Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

tamam canım, bugün ölç, sonra bisüre unut, sürekli kendini dinleme, benden tavsiye, büyüdümü büyücekmi falan bi süre unut, sonra 10 gün sonra falan yine ölç, mutlaka gelişme olurr... kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım başlıyorum bende, pozitif enerji için teşekkürler.

aslında herşeyi çözmek için ihtiyacımız olan tek şey pozitif enerji, içimizde hep yaşatmalıyız bence,bütün hastalıkların, üzüntülerin, stresin üstesinden başka nasıl gelinirki, birbirimize destek olarak, kendimize iyi davranarak, ayy politikacı gibi hissettimm, neyse içimdeki poliyanna coştu yine :)))

bendede aynı sorun var 19 yaşındayım ve bi hemşire tanıdığım wardı doktora sormasını istedim.sormuş doktorda hemen gelsin demiş hatta niye bu kadar bekledi daha erken gelmesi lazımdı demiş.pazartesi günü doktora gidicem umarım bi çözümü vardır.duruma göre yine yazarım :)

illaki tedavilik bişey olmayabilir, yapı meselesi sonuçta, ama hormonal olma olsaılığı da var git tabi, gelişmeleri bize de bildir canım, ama sen daha çok küçüksün, bazı yöntemlerle daha fazla yaşı olanlara göre daha çabuk sonuç alırsın sanırım ...

arkadaşlar size bir önerim olacak küç FAYDA ETMEYENLER 1 tutam şerbetçi otu, 1 tutam melek otu, 1 tatlı kaşığı çemen tohumu. malzemeleri çay gibi demleyerek yemeklerden sonra 1 bardak için. Ayrıca her gün 2 adet hurma yeyin,akşamları elma suyuyla göğüslere masaj yapın

ergenlik çağında bazı hormonlar yrtersiz salınırsada göğüsler küçük kalır özellikle ergenlik çağında olanlar bir kadın doğumcuya gitsin hormon tahlili falan yaptırsın tedavisi var

benim arkadasımda aynı dertten yakınıyor. ameliyat haplar ilaçlar onun hiç ilgisini çekmemişti ama bu yağı merak etti gerçekten. ama ismi neymiş yağın

doktora gider gitmez yaz merak ettim.

doktora gider gitmez yaz merak ettim.

aynen bende ilgili başlığa yazdığım gibi küç kullanıyorum vede umutlu değilim bu sıralar doktora gitmeyi düşünüyorum henüz 17 yaşındayım belki bir şekilde ilaç takviyesi veya farklı bi şekilde çözümü vardır diye düşünüyorum çünkü göğüslerin 20 yaşına kadar gelişim gösterebileceğini duymuştum ve doğru sanırsam. doktordan da pek umutlu değilim ama yinede gitmem gerektiğini düşünüyorum belkide hormon tedavisini falan gerekli görür. eğer bi sonuca ulaşırsam sizide bilgilendiririm. görüşmek üzere...

gittim doktora ama fazla ilgilenmedi.hemen gelsin diyen doktorma yokmuş bugün.başka bi hastane önerdi bidaha oraya gidicem.yine yazarım

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde göğüslerim çok küçük sütyen bile olmuyor düşünün, sadece regl zamanlarında şişkin duruyorlar, daha sonra sönüyorlar, belkide küçükgöğüşlülüğe alıştığım için, büyümelerini istemiyorum :):):)

e tabi, herkesin ideali farklı, nasıl kimi balık etli olmayı sever, kimi zayıf olmayı sever, bu da herkese göre değişir.

Son düzenleme:
bende çok değil biraz büyüsün istiyorum, askılı bir şey giydiğimde çocuk gibi görünmeyeyim yeter. görünen bişeyler olsun istiyorum. ya kızlar nasıl özeniyorum dekoltesi olanlara bilemezsiniz, ggözüm hep dekoltelere takılıyor valla mirmirmirmir

evet canım bende uygulamaya başladım sayende, 3-4 cm çok güzel bir gelişme ve beni çok etkiledi böyle güzel bir haber. 1 haftadır uğraşıyorum, bakalım...yerimseniben

canım benim :))) sevindim bak, inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın, yılmak yok, büyüyene kadar :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…