Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Kızlar, eski tayfa, Honest, Zırrrr, Senem, Özge, Tuana, Azimli... nerelerdesiniz? Ben çok uzun süredir bu sayfalara girmiyorum, en son yaz döneminde bişiyler yazmıştım, zaten o dönemden beri hiç bişiy kullanmadım ama; eski büyüme hala duruyor. Hani o eski sıkıldığım hali gidince artık pek aldırmaz oldum sanırım... Bu arada ne çok başlık açılmış, sadece başlıklara bakarken bile başım döndü, zaten kendimden biliyorum, maymun iştahlı olmamak lazım, kendine uygun bi yöntem bulunca uzun süre onda ısrar etmek lazım... Neyse, hepinzi öptüm...

canımmmm tesadufen gecen gun girdim gene siteye... bi de baktim bugun, senin mesaj :))

acikcasi ben de isin pesini biraktim :)) sanirim benimki de "az da olsa" buyume gosterince yeter dedim :))) aslinda hala kucukler ama sanirim 1 beden buyutucem diye o kadar uzun zaman gecti ki ben de pes ettim...

simdi tekrar baslasam mi yaza az var diyorum ama bakiyorum da hala ayni yontemler... yeni bisi bulunsa denicem kobay olarak :p

heh heh...

sen nasilsin? neler yaptin bu surecte...

cok opuyorum canımmm benim.... gogus olayin neferleri sayiliriz sunun surasinda :KK66:

Kızlar, eski tayfa, Honest, Zırrrr, Senem, Özge, Tuana, Azimli... nerelerdesiniz? Ben çok uzun süredir bu sayfalara girmiyorum, en son yaz döneminde bişiyler yazmıştım, zaten o dönemden beri hiç bişiy kullanmadım ama; eski büyüme hala duruyor. Hani o eski sıkıldığım hali gidince artık pek aldırmaz oldum sanırım... Bu arada ne çok başlık açılmış, sadece başlıklara bakarken bile başım döndü, zaten kendimden biliyorum, maymun iştahlı olmamak lazım, kendine uygun bi yöntem bulunca uzun süre onda ısrar etmek lazım... Neyse, hepinzi öptüm...

mrb canımmmm :))) bende pes etmistim bi ara bıraktım ama yaklasık 1 aydır tekrar basladım. temmuzda evleniyorum ve o zamana kadar büyütmemmmm gerekkkk :)))

canımmmm tesadufen gecen gun girdim gene siteye... bi de baktim bugun, senin mesaj :))

acikcasi ben de isin pesini biraktim :)) sanirim benimki de "az da olsa" buyume gosterince yeter dedim :))) aslinda hala kucukler ama sanirim 1 beden buyutucem diye o kadar uzun zaman gecti ki ben de pes ettim...

simdi tekrar baslasam mi yaza az var diyorum ama bakiyorum da hala ayni yontemler... yeni bisi bulunsa denicem kobay olarak :p

heh heh...

sen nasilsin? neler yaptin bu surecte...

cok opuyorum canımmm benim.... gogus olayin neferleri sayiliriz sunun surasinda :KK66:

özgecimmm nerelerdesinnn özledikkk büyüme olayını bıraksanda bizi unutma :)))

canim hos geldin. ozledik seni, nerelerdesin ya? buyume olayinda ben de her yolu denedim bildigin gibi. en son 2 kutu fulirim kullandim onun da sanki cok az etkisi oldu ama yine de devam etmedim biraktim. istdigim gibi olmuyor. sabrim yetmiyor beklemge. belki duzenli olarak biseye devam edersek buyuycekler ama yapmiyoruz. simdi haftada 3-4 defa buz masaji yapiyorum. annem fulirimden sonra buyumusler diyor. cm olarakta 2 cm fark var gerci ama gozle gorulur bifark gormuyorum ben. kucukluklerini her gordugumde sinir oluyorum senağlama

benimki 75di ama demin olctum 77 olmus.sizce cokmu kucuk? sırnaşık şey

çok ideal bnce öp başna koy hihoyyyt
ha bnmkiler 70i doldursun 70 tane takla atcm :emir_bebek:

