- 18 Nisan 2007
- 319
- 0
kızlar göğüslerimde bi dolgunluk war.neler oluyo bilmiyorum...ve o kadar sevindim ki masja devam etmeye başladım ağrımaya başlayınca...dışardan farkedilmiyo ama.ben dokununca farkediyorum...ayy mutlu oldum birden :))))
canm ben araştırdm netten bi bilgim olsn dye.kullanmadan önce kaçtı bedenn,ve kullanman bittikten sonra kaç oldu?
bu arada bi aylık kullanım için sanırım 55ytl civarnda fiyatı
evet fiyatı uygun ve açıklamada yazdığı gibi oldu yani,3 ay sonunda (şu an kullanmayalı 2 ay oluyor)kullanılmaya devam edilmezse küçülme gibi bir olumsuzluk olmadı.3cm ye yakın büyüme oldu.(öncesi 81- sonra 84oldu) zaten hepsi gibi 2-3 beden diyorlar ama tercih sebebim fiyatı,kullanım kolaylığıydı işe yaradı.denemeye değer yine kullanmaya başlayacağım.
kızlar herkes masajdan bahsediyor, nasıl yapıyorsunuz? ayrıca İbrahim Saraçoğlunun hapını ben de çok merak ediyorum, çok iddialı konuşuyor.
işe yarar mı yaramaz mı tartışılır etki görenler var ama benim ilerde bu hapların vücudumuza zarar vereceği konusunda ciddi endişelerim var. yediğimiz hormonlu yiyecekler düzensiz beslenmemizden dolayı son yıllarda yeni doğan çocuklarda hep bi gariplik var mesela.
şu kadına bakın ya kadıncağiz zayıflıktan ölecek ama o göğüslere bakın :1shok:bakraç gibi mübarek.onlar bende olacak ki bu zayıflığımla fıstık gibi olurum ama işte yok ki bende :1no2:
kızzzzz Allah iyliğini versin emii uykuluydum valla gözlerim yuvalrından çıktı:1shok: bende güzel bişey görcem sandım aklımı oynattın valladelikafadulden
şu kadına bakın ya kadıncağiz zayıflıktan ölecek ama o göğüslere bakın :1shok:bakraç gibi mübarek.onlar bende olacak ki bu zayıflığımla fıstık gibi olurum ama işte yok ki bende :1no2: