oooff off bende bu göğüs olayında dertliyim :çok üzgünüm:senağlama
70 beden kullanıom onu bile desteksiz olmadan kullanamıom senağlama
ne ilaç ne hap ne bitkiseller ws hepsi boş...dr arkadaşım wardı ona sormuştum..bunun tek yolu ameliyat...babam iizn werse olurum wallaa...ama beklicem ewlenene kdr idare ediom şimdilik bide kardeşim yeniyıl hediyesi silikon almış bana hihoyyyt bunu bikinimin yastık yerine koyuyorum bikiniyi bi giyiyorum kendimi gerçekten dişi hissediorum :jeyyar: ama geçici bi süreliğine :çok üzgünüm:
napayım ewlenince kocama sorarım artık isterse yaptırırım wallaa hiiiççç gocunmam...hamile kalacağım zamanda çıkarttırırım yerimseniben
arkadaşlar benimde göğüslerim neredeyse yok denecek kadar küçüktü 75 bedeni ble doldurmazdı.. albres hap kullandım 4 kutu bir etki olmadı 2 aydır kullanmayıda bıraktım hapı daha evde 1,5 kutu duruyo hap öyle verdiğim paralarda cabası...neyse 3 hafta önce grip oldum ama çok fena durmadan bitki çayı içtm ıhlamur,adaçayı,papatya ,rezene...hepsi ayrı ayrı poşet çay olarak yani karışım değil..birde normal siyah çayı karabiber koyarak içtim göğüslerim rahat 85 olmuştur ölçmedim ama şoktayım şuan ve çok mutluyum...işim kötü yanı hangi çay etki etti bilmiyorum ama gün boyu aklıma geldikçe içtim fincan fincan hepsinden pek yardımcı oldumu bilmem ama sizde benim gibi yapın bakalım hangisi yararsa artık. bilseydim sonucun bu olcanı dikkat ederdim hangisi diye ..umarım sizdede işe yarar ..
arkadaşlar benimde göğüslerim neredeyse yok denecek kadar küçüktü 75 bedeni ble doldurmazdı.. albres hap kullandım 4 kutu bir etki olmadı 2 aydır kullanmayıda bıraktım hapı daha evde 1,5 kutu duruyo hap öyle verdiğim paralarda cabası...neyse 3 hafta önce grip oldum ama çok fena durmadan bitki çayı içtm ıhlamur,adaçayı,papatya ,rezene...hepsi ayrı ayrı poşet çay olarak yani karışım değil..birde normal siyah çayı karabiber koyarak içtim göğüslerim rahat 85 olmuştur ölçmedim ama şoktayım şuan ve çok mutluyum...işim kötü yanı hangi çay etki etti bilmiyorum ama gün boyu aklıma geldikçe içtim fincan fincan hepsinden pek yardımcı oldumu bilmem ama sizde benim gibi yapın bakalım hangisi yararsa artık. bilseydim sonucun bu olcanı dikkat ederdim hangisi diye ..umarım sizdede işe yarar ..
canim sen hepsinde gunde kac fincan ictin? mesela sabah papatya, oglen ihlamur,aksama dogru rezene, yatmadan once adacayi boyle hepsinden birer bardak icsek olur mu acaba?
denemek lazım ona faydası olmasa bile başka bi derdimize çare olur.ilk fırsatta evi çay bahçesine çevirmeliyim.teşekkürler.
canım, ik ben bahsetmiştim komdaki sitede benim için de yanlış değer demişti, ve acı olan benim daha önce daha büyüktü ve şimdi küçük ve tuhaflar ve eşimden saklamaya başladım, sutyenlerimin hepsi dolgulu ya da bi şekilde byük göstermeye çalışyorum ve bu sutyenleri bile eşimden saklıyorum çünkü utanıyorum, kendimi kandırıyorum sanki bu sutyenlerle.
Ama silikona da kesinlikle karşıyım, ameliyattan korkuyorum Allah kimseyi hastaneye düşrmesin derim hep. Bi de ilginç/tuhaf gelebilir ama mezara silikonlarla girersem diye suçluluk hissediyorum korkuyorum ne biliiim...Ayrıca doğal görünümlü olanına henüz rastlamadım, bizzat görmeliyim, üstelik eşim de doğallıktan yana.
İşin tuhaf yanı biz acaba azınlıkmıyız? Annem dahil herkesin göğüsleri büyük, anneminki devasa üstelik.Eşimin çevresindeki kadınların kızların hepsininki büyük, ama bende yok, kendimi eksik hissediyorum ben de. Belki o yüzden hala çocuksuyum, hiç kadın gibi hissedemedim kendimi...Hileli yollarla olduğundan büyük göstermekten sıkıldım artık, üstelik göğüslerim acıyor o sutyenlerin içinde, ordan burdan sıkıştırıyorum onları, yeterki göğüsüm varmış gibi olsun diye...