Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
sendde gelişmeler nasıl canım hiç bahsetmiyon
70 beden nasıl geliyo mesela?

70b tam oluyo bana. zaten öncedende 70b kullanıyodum sıkı sıkıydı. sonra gelişimini engelleri diye (sen demiştin hatta) 75 aldım onu kullanıyorum artık. masaj yapıyorum ellerimle ve dayanabildiğim kadarda buz masajı yapıyorum pek düzenli olmuyo ama yinede sık yapıyorum dirileşme ve dolgunlaşma var tabiki. bide işte küçü alıp başlıycam haftasonu çıkıcam çarşıya. bakalım küç bende nasıl etki yapıcak umarım sendkei gibi olur :CüvCüv:

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

yok zaten ikinci linkteki gibi beklemiyorum kaydirigubbakcemile3 fazla uçmuş olmam lazım öyle bişeyi ummak için
ilkteki gibi olsa kaydirigubbakcemile2

şahsen bana iki seçenek sunsalar deselerki hangisini seçersen öyle olucak seninkiler.ben walla ilk resimdekini seçerdim öyle yükseklerde gözüm yok walla...hem ilki çok daha hoş bence :)

ağlıycam artk.şu ilk resimdeki kadr olsa yaa.ama yok:sm_confused:
her sayfada farklı bşe yazıyo.küç nar çemen...........böyle sürüp gdyo sayfalarda.walla ne yicegimi ne içicegmi şaşrdm artk.kız arkdşlarmn ayy bunda hç yokmuş demesndende bktım:çok üzgünüm:.ayy ne ypcamı şaşırmş durumdaym resmn kızlar

arkadaslar kuzenimin sinirleri bozulmustu, tedavi oluyor yaklasik 20 gun falandir. ilaclara basladiktan 10 gun falan sonra goguslerinde bayagi bi buyume oldu.gecen doktora tekrar gitmisler, dr ilacin birini artik almamasini soylemis, cunki sut getiriyormus o ilac, goguslerinin buyumesinde o etkili olmus sanirim,. simdi 4gun oldu o ilaci birakala ama gogusleri hala cok sert ve buyuk

hangi doktora gitmiş kuzenin çok merak ettim branjı neki bu doktorun ilk defa duyuyorum böyle bir tedaviyi bizde gidelim kimse bu doktor yaa bilgi verirmisin bizede a.s.

ben de 17 yaşındayım ama oldukça küçükler birde bişe sorcam bu büyümenin sebebi sakın adet dönemine yaklaştığın için olmsın benimkilerde o zaman büyüyolar sonra yine aynı :bbo:

kızlar bende sizdenim benimkilerde aynı 75 bedeb bile doldurmuyor.Evlenirken bile pamuk koymuştuk senağlama ama 4 yıl geçti bir çocuk annesiyim hala değişmedi.Sarkmadı bile gerçi fazla yok ondanmı anlamadım.Allahtan eşim bişiy demiyoo göğüslerime yoksa psikolejim bozulurdu

tuana canım kuzenin hangi doktora gitti öğrenebilrmiyiz...

arkadaşlar ben şahsen yeni bir ürünü denedim ve çok memnun kaldım. bir masaj kemeri ve titreşim veriyor. bir çok denemeden sonra bu ürün sayesinde her geçen gün biraz daha iyiye giden bir sonuç yakaladım. kan dolaşımını bozduğua dair uyarılar aldım ancak doktoruma danışıp kullanmaya başladım ve memnunum fazlasıyla. belki içinizden birilerine de yarar diye paylaşmak istedim. ürün aerofit breast beauty diye geçiyor. kremi falan da varmış ama onu denemedim. yanıltmış olmıyım kimseyi.

herkese sevgiler

daha önce 2 kez krem kullandım ( avon ve femagis). yaklaşık 3 ay kadar da aktar özel karışımlarını denedim ama bir sonuç alamadım. Bu bahsettiğim ürün sütyen şeklinde bir ürün ve şajlı. Farklı şekillerde titreşim veriyor. kullanım talimatında belirtildiği gibi günde 2 kez 10 ar dakika kullanıyorum. ben ürünü hepsiburada sitesinden aldım ve 188 ytl verdim ama 1 ay kadar sonra gittigidiyor da aynı ürünü 99 ytl ye görüp bir arkadaşıma aldık. her iki ürün de birebir aynıydı yani ben araştırmadan aldığım için pahalıya almış oldum ama en azından işe yaradı. mucizevi bir büyüme yok ama belirgin şekilde diklik ve hissedilir bir büyüme var. Zaten bende inanılmaz ölçüler peşinde değilim şahsen.

slm arkadaslar.bn 17 yasındym.bu siteyi uzun süredir takip ediorm.nrdeyse hrsei dndm.yasıtlarıma bakıorm bi de kndime bakıorm.70i ble dldrmuo :S napcm bn ya pskljm bzldu artk.annemede söleyemiyrm.bna bi yol gstrn nlr.

arkadaşın da aynı etkiyi gördü mü peki? anladığmı kadarıyla büyüme var ama 1 beden büyüdü falan diyemez di mi?

1 beden büyüdü diebilirim ama 1 beden bile bihayli farkediyor. yaşayanlar bilirler. Arkadaşım henüz 1 aydır falan kullanıyor onun asıl sorunu sarkmaydı. Üzerinde çok detaylı konuşma fırsatımız olmadı ama üründen memnun olduğunu ve halen düzenli kullanmaya devam ettiğini biliyorum. şunuda belirteyim ben de zaten bu ürünü kullanmış ve memnun kalmış bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım.

kızlar oestro adlı bi krem var kullanan varmı bilmiyorum ecz.satılıyo. haberiniz olsun.

canim senin beden kacti kac oldu?

slm arkadaslar.bn 17 yasındym.bu siteyi uzun süredir takip ediorm.nrdeyse hrsei dndm.yasıtlarıma bakıorm bi de kndime bakıorm.70i ble dldrmuo :S napcm bn ya pskljm bzldu artk.annemede söleyemiyrm.bna bi yol gstrn nlr.

canım bende 17 yaşındayım lise 3 e gidiyorum.Senin gibi kafama çok takıyordumve psikolojim inanılmaz bozulmuştu...Ama son 1 ay içinde göğüslerim büyümeye başladı 75 doldu 80 e doğru yol alıyor...Ben hiç birşey yapmadım.Sadece bi ara masaja başlamıştım canım yandığı için bıraktım..Şimdi iyi benimkiler.Umarım seninde büyür canımm....Seni çok iyi anlıyorum.Gerçekten küçük göğüslü olmak insanın psikolojinisini alt üst ediyor

Zırrrrr bardak masajına devam ediyormusun, ben düzenli olmasada aylardır yapıyorum ama bir gelişme yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…