benimde kucuk 75 byi dolduruyor ama sag gogusum soldan daha buyuk acayip sinir oluyorum herkezdemi boyle acaba bende buyutmek istiyorum ama nasil
benimde kucuk 75 byi dolduruyor ama sag gogusum soldan daha buyuk acayip sinir oluyorum herkezdemi boyle acaba bende buyutmek istiyorum ama nasil
kıs senin 75 olmadı mı hala? küç almadın daha demi alıp ta yeseydin büyürdü şimdiye kadar.
hem öle bişe ki bu küç bıraktıktan sonra bile büyümeye dewam edio.benimkiler 85 i de zorluyo :asigim:
bende mi bi anormallik var acaba :uhm:
yok kıs 2 beden büyüyenler de var.benim 1 bedencik büyüdü ama son günlerde biras daha büyüme var küçü bırakalı da 2 ay oldu ama bilmiom artıkın.
yha güselim nie almıon anlamadım fallaha bak yaşın çok müsait 2-3 sene sonra belki çok geç olabilir bilemessin herkeste farklı böle şeylerin etkisi.
ferhunde ablana çektinse şanslısın ama zırrrrrrrrr ablana çektinsen yandın
küç=kara üzüm çekirdegi.aktardan alablrsn cnm.göüslerde dolgunluk olsun dye kullanıyrm ben.hala beklemekteym amakara üzm çkrdegi dye başlı başına konu war ordan ayrntılı bi şekilde okuyablrsn cnm.şahsen ben tek tek okudum :) günde 2 defa 1 tatlı kaşıgı küç kullancksn cnm.inş açklayablmşmdr.by
ya benimdeee yoook önceleri sorun etmiyodum ama şimdileri çevremdekiler bu yaşına geld,n bunlar neden bu kadr küçük demiyomu tepem atıyo takıntı haline geldi giydiklerim yakışmıyoo ne yapsam ne etsem büyümüyolar kendimi boşlukta hissediyorum BENİM NEDEN YOK DİYE İSTİYORUM OLMUYO ben ilerde ameliyat olmayı kafaya koydum çünkü doğal yolla olmuyo iştee olmuyo
canım aynı sorun bendede vardı...Ama yaklaşık 2 hafta önce falan kendiliğinden büyümeye başladılar...çok sevindim tabi...bu arada 17 yaşındayım ve yeni büyüyolar...Yani seninde büyür inşallah merak etme...B3n bu doğal yollarıda denicem 85 olur inşallah:)bakalım işe yararsa bende yazıcam günü gününe buraya.. sende dene...