Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

slm kızlar bende katıldım aranıza bugun :) benımde göğüslerim cok kuçuk 75 b yı ancak dolduruyo napıcaz bılmıyorum.bı ara bunalıma falan gırmıstım. ama sımdı yanlız olmadıgımı gorunce bıraz daha rahatladım.

Yalnız değilsin canım hoşgeldin aramıza bunalıma girme canım hemen başla bişeylere okumuşsundur küç masaj çaylar vs... hangisi kolay gelirse başla işe yarıyo canım hoşş kalla.s.

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
evet okudum nur ummm bugun gttım rezene cayı aldım.masajlara dun basladım hemen.yarında küç falan alıcam otlardan falan alıcam. bırascıkk buyuse yeter :)

canlarım benim bir tanıdığımın hiç tek göğsü yok ne yapsın ameliyat olacak işte.

hadi ya allah göstermesin o daha kotu tabı.uzuldum sımdı onun adına.ınş.hayırlısı olur

Canım başla bakalım inş işe yarar ama düzenli kullanıcaksın tmm banada yazarsın haydi hayırlısı bakalım canım grş hoş kalla.s.

ben de aktarlardan temin edip hemen uygulamaya geçeyim bariiiiii yoksa bunların hiç mi hiç büyümeye niyetleri yok :1no2: umarım işe yarar :Saruboceq:

iyide öyle kolay deil ki... sen cesaret etmişsin esinde desteklemiş. cevre faktörleride var. dogal yönlerle bi yolu olsa keske

Evet güzel diyorsunuzda bu iş için para da gerekiyor. dediğiniz "tak" ameliyata yetecek para herkezde olamayabiliyor !!!..

.........................................................................

bu konuda ne önerildi genel olarak, çok fazla yazı yazıldıgı icin okuyamadım.. ben de bir site duymuştum orada krem kullanılıyordu.. ama pek guvenemedim..

benimde göğüslerim çok küçük.63 kg a 161 boy olmama rağmen göğüslerim orta boy limon kadardır anca.avuçladığım zaman avucumun içini anca dolduruyor.1-2 sene önce kafayı yedim.gittim 3 kutu allbres kullandım.üstelik bunu bir kadın doğum uzmanı önermişti.hiç bi işe yaramadı.6-7 ay önce evlendim.az da olsa göğüslerimde bir değişiklik oldu.baktım eşim hiç problem yapmadı ama son zamanlarda oda dolgunlaşınca farketti.yani kızlar ben çözüm aradım ama olmadı büyümedi.elimden geleni yaptım şuan içim çok rahat.silikon sütyensiz de dışarı çıkmıyorum.artık beynimden sildim.artık rahatım.şimdiki amacım silikon sütyensiz dışarı çıkmaya çalışmak.bence bunu öğrenelim

Allah herzaman yakısanı yaratmıştır.bizim göğüslerimizde küçük böyle yaratılmışız.yakışanı da buymuş demekki.bence kabullenmek lazım.benim göğüslerim küçüktür ama popomu çok beğenirler.demek istediğim göğsümüz küçük olsada kiminin yüzü güzeldir hiç aratmaz göğsü kiminin bacakları güzeldir etek çok yakışır ne bilim takılıp kalmayın

Ewt canım bendede popo waar kızlar derler ne güzel popon war diye yine memeişleri silikonlu südyenlerle kapatıyoruz poposu olmayanlar bişeyde koyamazzdelikafadulden bunada şükür diyoruzda hani birazcık büyüsünler işte kolay şeyler yapıyoruz biz inş büyürler gelişirler ne diyim hayırlısıa.s.

Arkadaşlar dedikleriniz cok dogru gercekten.
Meme yoksa güzel popo bacak yüz vardır diyorsunuz haklısnız.Ama birşey anlatmak istiyorum.
Bilindigi gibi benim memeler 75 B boyuma göre küçükler epeyce bunu yazıyorum cünkü kimisi 75b cok iyi bir beden diyor neyse.Gecende hani sütyenli atletler varya onlardan aldım indirime girmişler.
ıçleri epey dolgulu bende benimkiler minik diye 75 beden aldım eve gelince aşırı küçük oldu cünkü yarısı zaten dolu :)Neyse 85 bedenini aldım aşırı küçük cünkü ama o desteklerle gögüs nasıl duruyor harika bayıldım kendimi nasıl iyi hissettim sanki gercekten büyüklermiş gibi harikaydı.
Sözlüme gösterdim hemen o da bayıldı zaten derdimiz var epeyce cocugun kafası dagılsın diye gösterdim yoksaaa asla olmaz :)
Dedigim sütyenli atletlerden alın cok kullanışlı hemde cok güzel duruyor.
Her daim mutlu olmak imkansız anlık mutlu olalım ne yapalım...

yahu maskaracım bu sütyenli atlet nasıl bişey? nette aradım ama öyle bişey yok. bir resmini bulabilirsen göndersene bize. malum yaz geliyo lazım bişeyler.

Hımmm aklımda bulunsun bende alayım inş güzel durur tşklerr canımma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…