Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar ben cay olarak sadece rezene içiyorum.O sebeple etkisinin ondan oldugunu biliyorum.Herkese tavsiye ederim.:1rolleyes:

canım ben 1 senedir içerim rezeneyi. ve bütün bitki çaylarından tüketirim hergün. ama hiç büyümediler. siz benim anlattığım şu tarifi deneyin. valla çok güzeldi kızın göğüsleri. zaten bu bitkisel ilaçlar, bantlar kan dolaşımını hızlandırdığı için büyüme gözleniyor. masajda aynı şekilde kan dolaşımını hızlandırır.
silikon düşünen arkadaşlar yapmayın derim, millet bir süre sonra zaten çıkartıyor. amaliyat demek zaten, kolay değil, boşuna açı çekmeyin.

bugünde bizim alttaki kadın geldi yeni bebeği oldu..ve bi laf arasında rezene çayı içiyorum dedi bende niye diye sordum.ve dediki doktor içmemi söyledi süt fln yapıyomuş..demekki rezene çayının gerçekten göğüslere bi etkisi varmış yarın hemen alıp içicem

evet canım yeni doğmuş anneler içiyo yengemde çayını içiyordu oradan biliyorum işe yarar gibi bencede hadi kolay gelsin a.s.

rezenenin göğüslere faydası olduğunu duyduğum gün aldım aktardan çayını yaptım ama içemedim:1no2:çok kötü kokuyor anasonu, rakıyı andıran bi kokusu var..Siz nasıl içiyorsunuz içine bişey koyuyor musunuz acaba:uhm:

Şuanda kara üzüm çekirdeği kullanıyorum ben 1 aydır..ayrıca çilek yağıyla masaj yapıorum.tavsiye de ederim çünkü gözle görülür bi büyüme oldu.devam ediyorum ama onunda yanında takviye düşünüyorum daha..
Nar suyunu da duydum paylaşıyım sizlerle..hergün belirli bi miktar nar suyu içmekte büyümesine faydalı..ayrıca birde hurma:lepi:

bende rezene yağıyla masaj yapıyodum ama kötü bi kokusu var ve sadece 1 hafta düzenli yapabildim son 1 haftadırda yapmadım...yarın sabah buz masajıyla başlıycam yine..rezene çayıda içmeye başlıycam..ben ek olarak nar veya nar suyu..2 tane hurma...k.ü.ç yiyorum..bide elma sirkesi içiyorm...bunları düzenli olarak 1 veya 1.5 hafta yaptım 3 cm fark oldu ama regl dönemi diyemi anlamadım..bi geçsin bu dönem bakalım nolcak

Arkadasım ben bitki çaylarından sadece rezene içiyorum.
Hatta küçe başlamadan önce kullanmaya başladım hemen etki ediyor.
Rezenenin tadı kokusu kötü haklısn.Kokusuna alışıyorsun tadı içinde içine limon sık bayag iyi oluyor yoksa dayanılmaz adamı öldürür valla...
Limonsuz işkence gibi birşeykafamçokkarıştı

Merhaba kızlar ben tuğçe yeni katılıyorum size baya bir takip ettim yazılarınızı ancak 50. sayfadan sonra gözlerim dayanmadı
20 yaşındayım ve almanya'da doğup büyüdüm bunu belirtmemin sebebi, doğum kontrol haplarıyla ilgili yazılar.Ordaki doktorum bana şiddetle önerdi ve kullandım adet düzensizliğinden dolayı. Pek işe yaramadı. TR'ye geldiğimden beri de kullanıyordum ama yine olmadı ne adet ne göğüste değişiklik oldu. Fakat bir arkadaşım kullandı ve onunkiler çok büyüdü.Ve doktorum bu hapın ilerisi için çok sağlıklı olduğunu söyledi okumuştum da zaten bunu.
Ben henüz bir şey kullanmaya başlamadım ama Küç'ü deneyeceğim. Bir ara aktardan bir yağ almıştım o da işe yaramadı. Sarkıklık için Almanya'daki doktorum bana bir hareket göstermişti, göğüs önünde elleri birleştirip devamlı sıkıp bırakıyoruz büyümeye de yardımcı olur dedi ama tabi yorucu olduğu için bıraktım. Büyük göğüslüler için de idealdir bu haraket.-tatlicadiarzu-
Kusura bakmayın destan yazdım son gelişmelerden haberdar değilim kısa bir özet rica etsem ?laelaelaelaelae

