- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
canımmm oncelikle tebrikleeeer Allah daimi kilsin evliligini, mutlu ve huzurlu sekilde...
ozelden yazdim bu arada sana... cok opuyorummm...
saol canımcım. Ama özelden msjın gelmedi :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm oncelikle tebrikleeeer Allah daimi kilsin evliligini, mutlu ve huzurlu sekilde...
ozelden yazdim bu arada sana... cok opuyorummm...
küçüklük olsa dert değil arkadaşlar keşke olsada küçük diye dert yansam ama yok işte lanet olsn benm göğüslerim yok hemde hiç tamam belki zayıfım minon tipliyim ama bu kadarı da normal değil hiç yok ya ergenliğe girmemiş kızlar gibiyim.. annem tutturmuş hamile kalınca büyür onlar dert etme çocuğun için var die ama daha neler alakası bile yok ne hamileliği ben 18 yaşındayım önümde evliliğe kadar kaçyıl var o zamana kadar böyle küçük memelerle mi yaşıcam ben :'( ya yine yaz geliyo şimdiden depresyona girdim ben nası bikini alıcam yine mi sahilde iki büklüm oturcam diye :'( biçözümü olmalı artık bunun yakın arkadaşlarımın bile takıldığı oluyo kimseye çok fazla belli etmiyorum üzüldüğümü ama çok fazla kafaya takmış durumdayım acilen büyümeliler :'( öle 95lerde değil gözüm göze hoş görüncek ele avuca gelcek kadar olsunlar yeter ameliyata gelince ben razıyım hemde dünden razıyım ama annem daha çok erken olduğunu sölüyo =/
kılzar avokado yagı aldım bugun daha kullanmama var zaman ama cıkmısken hem bı fıyat ogrenıyım dedım aktara gırınce de aldım kokusu da hos sakız gıbı sankı boyle kotu degıl yanı ama ben karısım yapmayı dusunuyorum ekleyecegım bı ıkı yag daha var bakalım nasıl bısı cıkacak ortaya gercı fazla karısımdanda korkuyorum yan etksı falan olur da elımdekı de soner falandelikafaduldendelikafadulden
canım demek aldın avokado yağını, ben daha fırsat bulamadım. ne kadara aldın peki, inşallah pahalı değildir.
kızlar avokado cayı cıkmıs gordunuzmu?
avokado yağı ucuzmuş neyseki, kokusunun iyi olması da güzel. çayını duymamıştım hiç, yaprağıyla, çiçeğiyle falan mı yapıyorlar acaba? sen nerede gördün
canım senin gördüğün form çayı mı? ben de baktım şimdi, onun içinde biberiye de vardı. zayıflamak için biberiye kullanılıyor çünkü, belki onun öyle etkisi vardır.
yok canım ya süt yapacacağını hiç sanmıyorum. en azından bende 2 aydır süt oluşmadı. hamilelerde süt arttırıcı özelliği varmış, bizde öyle bir etkisi olmaz sanmıyorum. sonuçta çok yoğun bir östrojen takviyesi yapmıyoruz ki. günde bir bardak sadece
ben çok fazla yağın karıştırılamasını uygun bulmuyorum. sonuçta yağlardaki etken maddeleri bilmiyoruz, birbirlerine uyum sağlarlar mı emin olmak zor. senin karışımında çok yağ var ama bilinçli olaraks eçilmişlerdir değil mi? ben yağ alsam da aynı şişeye koymayı düşünmüyorum. ikisi ayrı ayrı dursun, önce biriyle yapar, sonra diğerini ardından sıkarım diyorum
sırasıyla kullan o zaman canım. mesela lavanta al bundan sonra. daha sonra mersin ve kayısı yağını birlikte kullanırsın. kokusu güzel ve ağır olanı birarada kullanıp kötü kokulardan kurtulursun bir nebze