Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

aynı dert bendede var be canım.ben de 75 giyiyorum..oda ancak doluyo..benimde bu yüzden çok psikolojim bozuldu..evliyim..2 tane evladım var..hamilelik dönemlerimde ne güzel büyümüşlerdi .emzik dönemindede öyleydi..keşke hep öyle kalsalardı ne iyi olurdu yaaa..sonra yine eski haline döndüler..yapacak bişey yok.. bende hiç bişey kullanmadım..silikon falanda düşünmüyorum...bizimde kısmetimiz böyleymiş...büyük göğüslü kadınları görünce canım sıkılıyor ..ama elden bişey gelmiyor..ben kendimi böyle kabul ettim artık...eşim sağolsun bu konuda hiç bişey demez bana ......

Kızlar bu aralar çok popüler olan Beren Saatin göğüsleri çok güzel dikkat ettinizmi. Tam ideal ölçü o bence, nasıl özendirici ya...benneyaptımki

evet ya o kadının göğüsler mükemmel çok özeniyorummm benimde öyleolsa keşke

İyi güzelde beren saatin gögüsleri silikon...
kanalda yarışma programı vardı her hafta bir oyun falan sergiliyorlardı hatta orda 3,olmuştu.(tiyatro)ordan biliyorum o zamanlar gögüsleri küçüktü sonra silikonlanınca memişlerini fazlasıyla göstermeye başladı.Böylelerinde sinir oluyorum.:eek:klava:
Normal hayatta da böyle büyük gögüslüller bunun farkında olduklarından dikkat cekme unsuru olarak kullanıyorlar.Benimkiler biraz büyüsün ben hep sınırımı bilicem size söz veriyorum yeter ki büyüsünler ben bileyim yeter:Saruboceq:

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
hakkaten ya, çok doğal duruyo onlar, acaba başka türlü mü büyüttü ki, bi de maskaracım valla ben büyütürsem frikik vercem her yerden ahdımdır :))) sende öyle yap, yılların hırsını çıkar bence :)))

insan firikik vermeye özeniyo şöyle dekolteli şeyler giymeye özeniyo yahu :KK70: :KK70: ama bu göğüslerle olmuyo tabe

..................................................................................

bence keramet bülent inal'da şutarafagitti
çünkü biliyosunuz tuba büyüküstün'ün de göğüsleri esrarengiz bi şekilde büyüdü ve onunkiler de çok doğal duruyoo a.s

yoruma bayıldım vallaha naniknanik bizede bi bülent inal lazım lülülülülülü

yoruma bayıldım vallaha naniknanik bizede bi bülent inal lazım lülülülülülü

Kızlar boşverin küçü narı bülent inal lazım demek bize:)Diyolar ya gögüsler evlenince büyüyor diye illa resmi nikaha gerek yok yani birlikta yaşasalarda büyüyor demek iş sevgilide bitiyor..:1hug:

Bülent inalla gögüs büyütenler buraya diye topik oluşturalım mı?

hakkaten ya, çok doğal duruyo onlar, acaba başka türlü mü büyüttü ki, bi de maskaracım valla ben büyütürsem frikik vercem her yerden ahdımdır :))) sende öyle yap, yılların hırsını çıkar bence :)))

Nergis cok tatlısın ya...
Hakkındır senin helal olsun...:enbuyukkk:

Eminim arkadaşlar yarışma programını izliyordum ve orda da beren saat önde giden bir yarışmacıydı.Gögüsleri ya bizim kadar yada bizden biraz daha büyüktür hatta nerden mi biliyorum?
Bir oyunda bikini üstü giymişti plajda oturan bir kızı canlandırıyordu aaaaaaaaaa inanın bana.:eek:klava:
Artık silikonlarda cok dogal oluyor hem.Silikonun kas altına koyunca dogal gögüs şeklinde duruyor eskisi gibi yok öyle zaten damla şeklindeki silikonlar bu sebeple cok tercih ediliyormuş.

Ben eger onla bunla büyütemez isem çalışınca silikon taktırıcam.
Hayatımın sonuna kadar bu sıkıntıyı cekmek istemiyorum.
Ayrıca şimdi tamn zamanı ekonomik krizden dolayı estetik operasyonlar cok uygun fiyatlara yapılıyor.
Ah param olacaktı hepinize benden silikon ameliyatı dua edin yeter...
Ama öyle büyük olsun kocaman olsun diyenlere yok annem yok diyecegim.
Biraz büyüsün yeter diyordunuz ne oldu şimdi:roflol:

Eminim arkadaşlar yarışma programını izliyordum ve orda da beren saat önde giden bir yarışmacıydı.Gögüsleri ya bizim kadar yada bizden biraz daha büyüktür hatta nerden mi biliyorum?
Bir oyunda bikini üstü giymişti plajda oturan bir kızı canlandırıyordu aaaaaaaaaa inanın bana.:eek:klava:
Artık silikonlarda cok dogal oluyor hem.Silikonun kas altına koyunca dogal gögüs şeklinde duruyor eskisi gibi yok öyle zaten damla şeklindeki silikonlar bu sebeple cok tercih ediliyormuş.

Ben eger onla bunla büyütemez isem çalışınca silikon taktırıcam.
Hayatımın sonuna kadar bu sıkıntıyı cekmek istemiyorum.
Ayrıca şimdi tamn zamanı ekonomik krizden dolayı estetik operasyonlar cok uygun fiyatlara yapılıyor.
Ah param olacaktı hepinize benden silikon ameliyatı dua edin yeter...

Sevgili arkadaşım,
Bir hafta önceye kadar bende seninle aynı fikirdeydim, nolacaksa olsun artık yaptırıcam dedim. Ben çalışıyorum, para da bulabilirim diye tahmin etmiştimki fiyatlar hiç de öyle değilmiş. Karar verdiğim için ciddi araştırmaya giriştim, 8 bin ytl den aşağıya inen poliklinik yok.yasakkelime Detayları olan orta zorlukta bir ameliyat olduğu için parayı geri çekemiyorlar. Bu detaylarda da operasyon çok iç açıcı değil anlatılanlardan anladığım. Birkaç yıl sonrada ameliyat gerektirebilir. Oldum kurtuldum diye bişey yok yani. :bbo: Yani doktor resmen hiç girişme bu işe demek istedi.

Doğal yöntemlerle de büyümeyeceğine inanıyorlar o ayrı, benim şevkimi fena kırmıştı :1no2:

:roflol::roflol::roflol: maskara hakkaten alem kızsın, ayol gösterdim sade, ben zaten öyle fazla yabancı falan tanımam, seneler önce biyerde görmüştüm o hatunu da amanda ne hoş hatun demiştim, o yani. ama yine sor yine o kadar istemem, benim vücuda onları koysan nolur bilmem kaydirigubbakcemile3 hem ben silikon milikon istemem, bak ne anlatıp duruyo herkes, bırakın şu silikon sevdasını :mymeka:

o da mı silikonmuşşş, onunkiler doğaldır diyodum, hatunda ne göğüs var diyodumm !!! :)))

X