Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Benim gögsüm 88 ken ölçtügümde 75b cıkıyordu.Zaten bende bu bedeni kullanıyorum tam oluyor desteksiz ama küçükler gene...

Benim gögsüm 88 ken ölçtügümde 75b cıkıyordu.Zaten bende bu bedeni kullanıyorum tam oluyor desteksiz ama küçükler gene...

75B'yi desteksiz doldurup nası küçük diyosunuz anlamıyorum:uhm: gerçekten anlamıyroum.. boy kilo nedir ki? 34 ya da 36 bedensen 75B gayet iyi bence:teselli: gerçekten fazla takıyor olmayasınızkafamçokkarıştı
ve bu yüzden forma çeşitli ebatlarda göğüsler koyup hangisi sizsiniz hangisi olmak istediğiniz beden şeklinde bi başlık açmak istiyorum... böylelikle insanların kafa karışıklığı da ortadan kalkmış herkes herkesi anlamış olur:KK70:

Bu küçük göğüs meselesini araştırırken sitenizle tanıştım hemen üye oldum ...
ya arkadaşlar valla yalnız deilsiniz bende hiç mi hiç göğüs yok... küçük olsa razıyım ama yok işte.. her yaz bikini giymeye utanıyorum yok çünkü... dümdüz... benden küçüklerin bile var bende hiç yok.. bence bu 75 falan giyenler şükretsin... benimle aynı durumda olanların dertlerine nasıl ne şekilde çare bulduklarını çok merak ediyorum :KK43: Lütfen banada yardımcı olun... Küç yemeği falan düşünüyorum belki işe yarar :KK43: ameliyat falan istemiyorum kendileri büyüsün istiyorum... adetlerimde düzenli ama niye böyleler :KK43: off ya :KK43:

canım bende bakarken bu konuya rastladım ama senin eğitim durumun zaten lise yazıo yani belki gelişim aşamasıdırr olamaz mııı:sm_confused:

canım bende bakarken bu konuya rastladım ama senin eğitim durumun zaten lise yazıo yani belki gelişim aşamasıdırr olamaz mııı:sm_confused:

yaw herkes yaşınıda yazabilseydi şu bilgilerin yanına çok yararlı olurdu. kimilerimiz 17 yaşında kimilerimiz 35. bunlarıda bilerek okusak iyi olurdu. yönetime bunu duyursak ama nasıl?

canım bende bakarken bu konuya rastladım ama senin eğitim durumun zaten lise yazıo yani belki gelişim aşamasıdırr olamaz mııı

5 senedir göğüslerim aynı ... abartısız söylüyorum ve artık psikolojik olarak insanı etkiliyo.. yaşıtlarımla kndimi kıyaslayınca deli oluyorum ister istemez... ergenliğe gireli 4 sene oldu( regl olalı diyim) ve büyümüyolar .. hani en başlarda böyle küçük küçük kabartı gibi küçük kızlarda çıkar ya aynen o durum benimkisi... genetik olduğunu biliyorum ama bu durumdan kurtulcam inşş ...

5 senedir göğüslerim aynı ... abartısız söylüyorum ve artık psikolojik olarak insanı etkiliyo.. yaşıtlarımla kndimi kıyaslayınca deli oluyorum ister istemez... ergenliğe gireli 4 sene oldu( regl olalı diyim) ve büyümüyolar .. hani en başlarda böyle küçük küçük kabartı gibi küçük kızlarda çıkar ya aynen o durum benimkisi... genetik olduğunu biliyorum ama bu durumdan kurtulcam inşş ...
anlıyorum seni ama bu konuya fazla takma bence taktıkça sende daha çok takıntı haline gelir bu aktarlara sor işe yarayan gercekten iyi bitkiler var canım önce dene olmassa da tıbbi olaylara basvur bilmiyorum imkanı var mı ama gerçi para da olsa insan böle bişey için göze alamıo :sm_confused:

bugün küç ve rezeneye başladım inş olumlu sonuç alırım .. ameliyat falan ilerde düşünceğimi sanmıyorum büyük konuşmiyim ama fisfisfis

Jiklipaff benimde aynen öyle ya:S bende regl olalı 4 sene oluyo aynı dediğin kadar benim göğüslerde bende büyüsünler istiyorum :KK43:

sende bi dene küç ile rezeneyi .. benim bugün 2.günüm inş etkisini görürüm ... bünyeden bünyeye değişiyo galiba etkileri.. belki bizde işe yarar buda bi umut işte :teselli:

ya bu küç dediğinizi yani kara üzüm çekirdeği bildiğim kadarıyla ve rezeneyi nasıl kullanıcaz peki bi tarifi varmı jiklipaff yazarmısın canım bende baslayımm inş olumlu sonuç alırsınÇok üzgünüm çoook

bu arada ben21 yaşındayım lisedeyken çok küçüktü şimdi 75 tam doluyo 80 giyyorum biraz boş kalıo ama

