Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

yaa bu kadar küçük duyunca açıkçası halime şükrediyorum yaa bende çokk küçük diye şikayet ediyordum yaa en azından bi normal 75 sütyeni doldursun diye yaa ama rahat 75 dolguluları dolduruyor benimde ailede herkeste büyük sayılır ama anneminki 3 çocuk sonrası hala 80 benimki böyle kalacakk anlaşılan evlilik doğum sonrası sarkmasında en büyükk dileyim bari bu yaa yaa büyüsünler ama yaa dişi olduğumuzu bilelim allah im yaa...:enbuyukkk::enbuyukkk:

ya kızlar hadi ölçülerimizi yazalım, yani şukadar sütyeni dolduruyor şu kadar doldurmuyorla anlamıyom artık. benimkiler boynumun altındaki kemikten göğüs ucuna kadar 20 cm- göğüs ucundan altına kadarda 6cm. hakikaten küçük yani. varmı benim gibi olan?? merak ediyorum benim gibisi varmı acaba?

böyle deil de ölçülerini şöyle yap.önce göğüs altı ölçünü al(tüm çevre) sonra da göğüs çevreni ölç.ona göre sen karar ver büyük mü küçük mü:1closedeyes:

böyle deil de ölçülerini şöyle yap.önce göğüs altı ölçünü al(tüm çevre) sonra da göğüs çevreni ölç.ona göre sen karar ver büyük mü küçük mü:1closedeyes:

üşenmedim hemen aldım bu ölçüleri aybegüm: göğüs altı ölçüm 76, göğüs çevrem:81
lütfen söylermisin şimdi benden küçük varmı ya :çok üzgünüm:

üşenmedim hemen aldım bu ölçüleri aybegüm: göğüs altı ölçüm 76, göğüs çevrem:81
lütfen söylermisin şimdi benden küçük varmı ya :çok üzgünüm:

var ben! bende aynı gibiyim bi farkla benimki de 76 ya 80.senağlama

var ben! bende aynı gibiyim bi farkla benimki de 76 ya 80.senağlama

çevremde hiç benim kadar küçük göğüslere sahip tek kişi yok, insan yalnız olmadığını duyunca morali düzeliyor.:1hug: nasıl büyütücez bunları yaaa

çevremde hiç benim kadar küçük göğüslere sahip tek kişi yok, insan yalnız olmadığını duyunca morali düzeliyor.:1hug: nasıl büyütücez bunları yaaa

valla masajla olcakşutarafagittiben ayrıca gündüzleri ısırganotu+5 damla çörekotu yağı içip lavanta yağı ile masaj.gecede bunun rezene çayı ile olanı yapıorum.inşallah olcak bu sefersositososito

valla masajla olcakşutarafagittiben ayrıca gündüzleri ısırganotu+5 damla çörekotu yağı içip lavanta yağı ile masaj.gecede bunun rezene çayı ile olanı yapıorum.inşallah olcak bu sefersositososito

canim biz nezamandan beri ugrasiyoruz hala su gogusleri buyutemedik. yanilmiyorsam burda gogus konusunda en eski uyeler, en uzun zamandan beri ugrasanlar sen, zirrr ve benim. unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmasinlar. neyse, diyecegim su ki, yaptigimiz hic bi seyi duzenli yapmiyoruz, 3-4 ay yapiyor, birakiyoruz. bence biseyi en az 9 ay uygulayalim. dr danistim o bana buyume masajla,bitkilerle falan gelisir ama en az 9 ay uygulamaniz lazim dedi. ozellikle masaji hic ihmal etmeyecekmisiz.

canim biz nezamandan beri ugrasiyoruz hala su gogusleri buyutemedik. yanilmiyorsam burda gogus konusunda en eski uyeler, en uzun zamandan beri ugrasanlar sen, zirrr ve benim. unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmasinlar. neyse, diyecegim su ki, yaptigimiz hic bi seyi duzenli yapmiyoruz, 3-4 ay yapiyor, birakiyoruz. bence biseyi en az 9 ay uygulayalim. dr danistim o bana buyume masajla,bitkilerle falan gelisir ama en az 9 ay uygulamaniz lazim dedi. ozellikle masaji hic ihmal etmeyecekmisiz.

tuana şu masaj kısmını biraz anlatırmısın rica etsem, bardak masajı dediğimizmi yoksa başka masajlarmı bunlar.

haklısın canım:eek:çay falan etkili olmuo da masaj gerçekten etkili.yani ben düşünsenize 1 hafta bile olmadan yarım cm büyüttüm.çok mutluyum o üzdenhihoyyytama mesela her zaman da masaj olmuo çünkü ağrı başlıo.o zaman ben bi gün ara verip tekrar masaj yapmayı planlıorum.inşalah bu sefer büyüceklarkaydirigubbakcemile5

tuana şu masaj kısmını biraz anlatırmısın rica etsem, bardak masajı dediğimizmi yoksa başka masajlarmı bunlar.

canim disardan iceriye,asagidan yukariya dogru yapilacakmis masaj. ama ben de tam nasil oldugunu bilemiyorum. dr bana bunun icin masaj yapan uzmanlar var, istersen onlara yaptir dedi. dr erkek oldugu icin fazla soru soramadim.

