sınav cek dıyosun yanı bakıyım bugunden baslayım bı cnm sagol badem ve kakao yagını da denıcem hihoyyyt
inşallah sendede işe yarar çünkü çok iyi anlıyorum sizi acayip psikoloji bozuyo etrafındaki herkes koca koca senin minicik diye düşünüyorsun ama büyüyor işte benim büyüdü anneminde öyle işte şimdi kocaman büyük beden takıyo normal olmuyo ona çekmişim demekki biraz da sporla falan destekliyince böyle oldu :)
benim plates yapmam zor biraz ama dediğim gibi başka egzersizler de yapmaya çalışıyorum. peki senin göğüslerin ayrık mıydı önceden, sporun etkisi oldu mu hiç? ön kısımlarda gelişme var mı? benimkiler ayrık duruyor yana doğru, hiç büyümüş gibi gelmiyor o yüzden
benim plates yapmam zor biraz ama dediğim gibi başka egzersizler de yapmaya çalışıyorum. peki senin göğüslerin ayrık mıydı önceden, sporun etkisi oldu mu hiç? ön kısımlarda gelişme var mı? benimkiler ayrık duruyor yana doğru, hiç büyümüş gibi gelmiyor o yüzden
ben ona cok ınanıyorum cnm genetık bu bırasda boy gıbı cekıo bırıne hala anne teyze sansa artık aslında buyutucu kullanan kadar cokda oyle takmıyodum ne bılıyım alısmısdım kabullenmısdım kucuk göğüsle yasamayı ama kullanmaya basladımkafama taktım ıyıce :jeyyar:
yani biraz ayrık gibi ama çokta değil normale yakın şutarafagitti cnm neden plates yapamıyorsun egzersizlerle eşdeğer yapabilirsin? kaç yaşındasın sen buarada?
bence kesin büyür nişanlım bile farketti zamanla düşün yani çok büyüdü neden böyle oldu kapat dekolteni ört falan demeye başladı :jeyyar: seninde büyür biraz uğraş ve inan pes etme yeterki a.s
canı ben 25 yaşındayım. plates için şimdi topunu al, cd ler alıp izle.bilmediğim birşeye başlamak uzak geliyor yani anlayacağın. birkaç aya kadar yaşadığım yeri de değiştireceğim, bu kadarını ancak yapabiliyorum. ama seneye hayatım düzene girdiğinde olabilir, dik durmaya da faydası varmış. o yüzden istiyorum
cnm ben toplu yapmıyorum zaten o yüzden önerdim çünkü normal yaptığımız egzersizler gibi yapıyorum plates birkaç çeşit internetten bile haraketlerini bulabilirsin yerimseniben
ewt kızlar bende yazıcaktım plates yapın diycektin bikaç harerket ögrendim onler tam göğüs için artık yarın yazarım bende başlıycam plates yapmaya bence güzel olur grş kızlara.s.
gögüs ne kadar kücükse o kadar makuldur. spor durur.
muşmula kadar olmadıgı sürece sorun yok. cok büükleride ben semiyorum Çok üzgünüm çoook