Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Beden ölçülerinde a-b-c boyutlarını bana anlatırmısınız, benim hiç bir sütyenimde böyle harfler yazmıyor, neye göre oluyor a-b?

avonun göğüs sekillendirici kremini travsiye ederim birde orıflamenin göğüs jelini ikisi beraber kullanıldığında süper etki veriyor deneyin pişman olmazsınız

Beden ölçülerinde a-b-c boyutlarını bana anlatırmısınız, benim hiç bir sütyenimde böyle harfler yazmıyor, neye göre oluyor a-b?

göğüsün alt kısmını mezura ile ölçüyosun.sonra göğsün üst kısmını ölçüyosun.arasındaki fark==>

6.5 cm.den küçükse A
6.5 - 13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5 - 26 cm. arası D
26 cm.den büyükse DD

yaa snn için cok svndm cnm.darısı bsma diim artk.hic snmıorm ama. .s.s nsı öle brdndire oldu ki..uzun süredir devamlı yediğin ya da içtiğin bişeyler vrmıydı? kşke bnmklrde öle olsa 70 ble diil gersni sn düşn artk .s.s aksi gbi arkdşlrmnda kocamn kocmn snr oluorm bi de dmslermi snnkilrde hç yk gbi. tepm atıo rsmn snki blmiodm bn pff npcm hc blmiorm.en azndn bni anlyn bri var saol cnm :)

walla kızlar benim göğüslerim de çok küçük ya ne yapıcam lütfen bi çare söyleyinn

canım bende hiç ummuyordum.Ümidi kesmiştim.Ama 20 yaşına kadar büyüyormuş.umarım seninkilerde büyümeye başlar.Bende küçükken çevreme baktığımda çok sinir oluyordum.Çünkü herkesi ağzına gircek gibi kocaman benimkiler bir avuçtu.Sinir bozucu bir durum ve insanı çok üzüyor.lise 1de beden dersindekızlarla beraber giyinir soyunurduk.Banada minicik kızım bunlar ne derlerdi.Dalga geçerlerdi.Seni şu anda çok iyi anlıyorum ama takma onları sen canım.Düşünme.Umarım canım benim en yakın zamanda seninkilerde istediğin ölçülere ulaşır.Bu arada yediğim içtiğim özel bişey yok.Sanırım büyüyecekleri zaman gelmiş onların.

Peki masaja devam ediyormusun başka şekilde?

amin canım darısı senin başına.inş büyür.Ben başlamışım masaja canım acıyor diye bıraktım.Sen yinede bırakma devam...

benimde gögüslerim küçük bnde avonun göğüs kremini kullanıyorum gögüslerim sızlıyo bide biraz büyüdü sertlestiriyo tavsiye ederim ayrıca orıflamenin gögüs büyütücü jeli ile kullanırsanız daha etkili olur annemde ikisini beraber kullandı gögüsleri bayaa büyüdü...

canim oriflame de gogus buyutucu jel varmi ki? ben hic rastlamadim da. sadece sekillendirici vardi onu gormustum ben. ondan mi bahsediyorsun acaba?

kızlar bişe sorcam 20 gündür küç kıllanıyorm ama sadece sol göğsümde sızlamalar oluyo nedn?
benm sol göğsüm braz daha büyük bundan mı acaba?
biri büyüyüp biri aynı kalmasından korkuyorum....

esicim ne bantı kullanıyosun sen ne kadar fark oldu işe yarıyormu yardımcı olurmusun birde kaç yaşındasın

deo well kullandım 3 ay sonunu bekledim kusura bakmayın bişey yazmamadım.evetttt işe yaradı.25 yaşındayım.adını yazın birçok alış veriş sitesinde bulabilirsiniz.eskiye nazaran ciddi bir büyüme oldu diyebilirim.gecikmeli cevaptan dolayı özür dilerim.çok pahalı bir ürün değil yani 3 ay denemeye değer.

bende işe yaradı ama herkeste ne kadar etkili bilinmez. ki bunu zaten biliyorsunuzdur.ama 3 ay kullanıpta çok para kaybetmeyeceksiniz en azından

canm ben araştırdm netten bi bilgim olsn dye.kullanmadan önce kaçtı bedenn,ve kullanman bittikten sonra kaç oldu?
bu arada bi aylık kullanım için sanırım 55ytl civarnda fiyatı

kızlar bitki uzmanı ibrahim saraçoğlu 16 ile 30 yas arası kadınların gogsunu buyutmesının mumkun oldugunu soledı kendı buldugu bır kür yontemıle yılda 1 beden buyuyolarmıs daa sonra tekrar uygulanınca dahada buyume olasılıgı varmıs.

cnm ben baktım 1 yıllık kür fiyatı 250 ytl aylık gogus buyutme haplarına verılen paradan cok daha makul bence. ve bu adamın sayfasına gırdım genel olarak onerdıgı her konuda pozıtıf sonuc almıs herkes :dance: ben denemeyı dusunuyorum

canim siteye ben de baktim. ama "Her üç ayda bir farklı bitkisel kür verilmektedir" yazmis. bence 1 senelik kur 250 ytl olmuyor, her kur 250 ytl oluyor. yani ben oyle anladim. sen arayip konustun mu? 1 yillik kur mu 250 ytl?

ben şu an boy uzatma kürünü kullanıyorum 6aylık. 2si aynı anda olmuyomus boy uzatma kurunu sordum uzatmadıgım olmadı dedı suana kdr. gogus buyutme kurune baslarsam haberdar edıcem kızlar 19 yasındayım 30 yasına kdr vaktım var egerkı işe yarıosa tabı. uff biri cozumunu bulsun artık ya kesin buyutuo desin yaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…