Kızlar ameliyat neden düşünmediğinizi yazrmısınız merak ediyorum. Ben maddi nedenlerden düşünemiyorum, param olsa düşünürdüm sanki. buda beni çıldırtıyor. yani para olsa (4-5 milyar) süper göğüslerim olacak kadın gibi hissedebilecektim. dünyaya bir kere geldim doğru düzgün sütyenler takabilecektim. Sırf maddi olarak bunu yapamamak çıldırtıyor bazen beni.

siz neden düşünmüyorsunuz bukadar kesin bir yöntemi? yada düşünen varmı?:uhm:

Sevde :

rezeneyi bilindik poşet sallama çay yapıyoruz.. bir bardak kaynamış suya sallama poşet rezene çayı daldır 3 dk demlensin iç.. anason gibi kokuyo ve benim hoşuma gitti kokusu bu şekilde kullanıyoruz.. inş işe yaricak herkesde ..

denizim:benim için çooook çoook erken ameliyat tabi ama ilerdede mesela düşünmem. bence çoğu kişi göğüsünde kendine ait olmayan bir parça bulundurmak istemez diye düşünüyorum.. kendilerinden güzel olsun ister herkes kanımca .. bide ameliyat ya adı üstünde.. çok soğuk geliyo kulağa.. :sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ameliyat neden düşünmediğinizi yazrmısınız merak ediyorum. Ben maddi nedenlerden düşünemiyorum, param olsa düşünürdüm sanki. buda beni çıldırtıyor. yani para olsa (4-5 milyar) süper göğüslerim olacak kadın gibi hissedebilecektim. dünyaya bir kere geldim doğru düzgün sütyenler takabilecektim. Sırf maddi olarak bunu yapamamak çıldırtıyor bazen beni.

aslında 4 milyara bile gerek yok canım istanbulda bi çok hastanede 2 milyara helediliyo ama banada soğuk geliyo ameliyat kesinlikle göğüs uçları filan kesiliyo of çekilemez yaaa benceeee :çok üzgünüm:

sende bi dene küç ile rezeneyi .. benim bugün 2.günüm inş etkisini görürüm ... bünyeden bünyeye değişiyo galiba etkileri.. belki bizde işe yarar buda bi umut işte :teselli:

ben bir ay küç kullandım ama pek anlamadım etkisini en az 2-3 ay kullanmak lazım. simdi bu haftasonu gidip alıcam ve takrar baslıycam vede doktora gidicektm ben onada bi sorsam mı diye düşünüyorum ama hem cekiniyorumm hem de terslemesinden korkuyorum..

off bi büyüseler yani normal olsunlar 75 dolsun yeticek fazlasını istemiyorum diğer herkesn gibi olsun:/
inş ikimizinde büyür cnm :a015:

inş cnm ..
ben geçen sene doktora gidicektim hatta randevu bile alınmıştı.. annem sorun çıkardı her zamanki gibi,gidemedim :/ eğer sen gidebiliyosan git hiçte çekinme sonuçta doktorların işi bunlar ...

ben istesem silikon taktırırım ama gerek yok bence....bende çok takıyodum kafama niye küçük diye ama alıştım artık...önceden çoook takip ediyodum bu topiği....arada yine bakıyorum...

evlenince büyür diyolar....belki büyür hem,silikon boşa gitmiş olur ozmn cnm....hem yapay bişe olcak sonuçta....hep aklıma da takılır ayy bişe olur mu, ayy şöle yapsam silikon zarar görür mü vs vs....

hem belki evlenceğim kişi yapay bişe istemez,zevk meselesi kızlar...şahsen ben olsam istemezdim
a.s.

Kızlar, eski tayfa, Honest, Zırrrr, Senem, Özge, Tuana, Azimli... nerelerdesiniz? Ben çok uzun süredir bu sayfalara girmiyorum, en son yaz döneminde bişiyler yazmıştım, zaten o dönemden beri hiç bişiy kullanmadım ama; eski büyüme hala duruyor. Hani o eski sıkıldığım hali gidince artık pek aldırmaz oldum sanırım... Bu arada ne çok başlık açılmış, sadece başlıklara bakarken bile başım döndü, zaten kendimden biliyorum, maymun iştahlı olmamak lazım, kendine uygun bi yöntem bulunca uzun süre onda ısrar etmek lazım... Neyse, hepinzi öptüm...

valla taksakta takmasak ta büyümüo bunlar ya sinir ediyoo vallaaaaa neyse rezeneyi deneyelim bideeeeeee

X