Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ya benimkilerde çok küçükler.senağlama napcam bilmiyom yaaa.kararsızım açıkçası.kafamçokkarıştıgerçekten kendinde denemiş ve büyümüş oln birisi cevap yazarsa sevinirim.ne gibi yöntemler denemiş??? fisfisfis

Ferhundecim iyi hoşta ben o sitede berenin yarışma programlarına ait görüntüleri bulamadım.
Emin misin o zamanlarda büyük olduguna ayrıca kıyafetten benim gögsümde büyük görünüyor destekli giyince bir de üstüne hastalanmışsam.Ama normalde desteksiz 75 beden giyemiyorum.
Göz bu yanılabilir dicem ama bikinili görünce nasıl yanılabilirim ki.
Keşke gögüslerim küçük olacagına gözlerim bozuk olsaymış dermişimkafamçokkarıştı

Arattım seni de akşam akşam ama boşver araştırmak iyidir.kaydirigubbakcemile3
Bende şu gözlük olayını araştırayım ödeşelim olur mu?:çok üzgünüm:

aaaaa şimdi buldum yarışmadaki görüntüsünü arkadaşlar şimdi ki halinde daha da büyük...
O zaman gögüsleri daha diri ve yukarı dogru duruyormuş şimdi aşagıya dogru da epeyce büyük.
Ya gözlerim mi bozuk sahi...
Girin sizlerde görün şekerim yoruma açık...

Nergisçim valla herkesin ki silikon bi biz kaldık:içelim:
Sonrada yutturuyorlar hiçbir yerimde estetik yok diye.
Şaka bir yana benimkiler büyümek zorundalar ben anlamamkafamçokkarıştı

Boyum 1,73 allah aşkına beden 75 B olur mu hiç?
Oda zar zor yani nerde sinir oluyorummmmm

Sevgili arkadaşım,
Bir hafta önceye kadar bende seninle aynı fikirdeydim, nolacaksa olsun artık yaptırıcam dedim. Ben çalışıyorum, para da bulabilirim diye tahmin etmiştimki fiyatlar hiç de öyle değilmiş. Karar verdiğim için ciddi araştırmaya giriştim, 8 bin ytl den aşağıya inen poliklinik yok.yasakkelime Detayları olan orta zorlukta bir ameliyat olduğu için parayı geri çekemiyorlar. Bu detaylarda da operasyon çok iç açıcı değil anlatılanlardan anladığım. Birkaç yıl sonrada ameliyat gerektirebilir. Oldum kurtuldum diye bişey yok yani. :bbo: Yani doktor resmen hiç girişme bu işe demek istedi.

Denizcim şimdi ben seni estetik ameliyat olman için ikna etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu sitede yaptıranlar ödedikleri fiyatları yazmışlar.
Yerine doktora göre degişiyor.
Kimisi 3.000 tl Kimisi 4000 tl ye yaptırmış.
Hatta benim oturdugum yer Üsküdar /Baglarbaşı burda Altunizade de bir merkez var orda yaptırmış cok da memnun.4,500 yaptırmış.
Merkezin sitesine girdigimde kampanya var diye yazıyordu.Hala gecerli mi bilemem ama senin dedigin gibi 8000 tl ye 2 cift meme büyür...

Hayatım bence uzulme dogumdan sonra elbet buyuyucek benımkıde yok gıbıydı evlenmeden once sakın stres yapma ama benım suan 1 sene gectı dogumumdan 75 takıorum ve jole gıbı bı kıvamı var bu daha kotu bı durum bu hormıonlarından kaynaklanıodur muhtemelen doktora gıtsen aslında bı care bulablır dıe dusunuorum bı krem kullandım ben fransadan ıthal45 tl ye aldım bıras topladı gıbı

Aaa nerede oturuyorsun acaba, üsküdarı iyi biliyorum bende sahilde çengelköyde oturuyorum canım. Belkide tanışıyoruzdur :)
Şekerim hangi polikilinikmiş o altunizadedeki, istersen şimdi arayıp soralım fiyatı, kampanyamıymış neymiş öyle. ben bu civarları altüst ettim öyle bir fiyat duymadım.

peki maskaracım şimdi sana bir soru, bukadar parayı biriktirdin diyelim ciddi ciddi yatamısın neşterin altına, samimi cevap ver bakalım. Zira ben doktor polikilinine gidince hasta değilim bişey değilim ne işim var benim burada gibi düşünmüştüm de.

