slm kızlar bende katıldım aranıza bugun :) benımde göğüslerim cok kuçuk 75 b yı ancak dolduruyo napıcaz bılmıyorum.bı ara bunalıma falan gırmıstım. ama sımdı yanlız olmadıgımı gorunce bıraz daha rahatladım.
masaj yap cok ise yario bnmde bi zamanlar boledi haftada 1 kullaniorum ve buyuyolar hmn masajin tarifini veriim 1 tatli kasigi ari sutu 1 tatli kasigi ari poleni 1 tatli kasigi anason yagi karistir ve goguslerine 15 dk masaj yap gogusunde 12 saat kalsin sonra durula cnm bunlari aktarlarda bulabilirsin sonra bna chock dua ediceksin deisikligi gorunce haftada 1 uygula
2007 yılında o kadar cok takılmıstım ki bu sayfada :)
neler aldım yok kara uzum cekirdegi tozu yok bilmemne yagı
yok allbres hapı başka gogus buyutucu haplar falan filan..
2007 nisanda gittim tak ameliyat oldum silikon taktırdım bitti butun tasalar dertler
su an oyle mutluyumki 2 senedir bosuna uzulmusum yıllarca :)
2007 yılında o kadar cok takılmıstım ki bu sayfada :)
neler aldım yok kara uzum cekirdegi tozu yok bilmemne yagı
yok allbres hapı başka gogus buyutucu haplar falan filan..
2007 nisanda gittim tak ameliyat oldum silikon taktırdım bitti butun tasalar dertler
su an oyle mutluyumki 2 senedir bosuna uzulmusum yıllarca :)
Arkadaşlar dedikleriniz cok dogru gercekten.
Meme yoksa güzel popo bacak yüz vardır diyorsunuz haklısnız.Ama birşey anlatmak istiyorum.
Bilindigi gibi benim memeler 75 B boyuma göre küçükler epeyce bunu yazıyorum cünkü kimisi 75b cok iyi bir beden diyor neyse.Gecende hani sütyenli atletler varya onlardan aldım indirime girmişler.
İçleri epey dolgulu bende benimkiler minik diye 75 beden aldım eve gelince aşırı küçük oldu cünkü yarısı zaten dolu :)Neyse 85 bedenini aldım aşırı küçük cünkü ama o desteklerle gögüs nasıl duruyor harika bayıldım kendimi nasıl iyi hissettim sanki gercekten büyüklermiş gibi harikaydı.
Sözlüme gösterdim hemen o da bayıldı zaten derdimiz var epeyce cocugun kafası dagılsın diye gösterdim yoksaaa asla olmaz :)
Dedigim sütyenli atletlerden alın cok kullanışlı hemde cok güzel duruyor.
Her daim mutlu olmak imkansız anlık mutlu olalım ne yapalım...