sendde gelişmeler nasıl canım hiç bahsetmiyon
70 beden nasıl geliyo mesela?
umarım olur canım zaten yaşın da küçük daha
hem yaşın itibariyle doğal olarak ta büyüyebilir senin göğüsler ben sana artık büyümez dedim ama uyarı olarak önlemini al die
yoksa moral vermek kolay ama dost acı söylermiş bana herkes büyür die geçiştirmişti ama büyümedi
70b sıkı sıkıysa 75 sayılır artık ben vaktiyle sütyen reklamlarındaki gibi bi görüntü elde edicem die :roflol: uzun süre 75ten 80 e geçmemiştim.15-16 yaşlarında geçseydim 80e doğal olarak büyürlerdi belki de çoktan.
yani şu resimdeki gibi doldurunca tamamdır ImageShack - Image Hosting :: 20550big4385178cz2.jpg
ama bu resimdeki gibi olmasını bekleme sakın ImageShack - Image Hosting :: 20127big101007090ui9.jpg
tabi bunlar biraz büyük beden oldu sen 70 - 75 lerini gözünde canlandır artık
umarım olur canım zaten yaşın da küçük daha
hem yaşın itibariyle doğal olarak ta büyüyebilir senin göğüsler ben sana artık büyümez dedim ama uyarı olarak önlemini al die
yoksa moral vermek kolay ama dost acı söylermiş bana herkes büyür die geçiştirmişti ama büyümedi
70b sıkı sıkıysa 75 sayılır artık ben vaktiyle sütyen reklamlarındaki gibi bi görüntü elde edicem die :roflol: uzun süre 75ten 80 e geçmemiştim.15-16 yaşlarında geçseydim 80e doğal olarak büyürlerdi belki de çoktan.
yani şu resimdeki gibi doldurunca tamamdır ImageShack - Image Hosting :: 20550big4385178cz2.jpg
ama bu resimdeki gibi olmasını bekleme sakın ImageShack - Image Hosting :: 20127big101007090ui9.jpg
tabi bunlar biraz büyük beden oldu sen 70 - 75 lerini gözünde canlandır artık
arkadaslar kuzenimin sinirleri bozulmustu, tedavi oluyor yaklasik 20 gun falandir. ilaclara basladiktan 10 gun falan sonra goguslerinde bayagi bi buyume oldu.gecen doktora tekrar gitmisler, dr ilacin birini artik almamasini soylemis, cunki sut getiriyormus o ilac, goguslerinin buyumesinde o etkili olmus sanirim,. simdi 4gun oldu o ilaci birakala ama gogusleri hala cok sert ve buyuk
canım aynı sorun bendede vardı...Ama yaklaşık 2 hafta önce falan kendiliğinden büyümeye başladılar...çok sevindim tabi...bu arada 17 yaşındayım ve yeni büyüyolar...Yani seninde büyür inşallah merak etme...B3n bu doğal yollarıda denicem 85 olur inşallah:)bakalım işe yararsa bende yazıcam günü gününe buraya.. sende dene...
arkadaslar kuzenimin sinirleri bozulmustu, tedavi oluyor yaklasik 20 gun falandir. ilaclara basladiktan 10 gun falan sonra goguslerinde bayagi bi buyume oldu.gecen doktora tekrar gitmisler, dr ilacin birini artik almamasini soylemis, cunki sut getiriyormus o ilac, goguslerinin buyumesinde o etkili olmus sanirim,. simdi 4gun oldu o ilaci birakala ama gogusleri hala cok sert ve buyuk
arkadaşın da aynı etkiyi gördü mü peki? anladığmı kadarıyla büyüme var ama 1 beden büyüdü falan diyemez di mi?
daha önce 2 kez krem kullandım ( avon ve femagis). yaklaşık 3 ay kadar da aktar özel karışımlarını denedim ama bir sonuç alamadım. Bu bahsettiğim ürün sütyen şeklinde bir ürün ve şajlı. Farklı şekillerde titreşim veriyor. kullanım talimatında belirtildiği gibi günde 2 kez 10 ar dakika kullanıyorum. ben ürünü hepsiburada sitesinden aldım ve 188 ytl verdim ama 1 ay kadar sonra gittigidiyor da aynı ürünü 99 ytl ye görüp bir arkadaşıma aldık. her iki ürün de birebir aynıydı yani ben araştırmadan aldığım için pahalıya almış oldum ama en azından işe yaradı. mucizevi bir büyüme yok ama belirgin şekilde diklik ve hissedilir bir büyüme var. Zaten bende inanılmaz ölçüler peşinde değilim şahsen.
slm arkadaslar.bn 17 yasındym.bu siteyi uzun süredir takip ediorm.nrdeyse hrsei dndm.yasıtlarıma bakıorm bi de kndime bakıorm.70i ble dldrmuo :S napcm bn ya pskljm bzldu artk.annemede söleyemiyrm.bna bi yol gstrn nlr.