Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki anlaşılacaktır yaptıracaksan bunu göze almalısın!!!
canım sen bilirsin ama ne bilim ben olsam yaptırmazdım kesinlikle değmez tabiki bıçak altına yatmaya değermi ya bi terslik olursa allah korusun
hem onlar senin bi parçan olmucakki yabancı bi madde ya alışamassan...
güzin ablaya bi kız yazmıştı "gece yattığımda bu şeylerin altında boğulacak gibi oluyorum..." die
ne kötü ya korku filmi gibi
gene sen bilirsin ben fikrimi söledim sadece bu arada doktor milletine de fazla inanma tabiki otla motla büyümez diyecektir ama benim küç yiyeli aylar oldu hala yerli yerinde duruyo 1 beden büyükler a.s
ya kızlar bana bir akıl verin. Tesadüfen bir cerrah ile (arkadaşımın doktoru) biraraya geldim ve göğüslerimin küçük olduğundan bahsettim, tek çözümün protez olduğunu söyledi. Kremler haplar masajlar işe yaramaz boşuna ümit bağlama dedi. Ömür boyu ben küçük göğüslümü yaşayacam diyorsan ameliyat ol, bir haftada günlük hayatına dönersin dedi. Böyle direk bir doktor size söyleyince çok etkili oluyor. O an tamam dedim kendi kendime, olayım kurtulayım bu ameliyatı. Ama fiyatlar yüksek benim bütçeme göre, birde sonuçta bu bir ameliyat, değermi bıçak altına yatmaya diye düşünüyorum,fisfisfis çok cesur olamıyorum. Bir de daha sonrasında iş yerimde, hayatımdaki insanlar anlarlarsa çok utanırım..vs.
ama diğer türlüde hep gözüm başkalarının göğüslerinde, ne kadar güzel olduğunu düşünerekmi geçireceğim bu hayatı ya... çok kararsızım, hadi bana fikirlerinizi yazın. sizce ?mirmirmirmir
kesinlikle haklısın canım, benimde hayalim hep incecik sütyenlerle göğüs uçlarım belli oluyomu endişesi taşımaktır, keşke derdim o olsa :))) ben geçen haftadan beri küç,masaj,bişeyler yapıyorum 2-3 cm gelişme var, ve yaptığım şeylere inanıyorum canım ya, her hafta 2-3 cm büyümez ama düzenli yaparsak bişeyler olur bence, sana tavsiyem küçe yeniden başla, 2 ayda 2 beden topikindekileri de uygula, bi de ben arısütü-bal-polen yiyorum küçün yanında sabah akşam bir kaşık, geçen haftasonu başladım ilk ölçtüğümde 79-80 arası bişeydi,şimdi 82-83 arası demekki bişeyler yarıyo, kilo falan almadım, regl dönemim değil... sende dene sonra kararını netleştirirsin yerimseniben
söylediklerin çok umut verici canım. ayrıntıları alabilirmiyim senden, arısütü -bal-polen nereden temin ettin, bir de 2 ayda 2 beden topikindekiler dediğin ne ? ve kaç yaşındasın tabi birde o var. ben 30 yaşına girdim, senin yaşım 17-18 ise gelişme olması doğal.
herhangi bi krem dedim ama alabildiğin zaman mersin yağı alsan iyi olur, onun hakkında iyi şeyler duymuştum çünkü yerimseniben