Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

saqoL canım kuLLanmaya devam ediyorum, edeceqim de :)

bi sorum daha oLacak ne kadarLık bi büyüme oLuyor? benim ki 75 i biLe doLdurmuyo senağlama
maLum yaz da qeLiyo deniz, kum, qüneş

Benim başlayalı bir ay civarında oldu bunu belirteyim.
Ben gögüs ölçümü aslında tam olarak bilemiyorum.Sütyende sütyene degişiyor cünkü.
Ama genelde alttan destekli olanlar var ya abartılı cok dolgulu olanlar degil onlarla gögsüm
hafif üstten frikik veriyordu.
Ama yazın tabi onları kullanmıyordum havalar sıcakken terletiyor haliyle.
Bu sefer dolgulu olmayan içi boş olanlar var ya onlardan kullanınca gögsüm dolduruyor ama sönük kalıyordu.Boyum da uzun 1.75 kg 55-57 arasında degişiyordu ve bana göre bu ölcü epeyce küçük geliyor.Benim gögsümün şekli üstler dolgun degil aşagı kısımlarda dolgunluk var.
Küçten sonra üstler dolgunlaşmaya başladı.
Adet olacagım zaman nasıl dolgun gözüküyorlarsa artık küçten sonra hep öyleler nitekim küçten sonra ölcüm 85ten 89 a yükseldi.Dolgusu olmayan sütyenlerde iyi durmaya başladı gögüslerim yuvarlaklaştı.
Ama bana göre gene küçükler.Dantelli de 75 B giyecek kadar olmasını istiyorum.
Bu sebeple küçe devammmmmmmm

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

AAAAAAAA cok güzel ya hepsi varmış içinde ne güzel...
Bende o markayı kullanıyorum ama o türünü hiç görmedim.
Grip oldugumda kuş burnu cayı var o markanın bir harika deneyin derim...
Ya bu arada benimkilerde büyüyor şimdi haklarını yemeyeyim ama hiç sancım olmuyor.
Büyüyen gögüs sancı yaparmış her yerde okudum benimkiler niye sancılanmıyor.
Yalancı bir büyümemi yaşıyorum yoksafisfisfis aman bu ne ya.
Büyüyolar ama ben iyice taktım kafayı bunlara.
Sormayın gecenlerde annemle kavga ettim bu yüzden.
Ergenlik cagında hormonlarıma baktrsaydın keşke diye sonra sinirden bütün gün agladım.
Aglarkende şaştım kendime ne oluyor bana diye cok hassaslaştım cook:1no2:

bazen nişanlım okşamaya çalışıyoo küçük oldukları için dokunduğunda kıyametleri koparıyorumm.
sütyen takmasam belli olmuyo bileesenağlama
bu duruma öyle üzülüyorumkii anlatmak mümkün deill
bende kendimi kadın gibi hissetmek istiyorumm yaaasenağlama

Arkadaşlar ben maddi durumu iyi olanlara estetik cerrahiyi tavsiye ederim. öyle tip silikonlar var ki artık çok doğal duruyorlar, dokunulduğunda yapay hissi vermiyorlar. ayrıca hamilelik ve emzirmede de sorun yaratmıyor.

ama mutlaka güvenilir yerlerde iyice araştırıp girin bu işe.

benim arkadaşım çok utanırdı ne giyeceğini bilemezdi. ameliyat oldu 1 hafta yattı 1buçuk ay sonra hiç bir şey olmamış gibiydi. şimdi çok da memnun. ablama düşünüyoruz şimdi.

Bir de bu silikonlar tek tip de değil kas altına olanı var göğüs içine olanı da...

yalnız benim ameliyat olacaklara bir tıpçı olarak naçizane tavsiyem!!!

LÜTFEEN estetik cerrahınız kadar anesteziyoloğunuzun da kim olacağını araştırın öğrenin unutmayın mışıl mışıl uyurken sizi hayata o bağlayacak!!!

Son düzenleme:

:1shok: Bende geçenlerde o çaydan aldım tam içecektim ağır bir koku geldi sanki balık kokusu gibi:çok üzgünüm: Tadına baktım bir daha kokladım yine aynı ağır koku bana mı öyle geldi bilmiyorum ama çok kötü kokusu vardı içemedim kaldı..:çok üzgünüm:

kızlar nar cekirdegi aldım bugun tozu yokmus yiyen varsa nasıl yiyosunuz cok kötü tadı migdem bulandı:bbo:faydası olan varmı büyütuyomu benmkiler gercekten cok kucuk ne duyarsam yapmya calısıyom 6 gün oldu ama bişi yok bende :çok üzgünüm:

cnm bende aynı durumdayım dümdüz bisi yok gibi bende sözlüyüm birascık büyüse yeticek bana küç kullanıyorum burdan duydum caylar falan masajda yapıyorum 6 gün oldu fark yok ama bırakmıcam sende basla belli olmaz büyüyüverirhihoyyyt

arkadaşlar ben de kulübe hoş geldim :) 26 yaşında olmama rağmen hala çocuksu bir görüntüm var neredeyse yok denecek kadar olan göğüslerim yüzünden asla kendimi genç bir kadın gibi hissedemedim.Normal denecek kadar göğsü olanlara bile imrenerek bakarak,keşke benim de olsaydı diye iç geçiriyorum.Kız arkadaşlarımın "fındık ,ceviz memeli"gibi esprilerini gülerek karşılamak,erkeklerin "benimkiler bile daha büyük" demelerini duymamazlıktan gelmek zorunda kalıyorum.Kendimi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyor ama bazende neden yok diye düşünmeden de duramıyorum.Biliyorum yalnız değilim...

masaj yap cok ise yario bnmde bi zamanlar boledi haftada 1 kullaniorum ve buyuyolar hmn masajin tarifini veriim 1 tatli kasigi ari sutu 1 tatli kasigi ari poleni 1 tatli kasigi anason yagi karistir ve goguslerine 15 dk masaj yap gogusunde 12 saat kalsin sonra durula cnm bunlari aktarlarda bulabilirsin sonra bna chock dua ediceksin deisikligi gorunce haftada 1 uygula

2007 yılında o kadar cok takılmıstım ki bu sayfada :)
neler aldım yok kara uzum cekirdegi tozu yok bilmemne yagı
yok allbres hapı başka gogus buyutucu haplar falan filan..
2007 nisanda gittim tak ameliyat oldum silikon taktırdım bitti butun tasalar dertler
su an oyle mutluyumki 2 senedir bosuna uzulmusum yıllarca :)

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sen iyi yapmışsında bizde yok öyle cesaret yani bende yok ben yaptıramam olursa olur olmassa amenna napalım sonunda ölüm yok ama mutlu olduğuna sewindim canım sewgilera.s.

burası doğal yöntemlerle göğüs büyütme forumu
silikonla ilgili tecrübelerinizi estetik cerrahi bölümünde paylaşın lütfen
sevgiler...

ferhunde hanım niyetim ne esterik tecrubesi paylasmak nede reklam yapmak
2007 de ki kayıtlara bakarsanız zaten rumuzumu gorursunuz
sadece nostaljik bir mesaj gondermek istemistimm

kusura bakmayın efendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…