Bu arada kaydirigubbakcemile3 asıl konuyu atladım benim de 75 zor ve ben de kilodan mahrumum hem de deli gibi yemek yiyorum.. anlamıyorum ya nolcak böyle ve çevremdeki arkadaşlarımın hepsinin göğüsü kocaman :1no2:

ya arkadaşlar şu rezenyi kullananalrın sonuçlargeçici mi oldu yoksa göğüsler büyüyüp kaldılar mı öyle?

bencede en iyisi rezene...ben rezene ve nar çiçeğini beraber kaynatıp içiyorum hem tadı çok güzel oluyo sanki oralet içiyorum rengide çok güzel oluyo ve sanki etki ediyo gibi üzüm çekirdeğinde bu kadar farketmemiştim ...:asigim:a.s.

mervecim regl dönemin bitmiş olması lazım, indimi geri ??

ya arkadaşlar şu rezenyi kullananalrın sonuçlargeçici mi oldu yoksa göğüsler büyüyüp kaldılar mı öyle?

Ben rezene içiyorum cevap vereyim...
Rezenenin etkisini epeyce gördüm bu kesin.
Hatta cayım bitmişti bir hafta almadım küç yiyiyorum diye küçülmediler.
Ben ilk kara üzüm yiyordum gögüs ölcüm büyümiştü şaşırmıştım o zaman etkisi bilmedigimden.
Epey sonra küçün büyüttügünü ögrendim kullanmadan önce ölctüm gögüs ölcüm eskiye dönmemişti.Sonra kullandım ve 2 cnm büyüttü.
zaten bende hep 2 cmlik büyüme oluyor.
83+2 :85 taze kara üzüm
85+2:87rezene/küç
87+2:89 en son halim.küç/rezene

Yalnız ögrendigim birşey var ki gögsüm nerdeyeyse 90 cm.
Bir baskasına desem ne güzel kocamanlar der ama 75B kullanıyorum.
90-60-90 olmak yalan oldu anlayacagınızkaydirigubbakcemile3

canım bu bitkileri kaynatmıycaksın, ya demliyceksin yada sıcak suda 3 5 dakika bekleticeksin diyorlar. birde beraber demleme. ayrı ayrı demle içerken karıştır diyo uzmanlar. geçenlerde internette okumuştum.

canım bu bitkileri kaynatmıycaksın, ya demliyceksin yada sıcak suda 3 5 dakika bekleticeksin diyorlar. birde beraber demleme. ayrı ayrı demle içerken karıştır diyo uzmanlar. geçenlerde internette okumuştum.

sağol canım ya ben bilmiyordum ikisini beraber kaynatıp içiyordum daha ii çıksın diye:çok üzgünüm: tadı dahah yoğun oluyordu ama demekki öyle yapmamak gerekiyor ayrı ayrı demleyip içerim sağo canım ya:1hug:a.s.

Olsun Cankiiz5 önümüzde daha cok zaman var.Büyüsünlerde yavaç yavaç olsun hiç bir öenmi yok benim için.Amaaa belli bir zamandan sonra işe yaramaz ise bütün ümitlerim yıkılır dogrusu...

Bu arada kızlar gögsünüzdeki büyümeyi daha net anlamak için bikininizi giyin ve deneyin.
Sütyenleri devamlı dönüşümlü olarak giydigimizden küçün etkisi net anlayamayabiliriz.
Ben bikinimi giydim ve özellikle digerine göre küçük olan sag gögsümün eskiye oranla iyice doldurduguna şahit oldum.hihoyyyt

arkadaşLar rezene ne kadar süre kuLLanınca sonuç aLınıyor? ben 17 şubaTTa başLadım qünde bir kez kupa bardaqı iLe içiyorum, sadece hafTasonLarı düzensiz içiyorum ama hiçbir deqişikLik yok

aynı zamanda k.ü.ç de kullanıyorum sabah ve akşam bir TaTLı kaşıqı su iLe aLıyorum eTki yok

ne kadar sürede eTki yapıyo biLqi verir misiniz...

Ben rezeneyi içmeye başlayalı en fazla 1 hafta 10 gün olmuştu ve etkisi hissetmiştim.İlk zamanlar sabah akşam içiyordum sonra günde 1 kez içmeye başladım.Bu ürünlerin etkileri kişiden kişiye göre degişiyor cünkü herkesin hormonal durumu birbirinden farklılık gösteriyor.Kimisinde 1 ayda anca etki gösteriyor ama etki ediyor bu sebeple sen ümidini kaybetme zaten inanmazsan hiç olmuyor cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…