Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

bende umudu kesmiştim..Büyümez artık herşey bitti derken.Allah dualarımı kabul etti.Belki gülceksiniz ama ramazan ayında teraviye gittiğimde bunun içinde hep dua ettim.Allah kabul etti sonunda

arkadaşlar bende göğüs büyüten kemer duydum 80 ytl falanmış bu konu hakkında bilgisi olan varmı titreşimli masaj yapıyomuş

75b nin neresi küçük arkadaslar yapmayın yahu biz o kadar olsun diye neler vermeyiz

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlırüya cnm yaa o 9 kiloyu nasıl aldn?aylardr kilo almaya çlışıyorm.1kilo alabldm anca.göüslerm büyür dye kilo almk istiyorm

Benimkiler de maalesef küçük. Ben de bir ara burayı okuya okuya küç kullansam mı acaba bir yararı olur mu diye düşündüm olumlu cevap veren çok az kişi gördüm bir de bir yeri büyütmeye çalışırken diğer yerlerinde büyüdüğünü okudum zaten şişkoyum daha ne kadar şişko olacam diye düşündüm ve hiç denemedim :) Artık da denemeyi düşünmüyorum benden başkası görmicek zaten öyle geçinip gideriz :)

malum kriz var alamadım dermişim senağlama
bıraktıktan sonra bile büyüyo demek :1shok: . küç sana baya yaramış yahu şakkıdı en iyi sende etkisini gösterdi bu küç =))

..................................................................................

senağlama seninkiler büyüyeceği gelmiş kaydirigubbakcemile3

perş plmadı cumartesi gidiyom bak buraya söz veriyom sana alıyom tamam mı yerimseniben
ben şanslı olmak istiyorum ferhunde ablama cekiyim yahu :ecrin_bebek: tüm herkesin sana cekmesi dileğiyle :teytey:

küç ne?yani nasıl bişey.Aktarlarda mı satılıyor??EE bide fiyatını söylerseniz iyi olur.Benimkilerde durduk yere büyümeye başladı anlamadım ama.Biraz daha büyüse zararı olmaz sanırım:)

küç=kara üzüm çekirdegi.aktardan alablrsn cnm.göüslerde dolgunluk olsun dye kullanıyrm ben.hala beklemekteym amakara üzm çkrdegi dye başlı başına konu war ordan ayrntılı bi şekilde okuyablrsn cnm.şahsen ben tek tek okudum :) günde 2 defa 1 tatlı kaşıgı küç kullancksn cnm.inş açklayablmşmdr.by

bi de fiyatı gramına göre degişiyo.ben açık satılandan aldm çnkü.5ytl,10ytl flan.çk tuzlu deil yani

ya benimdeee yoook önceleri sorun etmiyodum ama şimdileri çevremdekiler bu yaşına geld,n bunlar neden bu kadr küçük demiyomu tepem atıyo takıntı haline geldi giydiklerim yakışmıyoo ne yapsam ne etsem büyümüyolar kendimi boşlukta hissediyorum BENİM NEDEN YOK DİYE İSTİYORUM OLMUYO ben ilerde ameliyat olmayı kafaya koydum çünkü doğal yolla olmuyo iştee olmuyo

çok sağol canım ya...Dur bende alcam...Benimkiler durup dururken büyümeye başladılar ama bunuda denicem dahada büyütür belki:)

canım aynı sorun bendede vardı...Ama yaklaşık 2 hafta önce falan kendiliğinden büyümeye başladılar...çok sevindim tabi...bu arada 17 yaşındayım ve yeni büyüyolar...Yani seninde büyür inşallah merak etme...B3n bu doğal yollarıda denicem 85 olur inşallah:)bakalım işe yararsa bende yazıcam günü gününe buraya.. sende dene...

17 yaşındasın ve büyüyolar.birden bire mi büyümeye başladılar??
bakalım nolacak :1closedeyes:
bu küçü denemektede fayda var bence bende deniycem en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…