böyle deil de ölçülerini şöyle yap.önce göğüs altı ölçünü al(tüm çevre) sonra da göğüs çevreni ölç.ona göre sen karar ver büyük mü küçük mü:1closedeyes:
üşenmedim hemen aldım bu ölçüleri aybegüm: göğüs altı ölçüm 76, göğüs çevrem:81
lütfen söylermisin şimdi benden küçük varmı ya :çok üzgünüm:
var ben! bende aynı gibiyim bi farkla benimki de 76 ya 80.senağlama
çevremde hiç benim kadar küçük göğüslere sahip tek kişi yok, insan yalnız olmadığını duyunca morali düzeliyor.:1hug: nasıl büyütücez bunları yaaa
valla masajla olcakşutarafagittiben ayrıca gündüzleri ısırganotu+5 damla çörekotu yağı içip lavanta yağı ile masaj.gecede bunun rezene çayı ile olanı yapıorum.inşallah olcak bu sefersositososito
canim biz nezamandan beri ugrasiyoruz hala su gogusleri buyutemedik. yanilmiyorsam burda gogus konusunda en eski uyeler, en uzun zamandan beri ugrasanlar sen, zirrr ve benim. unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmasinlar. neyse, diyecegim su ki, yaptigimiz hic bi seyi duzenli yapmiyoruz, 3-4 ay yapiyor, birakiyoruz. bence biseyi en az 9 ay uygulayalim. dr danistim o bana buyume masajla,bitkilerle falan gelisir ama en az 9 ay uygulamaniz lazim dedi. ozellikle masaji hic ihmal etmeyecekmisiz.
canim biz nezamandan beri ugrasiyoruz hala su gogusleri buyutemedik. yanilmiyorsam burda gogus konusunda en eski uyeler, en uzun zamandan beri ugrasanlar sen, zirrr ve benim. unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmasinlar. neyse, diyecegim su ki, yaptigimiz hic bi seyi duzenli yapmiyoruz, 3-4 ay yapiyor, birakiyoruz. bence biseyi en az 9 ay uygulayalim. dr danistim o bana buyume masajla,bitkilerle falan gelisir ama en az 9 ay uygulamaniz lazim dedi. ozellikle masaji hic ihmal etmeyecekmisiz.
tuana şu masaj kısmını biraz anlatırmısın rica etsem, bardak masajı dediğimizmi yoksa başka masajlarmı bunlar.
peki herhangi bi mide hastalığın var mı?çünkü ben mesela mide hastasıyım ve her şeyde boşa kürek çekiorum:1no2:
ya kızlar kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama ben uzman tv de bir video izlemiştim, doktor bitkisel haplar bantlar yağlarla göğüs büyümez. eğer büyürse korkun diyodu. tereddüt ettim çok, yoksa o 55 ytl lik banttan alcaktım hemen. sonrada düşündüm, acaba para kazanma hırsı yüzünden mi diyolar bu doktorlar böyle diye. offf..