Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sen nasıl büyüttün onları, sadece küç mü

Son düzenleme:

Karar verebilmen için önce şunu düşün derim.Dogal yollarla gögsünü büyütmen olası...
Burdaki forumlara bakarsan genelde 3-5 cmlik bir büyüme yakalanmış ortalama olarak.
Ama bu uygulamaları devamlı surette yaparsan ne kadarlık bir büyüme olacagını bilemeyiz .Sonuçta herkesin cmlik olarak büyümesi farklı oluyor.
Sana 3-5 cmlik bir büyüme yeterli olacak mı?Mesela benim gögüs ölcüm 75 destekli cok ideallerim yok buradaki herkes gibi,'' 75 desteksiz giyeyim'' bana yeter mutlu olmam için.
Eger sende böyle düşünyor isen bu uygulamlara başla ve sonucu kendin gör.
Yok bu kadarı kendimi iyi hissetmem için yeterli degil dersen protez taktır ve doktorunu iyice araştır.CADIARZU

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ederim beni anladığınız için kızlar, beni de 3-5 cm büyüme tatmin eder aslında. Ameliyat olsamda bundan fazlasını istemeyecektim zaten. Ama ben forumda daha şunu yaptım şukadar büyüdü diyene raslamadım. Ama siz diyorsanız öyledir tabi. Küç'ü 1 ay kadar yemiştim hiç değişiklik olmadı.:1no2: Masajda yapıyorum. Ama masajı etkili bir yağ ile mi yapmak lazım bilmemki. Eşime de sordum ameliyat işini sen bilirsin diyor. Ne yapacağımı şaşırdım anlayacağınız. Ama şöyle biraz daha büyüseler bir t-shirt vs giydiğimde o katı, top gibi sütyen yerine kendi göğüslerim olsa..
çok özendirici ama kızlar ya, haksızmıyım :çok üzgünüm:

söylediklerin çok umut verici canım. ayrıntıları alabilirmiyim senden, arısütü -bal-polen nereden temin ettin, bir de 2 ayda 2 beden topikindekiler dediğin ne ? ve kaç yaşındasın tabi birde o var. ben 30 yaşına girdim, senin yaşım 17-18 ise gelişme olması doğal.

yok canım ya bende 26 yaşındayım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ya bir ümitlendimki şimdi, hemen bugün küç alacağım, ve bulabilirsem hurma. nar suyu hazır satılıyo zaten. buz masajı bu soğuklarda kolay olmayacak ama napalım artık çekeceğiz. sağol canım, şimdilik protezi fikrini rafa kaldırdım sayenizde.

canı gönülden destekliyorum protezi rafa kaldırmanı, ama 3-5 cm yani aşırı ümitlenip hayal kırıklığı yaşamanı istemem, birde olumsuz söylenen herşeye kulaklarını tıka, kendine güven, ordaki ilk madde çok önemli bence.

Son düzenleme:
..................................................................................

kızlar ben çalışıyorum ve öğlen dışarı çıktım aktara, öyle gaza geldimki hemen hurma ve küç aldım. yuttum bile :) akşamda nar temin edebilirsem nar alacağım.
masajı öyle kuru kuru mu yapıyoruz? krem yağ falan olmadanmı?

herhangi bi krem dedim ama alabildiğin zaman mersin yağı alsan iyi olur, onun hakkında iyi şeyler duymuştum çünkü yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…