- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de 2 ay önce 72 ye 77 çıkıyordu. Az önce baktım alt taraf 73 üst nerdeyse 84 olmuş. Gün geçtikçe büyüyor yani. Bence herşey inanmaktan geçiyor, umudunu kaybetme sakın. Ben 2 yıl önce tüm forumu okudum, küç ve rezeneye başlamıştım. Sonra 1 hafta geçince sıkıldım, bıraktım. O zaman inanmadan yapmışım demekki. Şimdi geçen vaktime acıyorum ama zararın neresinden dönersen kardır diye boşuna dememiş atalarımız [/QUO
yalnızlığım ya senin adına çok sevindim gerçekten ne mutlu sana kilo da almadan büyütmüşsün. peki spor dışında düzenli yaptığın ne var biraz ayrıntılı anlatabilir misin? şimdiden saol
canım çok teşekkür ederim. 2 ay öncesine kadar 70 bedeni doldurmuyordu göğüslerim, gerçekten iyi bir gelişme. ben masaj yaptım hergün, haftada bir de buz masajı. her gün rezene çayı, hurma. bunlar düzenli yaptığım şeylerdi. ayrıca ilk haftalarda nar yedim hergün, mevsimi geçince nar suyu ve çayını içtim. son 20 gün avokado yedim bir de. Saraçoğlu tavsiye etmişti. Şimdilerde rezene çayna bir de şerbetçi otu karıştırıyorum. bulursam melek otu da alıp 3 ünü demleyeceğim. 2 gün önce de kara üzüm çekirdeğine başladım. anlayacağın biri bitince diğerine geçtim hep. hiç boş bırakmadım kendimi. bu aralar araştırıyorum ve çemen çok faydalıymış. çemen tohumu alıp bir de katacağım çayıma. karışık oldu biraz ama hikayem böyle.
yalnızlığım peki şey sorucamm yaa yaşın kaç acaba çünkü gerçekten ii bi yol katetmişsin
Evet cnm öyle yapıcam.Ya kıskanıyorum valla sizi...
O kadar cok şeyi deneyecek sabrınız var.Ben daha masaja bile başlamadım bir kez yaptım offff.
Birde bende kediler var.Onlarla aynı odayı paylaşıyoruz bir kez deneyeyim dedim masajı ellerimi oynatınca oyun olarak algılıyorlar bir tanesi karnımı cizdi aman gögsüme gelecek diye ödüm koptu:bbo:
Birde mezroyla ölcerken feci zor oluyor ölüm tehlikesi atlatıyorum resmen mezroya atlıyolar dogru dürüst ölçemiyorum bile...
Bende cok bahane var anlayacagınız ama epey büyüdüler yahu...
Kızlar hepimiz büyütelim sonra bir toplanalım ya gösterelim birbirimize bizim derdimizi bizden başka kim anlar.Sevincimizi de paylaşalım...:içelim:
O kesin hala hevesliyim epey büyüdüler inanamıyorum nasıl olsa büyüme var diye masajı erteliyorum galiba...Kedilere bir alışınca hiç korkmuyosun bende hiç sevmezdim hem de korkardım ama şimdi hem evde hemde apartmanın bahcesinde pisilerim var bakıyorum hep...
evet cay rezene birde yeni bir cay aldım markası dogadan karşık bitki çayı
İçinde rezene civan percemi ısırgan yapragı gibi hormonlara iyi gelen bitkiler var.
Hatta yazdım buraya da sizde alın diye .
Bir bardak rezene bir bardak o çaydan yeni lavanta yagı aldım.
Bir kez sürdüm ve yıkamadım kokusu ok hafiif ve güzel.
Duş jeli gibi kokuyor yıkamaya gerek yok.
canım sen de banyoda yap masajı istersen, boşuna riske atmamış olursun kendini. bu arada bugün yine yabancı sitelerde araştırma yaptım. çemen tohumu, rezene ve anason beraber demleyin için diyordu bir makale. bu çemen ne mübarek şeymiş böyle. hangi yabancı siteyi açsam onu görüyorum. mısır çarşısına bir gideyim, en tazesinden bulurum orada. mahalle aktarlarında pek birşey bulunmuyor
östrojen kaynağı olarak en başta rezene ve çemen var. sonra melek otu ve şerbetçi otu geliyor. ben epey araştırdım. başka bitkiler de var ama onlar öyle bizim elimizin altıda bulunabilecek şeyler değil. mesela saw palmetto(sabal ekstresi) var. bir ara ben onu almayı düşünmüştüm ama hap olarak satılıyor. hap kullanmak da istemedim. bitki hali türkiyede yok diye biliyorum. neyseki canım ülkemde binbir çeşit bitki var. varsın birkaçı da olmasın
Kızlar o çay küçük marketlerde de satılıyor.Ben Dia dan aldım.
3,49 tl alın hepsi var içinde bir çemen yoktur.Limonla için ama tadı fena...
Birde şekersiz içiyorum hayatımdan bezdim sormayın.
Ya size birşey sorucam kızlar.
Bu caylar var ya feci karın acıktırıyor ac karnına cok zor içiyorum.
Tokken içince de sanki birşey yememişim gibi acıkıyorum.İyi sindiriyor bu çaylar bu sayede mi kilo aldım acaba?
Nergiscim aktarı zengin etmişsin sen ne yaptın?
Acaba bu potansiyeli gördükten sonra kendi işimi mi kursam aktar dükkanı açıp malum işsizim kendi işimin patronu olayım:sm_cool:
Cnm ya iyi fikir banyoda masaj yapmak inan hiç aklıma gelmemişti sadece bebe yagı sürüyordum catlaklarıma...Sag ol cnm
Birde şekersiz içiyorum hayatımdan bezdim sormayın.
Ya size birşey sorucam kızlar.
Bu caylar var ya feci karın acıktırıyor ac karnına cok zor içiyorum.
Tokken içince de sanki birşey yememişim gibi acıkıyorum.İyi sindiriyor bu çaylar bu sayede mi kilo aldım acaba?