Bu küçük göğüs meselesini araştırırken sitenizle tanıştım hemen üye oldum ...
ya arkadaşlar valla yalnız deilsiniz bende hiç mi hiç göğüs yok... küçük olsa razıyım ama yok işte.. her yaz bikini giymeye utanıyorum yok çünkü... dümdüz... benden küçüklerin bile var bende hiç yok.. bence bu 75 falan giyenler şükretsin... benimle aynı durumda olanların dertlerine nasıl ne şekilde çare bulduklarını çok merak ediyorum :KK43: Lütfen banada yardımcı olun... Küç yemeği falan düşünüyorum belki işe yarar :KK43: ameliyat falan istemiyorum kendileri büyüsün istiyorum... adetlerimde düzenli ama niye böyleler :KK43: off ya :KK43:

canım bende aynen göğüs büyütmeye doğal yöntem ararken buldum siteyi ve üye oldum... açıkçası benimde hiç yok ve yazları bikini giydiğimde utanıyorum bikini alışverişine çıktığımda depresyona giriyorum çünkü gerçekten yok kadar avucumu bile ancak dolduruyorlar.. çok fazla kafaya takıyorum bende aslında minyon tipliyim zayıfımda ama biraz daha büyük olmaları gerekliydi.. ama burda yanlız olmadığımı görmek bi açıdan rahatlattı beni benim kadar küçük olanlar yok diye düşünürdüm hep.. şimdi şu arı sütüyle falan haftada bir yapılan masaj war ya ona başlıcam bide kara üzüm çekirdeği ve bikaç bitki çayına başlamayı düşünüyorum şu anda ölçüm 75 A oluyo sanırım alt taraf 66 cm üstte 73 cm acınacak ölçülerdeyim sizin anlıycağınız :) farkı burda yazıcam umarım büyüme olur... :eek: benneyaptımki

75a yine iyi =)
bnmkiler düz dümdüüüz =) ve kötü olanda bende feci kalçalar var :KK70: anlicağın Allah bi yerden vermiş bi yerden almış hihoyyyt çok komik durduğumu düşünüyorum yazın bu yüzden.. bikini alırken üst olduysa alt küçük gelio,alt olduysa üst büyük geliyo kaydirigubbakcemile3

75a yine iyi =)
bnmkiler düz dümdüüüz =) ve kötü olanda bende feci kalçalar var :KK70: anlicağın Allah bi yerden vermiş bi yerden almış hihoyyyt çok komik durduğumu düşünüyorum yazın bu yüzden.. bikini alırken üst olduysa alt küçük gelio,alt olduysa üst büyük geliyo kaydirigubbakcemile3

canım inş seninde büyür daha merak etme.... aynen bendede muthiş kalca war adelikafaduldenma işte memiş yok ama sütyenle büyükmüş hawası yani normal gibi gözüküyo yaza kadar biradaha büyür inş sewgilerrrra.s.

Arkadaşlar birşey merak ettim. Ben son bir buçuk aydır çabalıyorum ve farkedilir derecede büyüme oldu. Önceden göğsümün içinde bir sertlik hissederdim, sanırım süt bezleri oluyor bu. Şimdi büyümeye başladıkça bana daha yumuşak geliyor, yada etrafı yağlandı ondandır bilemiyorum. Herkeste var mı öyle bir sertlik ve yumuşama olayı oluyor mu merak ediyorum

evet cnm o ıcındekı tabaka yumusuyo bende de oyle oldu hele yagı kullanmaya basladıgım ılk zamanlar cıvıdı resmen sımdı sekıl alınca bıraz daha sertlestı ama yınede ıcındekı tabaka yumusakhihoyyyt

evet cnm o ıcındekı tabaka yumusuyo bende de oyle oldu hele yagı kullanmaya basladıgım ılk zamanlar cıvıdı resmen sımdı sekıl alınca bıraz daha sertlestı ama yınede ıcındekı tabaka yumusakhihoyyyt

Acaba göğsü büyük olanlarda nasıldır, onların eline gelmiyordur bile. Tamemen yumuşak bir dokudur onların göğsü.

kızlar regl döneminden önce biraz sertleşir ama sonra yumuşar benim öyle oluyo

çok küçük olunca ele kemikler gelir onun için serttir hihihihihiih

yok canım o kadar da degıl gogusun ıcındekı tabakayı dıyoruz kucuk dedıysek yokda degıl demı ama en azından allah vergısı bı gogus yapımız var hepımızın her ne kadar yağ dokusu az olsadasırnaşık şeysırnaşık şey

Bendeki o sertlik biraz dolgunlaşınca gitti ele geliyoryr yani buda güzel elhamdürillah diyelim

Bendeki o sertlik biraz dolgunlaşınca gitti ele geliyoryr yani buda güzel elhamdürillah diyelim

aynen cnm ama en cokda yatınca kalmıo o sınır bozucu gercı eskıden yattıgımda hıc hıc yokdu sımdı sankı daha ıyıhihoyyyt

X