Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gögsüm 88 ken ölçtügümde 75b cıkıyordu.Zaten bende bu bedeni kullanıyorum tam oluyor desteksiz ama küçükler gene...
canım bende bakarken bu konuya rastladım ama senin eğitim durumun zaten lise yazıo yani belki gelişim aşamasıdırr olamaz mııı:sm_confused:
canım bende bakarken bu konuya rastladım ama senin eğitim durumun zaten lise yazıo yani belki gelişim aşamasıdırr olamaz mııı
anlıyorum seni ama bu konuya fazla takma bence taktıkça sende daha çok takıntı haline gelir bu aktarlara sor işe yarayan gercekten iyi bitkiler var canım önce dene olmassa da tıbbi olaylara basvur bilmiyorum imkanı var mı ama gerçi para da olsa insan böle bişey için göze alamıo :sm_confused:5 senedir göğüslerim aynı ... abartısız söylüyorum ve artık psikolojik olarak insanı etkiliyo.. yaşıtlarımla kndimi kıyaslayınca deli oluyorum ister istemez... ergenliğe gireli 4 sene oldu( regl olalı diyim) ve büyümüyolar .. hani en başlarda böyle küçük küçük kabartı gibi küçük kızlarda çıkar ya aynen o durum benimkisi... genetik olduğunu biliyorum ama bu durumdan kurtulcam inşş ...
aslında 4 milyara bile gerek yok canım istanbulda bi çok hastanede 2 milyara helediliyo ama banada soğuk geliyo ameliyat kesinlikle göğüs uçları filan kesiliyo of çekilemez yaaa benceeee :çok üzgünüm:Kızlar ameliyat neden düşünmediğinizi yazrmısınız merak ediyorum. Ben maddi nedenlerden düşünemiyorum, param olsa düşünürdüm sanki. buda beni çıldırtıyor. yani para olsa (4-5 milyar) süper göğüslerim olacak kadın gibi hissedebilecektim. dünyaya bir kere geldim doğru düzgün sütyenler takabilecektim. Sırf maddi olarak bunu yapamamak çıldırtıyor bazen beni.
siz neden düşünmüyorsunuz bukadar kesin bir yöntemi? yada düşünen varmı?:uhm:
sende bi dene küç ile rezeneyi .. benim bugün 2.günüm inş etkisini görürüm ... bünyeden bünyeye değişiyo galiba etkileri.. belki bizde işe yarar buda bi umut işte :teselli:
Kızlar ameliyat neden düşünmediğinizi yazrmısınız merak ediyorum. Ben maddi nedenlerden düşünemiyorum, param olsa düşünürdüm sanki. buda beni çıldırtıyor. yani para olsa (4-5 milyar) süper göğüslerim olacak kadın gibi hissedebilecektim. dünyaya bir kere geldim doğru düzgün sütyenler takabilecektim. Sırf maddi olarak bunu yapamamak çıldırtıyor bazen beni.
siz neden düşünmüyorsunuz bukadar kesin bir yöntemi? yada düşünen varmı?:uhm: