Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewt canım ya yatınca düz oluyo ama yinede güzel bence yerimseniben
benimkilerde yatınca yokoluyo peki sizinkiler yanlardan ititirince ortada birbirine deyiyomu
o zaman çok küçük deyildir memişlerin 75ten küçük oluysa deymez
2 ay öncesine kadar sıfırmıydı şimdi avucunu dolduruyo 75 beden nasıl büyüdü o kaday yaa
benim 75 beden deyiyo ama geçen sene 70 bedenken deymiyodu
peki avucunun içini parmakların kapalıykenmi açıkkenmi dolduyuyo
benim paymaklarım açıkken sefgilimin paymakları kapalıkeken dolduyuyo
yaaa bişe sorcam seninde erk ark varmış hiç sıkıştırmıyomu yaa rahat durmaz erkek miyyeti
evet ben tüykiye oraya şakacıktan danimarka yazdım konyadanım ben
peki sen 20 yaşındasın bugüne kadan kimse sıkmadımı memişlerini yeminnen
yaa çok şaşırıyorum ben böyle duyunca geçen bi abla vardı hani efleniyomuş nişanlısı hiç yoklamamış daha hani onuda geçtik bu yaşına kadar kimse ellememiş tuhaf geliyo
evet sılıkonlular cok yanıltıyo ama ıcının bos oldugunu anlıom ben baskasında gorsem bıle ınan kı yaa o bıle egretı degısık duruo en azından azıcıgını doldursa bıle ıyı bencebide hani dolgulu destekli sütyenler takıyoz ya yazık falla erkekleye kandırk yapıyoz zavallıcıklar görüyolar kocaman memişler eflenince bide bakıolar hiç yok çarşıdan aldım bin tane eve geldim hiç yok :))))))))))))))
yok hyır sadece sefgilim çok küçük bunlar büyüt biyaz diyo o yüzden araştırmaya başladım yeni yeni
yarın kayısı yayı alıcam aktardan ilk ona başlıcam hergün gideim sürer sonra o işe yaramazza niwea bebe yayı alıcam sonrada kçüke başlarım nasıl yicem onu
zaten benim geçen sne 70 bedendi şimdi 75c biy senede biybuçuk beden büyüdü sence daha büyüymü nez
Maravilla sen ne diyorsun kizim, biz burda DOGAL bir sekilde buyutmeye calisiyoruz ve de gordugun gibi gercekten de sonuc alanlar oluyor eger ki ugrasilirsa, bence ameliyat gibi seyleri rafa kaldirmak lazim, ve ilk once isin dogalina bakmak lazim...Sevgili pamuk, inan ne eksik ne fazla tam olarak aynı dertten muzdaribim ben de
artık destekli ic camasırı kullanınca kendimi yalancı gibi hissediyorum.baya arastırdım dogrusu en mantıklı cozum estetik ameliyat.bir de yag dokusu enjeksiyon yontemi var ama henuz cok yeni ve bilemiyorum turkiyede uygulanmaya basladı mı,bunun yanında oldukca da pahalı bir yontem.diger bir yontem ise 1 yıllık gecici operasyon ameliyat gibi de degil ama silikon ameliyatından daha pahalı yani oldukca gereksiz oluyor bu durumda.son karar senin elbette ama silikon da bence bedende ayrı bir madde vs degil sonucta senin oluyor o da..dısardan uygulayacagun herturlu sey bitkisel veya kimyasal farketmez- herhalukarda dısardan olan bir uygulama.bu kadar takma kafana yaptır ameliyat.ben ciddi olarak dusunuyorum, sana da tavsiye ederim.
lakin, muhim olan saglık, bu kadar da kafaya takmamak lazım
Sevgili pamuk, inan ne eksik ne fazla tam olarak aynı dertten muzdaribim ben de
artık destekli ic camasırı kullanınca kendimi yalancı gibi hissediyorum.baya arastırdım dogrusu en mantıklı cozum estetik ameliyat.bir de yag dokusu enjeksiyon yontemi var ama henuz cok yeni ve bilemiyorum turkiyede uygulanmaya basladı mı,bunun yanında oldukca da pahalı bir yontem.diger bir yontem ise 1 yıllık gecici operasyon ameliyat gibi de degil ama silikon ameliyatından daha pahalı yani oldukca gereksiz oluyor bu durumda.son karar senin elbette ama silikon da bence bedende ayrı bir madde vs degil sonucta senin oluyor o da..dısardan uygulayacagun herturlu sey bitkisel veya kimyasal farketmez- herhalukarda dısardan olan bir uygulama.bu kadar takma kafana yaptır ameliyat.ben ciddi olarak dusunuyorum, sana da tavsiye ederim.
lakin, muhim olan saglık, bu kadar da kafaya takmamak lazım