- 3 Aralık 2008
- 377
- 1
- 40
arkadaşLar rezene çayı qerçekTen FaydaLı mı??
Merhaba arkadaşlar ben cay olarak sadece rezene içiyorum.O sebeple etkisinin ondan oldugunu biliyorum.Herkese tavsiye ederim.:1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşLar rezene çayı qerçekTen FaydaLı mı??
Merhaba arkadaşlar ben cay olarak sadece rezene içiyorum.O sebeple etkisinin ondan oldugunu biliyorum.Herkese tavsiye ederim.:1rolleyes:
bugünde bizim alttaki kadın geldi yeni bebeği oldu..ve bi laf arasında rezene çayı içiyorum dedi bende niye diye sordum.ve dediki doktor içmemi söyledi süt fln yapıyomuş..demekki rezene çayının gerçekten göğüslere bi etkisi varmış yarın hemen alıp içicem
rezenenin göğüslere faydası olduğunu duyduğum gün aldım aktardan çayını yaptım ama içemedim:1no2:çok kötü kokuyor anasonu, rakıyı andıran bi kokusu var..Siz nasıl içiyorsunuz içine bişey koyuyor musunuz acaba:uhm:
Şuanda kara üzüm çekirdeği kullanıyorum ben 1 aydır..ayrıca çilek yağıyla masaj yapıorum.tavsiye de ederim çünkü gözle görülür bi büyüme oldu.devam ediyorum ama onunda yanında takviye düşünüyorum daha..
Nar suyunu da duydum paylaşıyım sizlerle..hergün belirli bi miktar nar suyu içmekte büyümesine faydalı..ayrıca birde hurma:lepi:
peki herhangi bi mide hastalığın var mı?çünkü ben mesela mide hastasıyım ve her şeyde boşa kürek çekiorum:1no2:
bende rezene yağıyla masaj yapıyodum ama kötü bi kokusu var ve sadece 1 hafta düzenli yapabildim son 1 haftadırda yapmadım...yarın sabah buz masajıyla başlıycam yine..rezene çayıda içmeye başlıycam..ben ek olarak nar veya nar suyu..2 tane hurma...k.ü.ç yiyorum..bide elma sirkesi içiyorm...bunları düzenli olarak 1 veya 1.5 hafta yaptım 3 cm fark oldu ama regl dönemi diyemi anlamadım..bi geçsin bu dönem bakalım nolcak
ya arkadaşlar şu rezenyi kullananalrın sonuçlargeçici mi oldu yoksa göğüsler büyüyüp kaldılar mı öyle?
bencede en iyisi rezene...ben rezene ve nar çiçeğini beraber kaynatıp içiyorum hem tadı çok güzel oluyo sanki oralet içiyorum rengide çok güzel oluyo ve sanki etki ediyo gibi üzüm çekirdeğinde bu kadar farketmemiştim ...:asigim:a.s.
canım bu bitkileri kaynatmıycaksın, ya demliyceksin yada sıcak suda 3 5 dakika bekleticeksin diyorlar. birde beraber demleme. ayrı ayrı demle içerken karıştır diyo uzmanlar. geçenlerde internette okumuştum.
üfff maskara sen bir hayli gelisme almissin masallah bence 75 B cok guzel bi gogus olcusu.. bende 75A kullaniyom simdilik iyi kotu dolduruyo iste.. ne zamandir ugrasiyosun bunlarla? bende rezene cayi iciyorum hergun ama aynen 1 haftadir icmiyom cunku bitti.. :) onun yerine papatya felan iciyorum oda iyi geliyor bana birde buz masaji yapiyorum... bendede gelismeler oldu ama seninki kadar degil tabikim :)
Olsun herseye ragmen bunada sukur walla kaydirigubbakcemile3 a.s.