evet cnm kakao yagını buyutucu lere de koyuyolar nasıl yaptın pekı duzenlı kullandın mı valla bende her yagı denemeyı dusunuyorum uzun sure yapacam cunku masaj bakalım ıns sagol cnm:1hug:
cnm valla hergün yapmadım sadece ben banyodan çıktığımda sürdüm çok aşırı öyle masaj yapmadım ama yine sürerken isteristemez biraz oluyo :)
sen evlimisin cnm?hihoyyyt
degılım cnm ben daha 21 yasındayım bekarım evlenene kadarda buyusunler ıstıyorum umarım buyur
büyür cnm çünkü ben geçen yıl çok kafama takıyordum nişanlıyım bu arada şimdi annem sen evlenince çok büyük olacak deyip duruyo şu pazardakilerden 90 beden takıyorum ama geçen yıldan psikolojimi bozmuş ki hala kendi kendime düşünüyorum acaba normalmi diyema bir kilo alsam farkediyo hemen nasıl büyüdü hala şoktayım demekki yeni gelişimimi tamamladım :roflol: senin boy kilo durumun ne?
kılom 58 boyum 1.63 cnm ıyı buyumus yasın kac pekı senın umarım bızımkılerde buyur boyle seylerı duymak moral oluyo valla bıde yok buyumez tek cozum sılıkon falan dıyenlere sınır oluyorum yaa ımkansız degıl sonucta demı ama ornek cok yanısırnaşık şey
cnm ben 23 yaşındayım boy 172 kilo 58 valla çok küçük olsa bile biran aklımdan geçirmem silikonu geçirmedimde çok duydum büyüyen heleki annemin evlenmeden 80 miş şimdi 95 maşallah :lepi: spor ve soğuk su masaj kesinlikle farkettirir yani farkettirmemesi biyolojik olarak mümkün değil ki çevremdede çok var genelde evlenince büyüyen daha çok :)
ayrıca beim bi arkadaşım var onun hiç yok erkek gibi yani gördüm çünkü birkez sorun ettiğini görmedim :1closedeyes: ama ben canlı örneğim hani çokta küçük değilim ama şuan elimi dolduruyo hatta avcuma sığmıyo :dance:
yasında kucuk degılkı hanı ergenlıkde olur bı tek falan dıyolar yaa bence tamamen ınanmakla ılgılı ve ben de burdakı arkadaslarda ınanıyo yanı ıns olur ne sans valla sendekıde az bı masajla olmus ben uc aydır masaj yapyıorum yenı yenı elımı dolduruyo benımde hıc yokdu yanı demekkı ısteyınce oluyo mus demı ama sagol cnm yaa fıkırlerın benı rahatlattı boyle seyler ınsanı daha cok heveslendırıyo vallaa.s.
ne demek cnm tabiki büyür ya sen hafif sporda yapsan tam olur o zaman göğüs kısmında biraz kas oluyo daha büyüyo hemde sarkma yapmıyo bıraksanda kas yağa dönüşüyo küçülmüyoda sonuçta insan vücudu değişim gösterebilir :lepi: inşallah sende benim kadar şanslı olursun cnm tabii ki 75A olan 75D olamaz ama senin de o kadar büyük de gözün yok sanırım valla zaten çok büyük çirkin duruyo nişanlım diyo zaten kapa dekolteni çok büyük bunlar falan diye hoşuma bile gidiyo :sm_cool: kesin büyür sen yeterki inan:teselli:
cnm düşün yani valla sütyenle bu kadar duruyo çıplak olanınıda bulurdum ama utandım
valla mekik mutlaka mesela ben plates yapıyorum genel spor hareketleri falanda ama gözün korkmasın düzenli yapmıyorum haftada 3 falandır en fazla sengözlerimebaksanab ama badem yağı ve kakao yağını karıştırıp sürmüştüm bide CADIARZU
mekık hımm pekı sınav cekdınmı bıde cnm kollarda kalınlık yaptı bende ben ondan cekındıgımden spor yapmıyorum yaasenağlama
cnm gece ya kafam karışmış ya farkında olmadan mekik yazmışım şınav diyecektim zaten :roflol: kolda o kadar kalınlaşma olmadı yaa normal yani senin çokmu farketti?
milya sendeki gelişme süpermiş, keşke bizim de öyle olsa. ben de şınav çekiyorum ve masaj yapıyorum. sen hergün çektin mi, bir de her defasında kaç tane çekiyordun merak ettim
evet hemde baya sınav falanda cekmedım sadece masajla oldu ne olduysa ılk once yan etkısı sandım buyutucu yagın ama malsef kas yapmısımsenağlama
o senin kaslarınla alakalı gelişmeye müsait demekki daha ne istiyorsun demekki biraz göğüs kaslarını çalıştırsan sende hemen farkedecektir :lepi:
30 tane mi? maşallah sen bayağı dayanıklıymışsın. ben 15 i zor buluyorum ama ondan önce başka hareketler de yaptıgım için yoruluyorum. sayıyı biraz daha arttırsam iyi olacak o zaman.