Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

arkadaşlar nette yaptığım araştırmalar sonucunda şunu söyleye bilirim: herkes küçük göğüs taraftarı.bizimkilerinde oyle birden 10 15 cm buyuyecek hali yok:1no2yleyse biz şekilli yapmaya bari çalışalım masajlarla besin takviyeleriyle.ben isterim ki 90 cm olsun ama imkansız.bari dolgun dik yuvarlak olsunsengözlerimebaksanab

ya kızlar ben ne dicem kambur duruosak ve kemiklermiz de sayılıo gibiyse biz çekimser ve içine kapanık olurmusuz.bu da tabiki küçük göğüsleri beraberinde getirirmiş:1shok:bu durum için basketbol oynamalı ve yüzmeliymişiz

kızlar herkes masajdan bahsediyor, nasıl yapıyorsunuz? ayrıca İbrahim Saraçoğlunun hapını ben de çok merak ediyorum, çok iddialı konuşuyor.

kızlar göğüslerimde bi dolgunluk war.neler oluyo bilmiyorum...ve o kadar sevindim ki masja devam etmeye başladım ağrımaya başlayınca...dışardan farkedilmiyo ama.ben dokununca farkediyorum...ayy mutlu oldum birden :))))

ayy maşallah maşallahkaydirigubbakcemile5darısı başımıza artıkhihoyyyt

inşallah yaa...yalnız ben anca yeni yeni küçük göğüslü olmaya başlıyorum o ayrı mesele...dümdüzdü çünkü ne bi yuvarlaklık ne bi kıvrım sıfırdı...şimdi yandan hafiffcecik ufacıcık bi kıvrımcık var olsun bu bile süper bişi bana :)

kızlar bnde aynı dertten yakınıyorum 1haftadır kremlerle masaj yapıorm dolgunluk war aktarada gtmek istiorm ama utanıyorum sormaktan( ewde küç war ilk önce iştahla yedm ama sora ümidi kestm yaşım 18 bilmiorm acaba dewam edermi büyüme?adet günlermde de düzensizlk war..psikolojm bozuldu artk bi bayanda ilk baktıgım sey göğüs oluo(

canm ben araştırdm netten bi bilgim olsn dye.kullanmadan önce kaçtı bedenn,ve kullanman bittikten sonra kaç oldu?
bu arada bi aylık kullanım için sanırım 55ytl civarnda fiyatı

evet fiyatı uygun ve açıklamada yazdığı gibi oldu yani,3 ay sonunda (şu an kullanmayalı 2 ay oluyor)kullanılmaya devam edilmezse küçülme gibi bir olumsuzluk olmadı.3cm ye yakın büyüme oldu.(öncesi 81- sonra 84oldu) zaten hepsi gibi 2-3 beden diyorlar ama tercih sebebim fiyatı,kullanım kolaylığıydı işe yaradı.denemeye değer yine kullanmaya başlayacağım.

peki herhangi bi mide hastalığın var mı?çünkü ben mesela mide hastasıyım ve her şeyde boşa kürek çekiorum:1no2:

kızlar geçende bir doktor tv de açıklama yapmıştı, bayanlar meme estetiği konusunda acele etmesinler yakında kök hücre tedavisi gelicek ameliyatsız operasyon yapılabilecek dedi.tabi ne zaman gelir, gelse bile yaptırmaya gücümüz yeter mi orasını bilemem. siz bu konuda bir şey duydunuz mu?
bir de karemle masaj yapan arkadaşlar,kremi nasıl sürüyorsunuz göğüslerinize,dairesel masaj yaparak mı?

masajı st.herb in sayfasında bulabilirsin(ürün sitesinde)ama işte bildiğin gibi mıncıklayarak sündür öne doğru falan,takıl işte kafana göre bunların doğrultusunda:roflol:

kızlar herkes masajdan bahsediyor, nasıl yapıyorsunuz? ayrıca İbrahim Saraçoğlunun hapını ben de çok merak ediyorum, çok iddialı konuşuyor.

ben bu masajı şöyle biliyorum: göğüs altına dairesel hareketler, sonra göğüs üzerine dairesel hareketler, birde göğsün yanına kol altına doğru dairesel hareketler. arkadaşlar nasıl yapıyorlar bi fikrim yok. birde kürek kemiklerine masaj yaparak büyültülüyormuş bilginiz olsun kızlar

ya kızlar kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama ben uzman tv de bir video izlemiştim, doktor bitkisel haplar bantlar yağlarla göğüs büyümez. eğer büyürse korkun diyodu. tereddüt ettim çok, yoksa o 55 ytl lik banttan alcaktım hemen. sonrada düşündüm, acaba para kazanma hırsı yüzünden mi diyolar bu doktorlar böyle diye. offf..

Çok az etki eder ilaçlar,yağlar.. Hatta etki etmeyebilir bile..
Kafanıza çok fazla takmayın bence. Kendinizle barışık olmalısınız.
%80 genetik olduğunu düşünüyorum.

haklısın canım ya bence sadece masaj yapalım.hormonları harekete geçirmeyelim.benim polen 3 4 güne biter.artık masajdan öteye gitmem ben. yersem bi nar yerim artık

şu kadına bakın ya kadıncağiz zayıflıktan ölecek ama o göğüslere bakın :1shok:bakraç gibi mübarek.onlar bende olacak ki bu zayıflığımla fıstık gibi olurum ama işte yok ki bende :1no2:

Eklentiler

• $wux369589vs2yx.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 33
şu kadına bakın ya kadıncağiz zayıflıktan ölecek ama o göğüslere bakın :1shok:bakraç gibi mübarek.onlar bende olacak ki bu zayıflığımla fıstık gibi olurum ama işte yok ki bende :1no2:

kızzzzz Allah iyliğini versin emii uykuluydum valla gözlerim yuvalrından çıktı:1shok: bende güzel bişey görcem sandım aklımı oynattın valladelikafadulden

kızzzzz Allah iyliğini versin emii uykuluydum valla gözlerim yuvalrından çıktı:1shok: bende güzel bişey görcem sandım aklımı oynattın valladelikafadulden

ya işte ben adamın öyle gözlerini açarım:roflol:

kız olmaz öle bişe o kadar zayıflığa o göğüsler imkan yok kesinlikle olmaz olsa kalçada olurdu kalça kemiğe yapışmış göğüs maşallah taş gibi olmaz ya sanmıyom erimiş akmış kadın ki kiloyla çok alakası var göğsün:çok üzgünüm: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…