..................................................................................

Denizim cnm aşagıdaki linke bak lütfen bende herşeyi orda okudum.
Bu arada ben Baglarbaşında oturuyorum.
Bana sormuşsun yaptırır mıydın diye?
Sende o linki okuyunca anlayacaksın hassas bünyelerde agrı cok oluyormuş.
Bende mesela hastalanırım feci agrım olur.Dişçiye giderim gene agrım olur.
İdrar yollarımda mikrop cıkar azıcık nasıl agrı yapar.Sanırım ben bu ameliyata girsem epey bir müddet agrım olur.Senin de dedigin gibi paran da olsa kararını versende şu agrı olayı cok daha düşünülmesi gereken bir şey.CADIARZU

http://www.kadinlarkulubu.com/gogus...ti-ile-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim.html

ya kızlar bütün forumlara şöyle bir göz atayım dedim saatler sürdü. yüzlerce cevaplar yüzlerce yorumlar var. ama üzülerek gördümki kimsede tamam benimkiler büyüdü ben aranızdan mutlulukla ayrılıyorum dememiş. yıllarca yazmış herkes.:1no2: biraz büyüme olmuş belki bazı arkadaşlarda ama geçici olmuş tekrar küçülmüş.
bu durumda öyle gözüküyorki tek gerçek çözüm ameliyat. inanın bu8nu üzülerek kendime bile zor itiraf ediyorum.mirmirmirmir
ama ameliyat da kolay bişey değilki yuv, maddi hazır olacaksın, sen manevi hazır olacaksın, risk alacaksın, etrafın çevren buna hazır olacak bir sürü imkansızlık bir arada, ne yapacağımı şaşırdım ve günlerdir bundan başka bişey düşünemez oldum kızlarkafamçokkarıştı
etrafımdada halen benim gibi küçük göğsü olan yok inanın, bıktım bu şiş şiş sütyenlerden ya senağlama

kızlar birşey anlatcam size.
kardeşimin arkadaşı geldi dün akşam bize. çok küçüktü göğüsleri bi baktım dekolte falan yapmış, taşıyo resmen. dedim naptın kızım göğüslerine, silikon mu diye sordum. bana bi hareket yaptı, böyle büyüttüm dedi. tam olarak nasıl anlatıcam sizlere bilemiyorum ama tarif etmeye çalışıcam. omuzlarını salladı, titretti, hani asena yapıyo ya öyle :) aklıma geldikçe yaptım dedi. ve şimdi 80 beden kullanıyorum dedi. doğru söylüyorsa eğer bizimkiler de büyürler. bunu da deneyelim bakalım belki işe yarar :)

denizim boşver ya, okadar kafana takma, tamam herkes ister ama, tek derdimiz bu olsun demeden de edemiyo insan.
derinncimm sene güldürdün beni sabah sabah allah da seni güldürsün, sen bi dene bakalım, olursa bize söylersin hepimiz asena gibi kıvırmaya başlarız.

ay başlığı görünce dayanamadım.
ben de küçük göğüslü hatunlardanım.
hep 75 yani...
hele çok zayıflayınca erkek gibi olurum resmen:bbo:
ben de dert ediyordum bu meseleyi.
şimdi 2 aylık bir kız annesiyim.
malum emzirdiğimden göğüslerim büyüdü.
90 oldu yani.
ama inanırmısınız nefret ediyorum bu halimden.
hiç yakıştıramadım ben büyük göğüs olayını kendime..
eski halime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum walla...

canım bebeğin analı babalı büyüsün inşallah, hayırlı bi evlat olsun
dediğin ilginç, biz de mi öyle dicez acaba :)))

tabi kişiye ve zevke göre değişebilir bu durum ama..
belki de alışmamış olduğumdandır bilmiyorum..
ama löpür löpür ben hiç sevmedim bu halimi:bbo:

deniyorum şekerim biraz komik oluyo ama yaparken, aklıma geldikçe sallıyorum :)
işe yararsa yazcam sizede

ya canım nasıl sallıyorsun bizde yapalım bari. sağa sola mı, komik ama denemeye değer hihoyyyt

kardeşim 20 yaşında arkadaşı da 20.
sağa sola salla hayatım :) ay çok komik yaa yazarken bile gülüyorum :) valla benim göğüslerim dün çok acıdı sallamaktan büyüyo mu ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…