkı tanede spor hareketım var gunde ıkı defa yapıorum.75b kullanıyorum ama ıcı dolgun deıldı goguslerımın.ınanırmısın sımdı gozle gorulebılecek derecede dolgunlastı.bu benı dahada mutlu edıyo.yaptıklarımın bosa gıtmedıgını goruyorum ve sonuca ulasıyorum galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…