Testere palmiyesi: Çok sayıda sağlık problemlerinde kullanılmaktadır. Erkeklerde prostat sorunlarında, kısırlık ve iktidarsızlık için kullanılıyor. Bu etkin bitki kadında da bir dizi tedavi olanakları sağlamaktadır. Meme bezlerinin gelişmesine neden olur.
Yam kökü:
Meksikada eski yıllarda Chiapas kabilesi kadınların doğum yapması sırasında bu bitkiyi kullanıyordu. Kadınlarda hormon yapımını uyarıcı etkisi vardır ve memeleri büyütür.kaydirigubbakcemile2

benim de göğüslerim çok küçük kızlar evliyim eşim bi yorum yapmasa da ben onu tatmin edemiyorum gibi geliyor üsteik de kıllar var annemin de öyle sanırım küçük ve kıllı
göğüs altından 71 üstten ise 79 ben de pko var zaten benc ondan böyle masaj etkili olabilir bence de çünkü bazen büyüyor sanki
önceden sütyen takmazdm evlenince takmaya başladım sütyen de topluyor biraz birkaç gü takmazsam küçülüyor sanki aah aah herkesin göğüslerine bakıyorum kadınsı hisstemiyorum kendimi bikini giyerken dar bişey giyerken...:çok üzgünüm: hep güvensizlik

peki herhangi bi mide hastalığın var mı?çünkü ben mesela mide hastasıyım ve her şeyde boşa kürek çekiorum:1no2:

evet midemde ülser başlangıcı var ama sorun kullandığım bandın mideme herhengi bir rahatsızlık verip vermedğimi tam anlamadım ama bir sorun yaşamadım.a.s

ya kızlar kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama ben uzman tv de bir video izlemiştim, doktor bitkisel haplar bantlar yağlarla göğüs büyümez. eğer büyürse korkun diyodu. tereddüt ettim çok, yoksa o 55 ytl lik banttan alcaktım hemen. sonrada düşündüm, acaba para kazanma hırsı yüzünden mi diyolar bu doktorlar böyle diye. offf..

ben doktora sormuştum zaten büyür demedi dolgunlaşır dedi ama bir sakıncadan bahsetmemişti.hormon hapı ile büyürmüş ama onunda yan etkileri çokmuş aşırı sinir gibi:KK43:

ne yapacağımızı şaşırdık kızlar, nasıl çıkıcaz bu işin içinden. sürekli dolgun göğüslere özenerek mi geçireceğiz ömrümüzü acaba. ama bizimde hakkımız ya, kadın dediğinin şöyle eli avucu dolduran göğüsleri olması lazım değilmi.:KK43:(

Kızlar uzman tv de arama yapan varsa görmüştür. Doktorlar hiçbir ne ilacın ne kremin nede bantın asla işe yaramayacaklarından emin.:çok üzgünüm: Masajdan da bahsetmemişler. Tek yolun protez olduğunu açık ve net söylüyorlar. Bazı haplarla büyümesi durumunda ise doktora gidecek kadar endişelenmemiz gerektiğini zira hormonlarla oynanıp kanserojen tetiklemesinden şüphe etmemizi gerektiğini söylemişler. Anlayacağınız doktor gözüyle bitkiler vs fiyasko. Ya küçük göğüslerimizle ömür boyu mutlu olmayı öğreneceğiz ya da bıçak altına yatmaya razı olacağız. Benim şahsen bıçak altına yatmayı gözüm yemiyor, görüntüleri var nette kan revan içinde bir ameliyat:1no2:. Gerek yok okadar işe girişmeye.

canım doktorlar masajdan bahsetmesede ben yararlı olduğunu düşünüyorum,

Son düzenleme:
sLm kizlar a.s.

bende geldim araniza:içelim:

ama keske kucuk gøguslu oldugum icin degil de muhabbet etmek icin gemis olsaydim :çok üzgünüm:

napcaz yaaÇok üzgünüm çoook

cidden kızlar ne yapıcaz bu durum benimde çok canımı sıkıyor 75 destekliyi bile dolduramamak senağlama hiçbişey üzerime yakışmıyor.. tek çaresi protez sanırım başka çarem yok offf offf :a015::a015:

X