Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ewt canım ya yatınca düz oluyo ama yinede güzel bence yerimseniben

ewt canım ya yatınca düz oluyo ama yinede güzel bence yerimseniben

yatınca bıle buyuk duran gogusler herzaman bana degısık gelıo sankı ımkansız gıbı delikafadulden evet ama azıcık egısınce cok daha ırı duruo o zaman daha cok sevıom:sm_cool:

2 ay öncesine kadar sıfırmıydı şimdi avucunu dolduruyo 75 beden nasıl büyüdü o kaday yaa
benim 75 beden deyiyo ama geçen sene 70 bedenken deymiyodu

valla degıyo ama benımkı 75 A EN kucugu yanı adetım de uzak ama ole dıom yaa ıste duzenlı masaj buyutucu yagla uzum cekırdegıne de basladım 15 gunu gectı bakalım ıkı haftaya buyutucu bıtıo son 9 gunum daha kaldı :1shok:

peki avucunun içini parmakların kapalıykenmi açıkkenmi dolduyuyo

kapalıyken dolduruo sana bu konu sunu deyım cnm bu konuda ıstıkrarlı duzenlı kullanım cook onemlı ben buna ınanıom aksatmadan yap ne yapacaksan bıde sureyı hemen sıkıldım deyıp yarıda bırakma uzun tut yanı en az ıkı aybenneyaptımki

yaaa bişe sorcam seninde erk ark varmış hiç sıkıştırmıyomu yaa rahat durmaz erkek miyyeti

o mesafeyı kendın koyuyosun kı bence ben ıstemedıkten sonra kılıma dokunamazkaydirigubbakcemile3sen hangı sehırdesın yada turkıyede mısın merak ettım

yaa çok şaşırıyorum ben böyle duyunca geçen bi abla vardı hani efleniyomuş nişanlısı hiç yoklamamış daha hani onuda geçtik bu yaşına kadar kimse ellememiş tuhaf geliyo

yenı nesıl bıraz hızlı galıba ondan olsa gerek cnm yaa asıl senın rahatlıgın benı sasırttı yanlıs anlama ama:1shok::1shok: dedım bu kız sevgılısıyle aynı evde yasıo heralde.. sen bugune kadar hıc bısı uyguladınmı gogus buyumesı ıcın yag yada yıyecek...

evet sılıkonlular cok yanıltıyo ama ıcının bos oldugunu anlıom ben baskasında gorsem bıle ınan kı yaa o bıle egretı degısık duruo en azından azıcıgını doldursa bıle ıyı bence

yok hyır sadece sefgilim çok küçük bunlar büyüt biyaz diyo o yüzden araştırmaya başladım yeni yeni

hımm bence kendıne bısey belırle bı masaj bı cay bıde ıste kuc onu duzenlı baya bı kullan ıkı ay kadar ama duzenlı zaten temelınde var buyur yanı ama ondan ona gecme yanı bı seyde sabıt kararlı yap bakalım sonuc ne olacaksırnaşık şeysırnaşık şey

yarın kayısı yayı alıcam aktardan ilk ona başlıcam hergün gideim sürer sonra o işe yaramazza niwea bebe yayı alıcam sonrada kçüke başlarım nasıl yicem onu

tek bısı lede olmaz ama cay yada kucule bırlıkde yap masajı kucu valla ben katı sekılde yogurtla yıyemedım acıkcası suylada sevmedım tadı cok fazla gelıo o zaman sabah sut aksam ayrana katıom bı tatlı kasıgı sabah aksam olmak uzere

zaten benim geçen sne 70 bedendi şimdi 75c biy senede biybuçuk beden büyüdü sence daha büyüymü nez

tabıkı buyur neden buyumesın kı benım hıc yokdu dıyorum sana senın yasınında avantajı var ben daha erken yasta baslamadgıma nasıl pısmanım bılemezsın ama masaj cok onemlı ona gore ama sadece ole kaysılada olmaz en azından buyumeye yardımcı lavanta ıste avokado falan da dene daha sonraları hihoyyyt

Sevgili pamuk, inan ne eksik ne fazla tam olarak aynı dertten muzdaribim ben de
artık destekli ic camasırı kullanınca kendimi yalancı gibi hissediyorum.baya arastırdım dogrusu en mantıklı cozum estetik ameliyat.bir de yag dokusu enjeksiyon yontemi var ama henuz cok yeni ve bilemiyorum turkiyede uygulanmaya basladı mı,bunun yanında oldukca da pahalı bir yontem.diger bir yontem ise 1 yıllık gecici operasyon ameliyat gibi de degil ama silikon ameliyatından daha pahalı yani oldukca gereksiz oluyor bu durumda.son karar senin elbette ama silikon da bence bedende ayrı bir madde vs degil sonucta senin oluyor o da..dısardan uygulayacagun herturlu sey bitkisel veya kimyasal farketmez- herhalukarda dısardan olan bir uygulama.bu kadar takma kafana yaptır ameliyat.ben ciddi olarak dusunuyorum, sana da tavsiye ederim.
lakin, muhim olan saglık, bu kadar da kafaya takmamak lazım

Maravilla sen ne diyorsun kizim, biz burda DOGAL bir sekilde buyutmeye calisiyoruz ve de gordugun gibi gercekten de sonuc alanlar oluyor eger ki ugrasilirsa, bence ameliyat gibi seyleri rafa kaldirmak lazim, ve ilk once isin dogalina bakmak lazim...

Sevgili maravilla,
İşin kesin sonucu estetik evet ama şunu düşündünmü? Gittiğin veya gideceğin doktorlara da sorarsın (benim kuzenim cerrah). Bu takılan maddelerin insan ömrü ne kadar? Ben hemen sana cevabı vereyim maximum 20 yıl. yani sen 20 yıl sonra bunu tekrar aynı derecedeki zorlukta bir ameliyatla çıkarttırman gerekecek. Bunları düşünmeden karar vermeyin. Ayrıca tıp bir gün dediğini 5-10 yıl sonra değiştirebiliyor.Ne malum yine kanser yapıyormuş demeyecekleri? Henüz silikonda yeni bişey, bilemiyoruzki bu silikonlular gelecekte neler yaşayacaklar?
yinede kararına saygı duyuyorum tabi, bazen tak edebilir insanın canına.

Valla benimde aynen emzirmeyi bıraktıktan sonra küçüldü,sarktı iğrenç bir hal aldı ..napalım yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…