Beden ölçülerinde a-b-c boyutlarını bana anlatırmısınız, benim hiç bir sütyenimde böyle harfler yazmıyor, neye göre oluyor a-b?
yaa snn için cok svndm cnm.darısı bsma diim artk.hic snmıorm ama. .s.s nsı öle brdndire oldu ki..uzun süredir devamlı yediğin ya da içtiğin bişeyler vrmıydı? kşke bnmklrde öle olsa 70 ble diil gersni sn düşn artk .s.s aksi gbi arkdşlrmnda kocamn kocmn snr oluorm bi de dmslermi snnkilrde hç yk gbi. tepm atıo rsmn snki blmiodm bnpff npcm hc blmiorm.en azndn bni anlyn bri var saol cnm :)
anammmmm kız bi bardak masajını bırakalı aylar yıllar oldu, bardak masajını bulan arkadaşımız, çekmekten dolayı göğüslerimin formu bozuldu sanki ben bıraktım siz de devam etmeyin arkadaşlar diye bi mail atmıştı, görmemişsin demek ki. yazın yapcak bişi yoktu 2 aydan da fazla yapmıştım bardak masajını ama öyle dolgunluk dışında bi fark olmamıştı bende de.
Senin icin cok sevindim kiz... bende 17 yasindayim.. darisi benim ve digerlerin basina insallah kaydirigubbakcemile3 zaten bomba gibi olmasinlar normal boyutta olsalar cok super olacakkafamçokkarıştı gerciii bomba gibi olacaklarini hic sanmiyomya neyse Allahtan umit kesilmeza.s. walla ben hic bisey yapmiyom artik kendi hallerine biraktim Allah kerim ( birazda kis oldugundan useniyom ama bellimi olur bi bakarsin yeniden baslarim :sm_confused:
benimde gögüslerim küçük bnde avonun göğüs kremini kullanıyorum gögüslerim sızlıyo bide biraz büyüdü sertlestiriyo tavsiye ederim ayrıca orıflamenin gögüs büyütücü jeli ile kullanırsanız daha etkili olur annemde ikisini beraber kullandı gögüsleri bayaa büyüdü...
esicim ne bantı kullanıyosun sen ne kadar fark oldu işe yarıyormu yardımcı olurmusun birde kaç yaşındasın
deo well kullandım 3 ay sonunu bekledim kusura bakmayın bişey yazmamadım.evetttt işe yaradı.25 yaşındayım.adını yazın birçok alış veriş sitesinde bulabilirsiniz.eskiye nazaran ciddi bir büyüme oldu diyebilirim.gecikmeli cevaptan dolayı özür dilerim.çok pahalı bir ürün değil yani 3 ay denemeye değer.
aradaşlar bu bahsettiğiniz deo well bant olarak mı satılıyor
cnm ben baktım 1 yıllık kür fiyatı 250 ytl aylık gogus buyutme haplarına verılen paradan cok daha makul bence. ve bu adamın sayfasına gırdım genel olarak onerdıgı her konuda pozıtıf sonuc almıs herkes :dance: ben denemeyı dusunuyorum