Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

işte benim sonum da böyle olacak. senağlamaYani doğumdan sonra eskisinden de kötü oluyo diye ben de duymuştum.senağlama.Ama ben o zaman (imkanım olursa) silikon taktırcam..

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
benim doldurmuyorsenağlama.Bazen kafama takmıyorum,erkek arkadaşımla buluşunca takıyorum yine,evlenince nolucak diye düşünüyorum,o bunu sorun yapmaz,beni zaten asla kırmaz diye düşünüyorum ama ya sorun olursasenağlamaSilikonu hiç düşünmüyorum,hem ameliyat masasına sağlık dışında yatmam ,hem de içimde yapay bişey olsun istemiyorum ki:a015:

ya neden çevremde bi tane küçük görmüyorum herkesin koca koca yada banamı öyle geliyo bi ben sanki böyleyim küçücük çocukların bile koccaman

arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.oncelıkle merhaba.22 yasındayım.benım boyum 1.70 kilom 59
alt 78 üst 81...bana göre kücük yanı kücük duruyorlar.aslında dagılmıs bır sekılde duruyor bana ondan mı küçük gelıyor...sizce nasıl normal mı??? görüntüde kücük yanı.. LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR...BAZEN KAFAMA TAKIYORUM BAZEN takmıyorum.birde ben 80 kullanıyorum ama dolduramıyorum.75 ın altı kücük gelıyor.80 ınde içi bos...:1no2::1no2::1no2:

Son düzenleme:
benimde alt 78 üst 84 falan banada 75 oluyo bazen 85 bile oluyo anlamıyorumki bende çok takıyorum kafaya birbirimize moral verelim burda baksanıza yalnız değiliz ben sadece ben varım sanırdım küçük...

evet canım ya.ama genelde 75 olmuyor bu da benı sevındırıyor.sence benım degerlerım nasıl???cok mu kucuk hanı bazı arkadaslar dıyor ya 75 ı dolduramıyporum dıye, ben 75 ı alt dan dolayı gıyemıyorum dıye dusunuyorum ama bılmıyorum.ben hep 80 gıyıyorum.genelde de dolgulu.baska türlü 80 bıle ıyı durmuyor..ya sankı benımkıler evlenınce falan büyürmüs gıbı gelıo ama bılmıorumkı...cunku dagınık bıraz aslında toplu yukarıda dursa daha ıyı olur... arkadaslar yorum yapın ne olur...alt78 üst81 boy 1.70 kılo59 yas 22

..................................................................................

Bayanlar kucuk gogusluyuz evet buda ınanılmaz sınır bozucu bı durum en basta gıydıgımız kıyafetler ıstedıgımız gıbı uzerımızde durmuyor, bazı arkadaslar amelyat demısler ama bayaga agrılı oluyormus amelyat, ben gecen sene bısey duymustum ve takıp edıyordum ingiliz bir ic giyim firması bızım gıbı bayanları dusunmus ve 2 bedene kadar buyutebılen sutyen cıkarmıs, bu sutyen pompalıymıs 2 bedene kadar sısırebılıyormussun ve alttan destek vererek gogsu buyuk gosterıyormus neysekı turkıyeyede gelmıs fıyatı pahalı 122 ytl cıvarı ama bende kremler kullandım kullanırken ıyı bıraktınmı hemen eskı halıne alıyor, bu sutyenı kullanan arkadaslar varmı hıc aranızda varsa bızımle goruslerını paylasabılırmı bende almayı dusunuyorum ama lazer epilasyona baslıcam o bıtınce anca

Son düzenleme:
canım senin altla üst arasında 3cm gibi bi fark var alt 78 üst 81 demişsin seninki 80a bunları biz başka bi başlıktada yazmıştık oradan baksan daha ii anlarsın ama tam 80a da değil yani 6cm farkta o daha fazlasıda yazıyodu hatırlıyamıyorum başlıkları bi göz gezdirsen bulursun cnm

benimde 75i doldurmuyor 70 buldum onu bile zarzor yani pamukcum seninkiler zannedersem benimkilele aynı belki büyüktür bile seninkiler ben 23 yaşında 3 yıllık evliyim ben takıyom eşim takmıyo kafasına sağlıklıya ona şükredelim diyo sağolsun.. kemoterapi hocamıza sordum böyle haplar jeller var diye normalden daha küçük dedim hocamızda bana kadın doğum uzm. görün dedi zaten o tavsiye edilen haplarda hormon bari dr eşliğinde sorun neyse ona göre hormon tedavileri görürsün dedi kadın doğumcuma sordum yumurtalıklarında hafif tembellik var ondan göğüslerinde büyüme olmamış dedi çocuk için tedavimiz sonlansın onuda ayrı inceleyelim dedi bende çok takıyodum ama şimdi tek derdim bi çocuk sahibi olmak ondan daha önemli şeyler varmış diye düşünüyorum

pamuk canım ben normalde 80 bedenim ama acıkcası 85 olsun diye hatta 90 olsun diye cok ugrastım olmadı tabi ): sonra gecenlerde bi sistem gördüm nette suanda türkiyede sadece istanbulda yapılıuyomus eger tayinim cıksaydı istanbula valla direk gidecektim ücretini bilmiyorum muhtemelen pahalı hazır sen istanbuldasın bi arastır istersen breast fit sistem diye bişey kocaman bi aletten kalbolar cıkıyo oturyosun gözyüslerine yapsırtıyolar o kalboları 15 dk duryo herhafata bu 15 dklık seans tekrar ediliyomus ben yabancı sitelerde öncesi sonrası resimlerini gördüm dümdüz gögüsler bile dik dik kocaman göyüslere dönüşü resmen hamilelik sonrası kadınlar la göyüsleri cok ufk kadınlara ıuyulanıyomus ortalama 6*8 seansa ideal istedgin göğüs ölçülerine ulasıyomussun yani silikon falan degil anestesi veya lokal anestiside uygulanmıyor anladıgım kadarıyla yabancı sitelerden bak arastır resimleri falan valla mutemelen cok pahalıdır bu çünkü istanbulda bir iki yerde yapıldıgının reklamını görmüştüm aramıstım telle ama fiyat vermiyolardı bende dedim tayinim cıksında istanbula ozaman giderim bi aratırı yerinde örürüm falan demiştim cıkamdı tayinim :) kaldım gene bi aratırın derim ben netten

ben 17 yaşındayım.Benimde göğüslerim çok küçüktü.Ama son bir haftadan beri göğüslerimde bir ağrı vardı.Anlatılmaz.Ve göğüslerim büyümeye başladı..Bir avuçtu ve sivri kafalar gibiydi.Ama şimdi büyüdü ve dolgunlaştı.. Adet günümde değil.Anneme durumu anlattığımda 20 yaşına kadar büyüdüğünü ve normal olduğunu söyledi.Bundan sonra büyümez diye umudumu kesmişken...Benim için çok iyi bir moral kaynağı oldu...Ayrıca hala şaşırıyorum.bir haftada bu büyüme normali mi diye??Aslında aklıma kötü şeylerde geliyor ama.Bilmiyorum anlayacağınız hala şoktayım...

ya hiç birşey yapmadım.Bende buna şaşırıyorum işte.Durduk yerde..Hemde 1 hafta içinde:Syaa şaşkınım hala

benim göğüslerim cok kücuk ..75 içiinde takla atıyorlar..

göğüslerim cok küçük diyenler bile beni görünce teselli oluyor... giydiğim birsey yakışmıyor...helede bide kılo aldınizmı üst 36 alt 38 gibi farklarda olşunca cok sinir bozucu..50. kg ikende aynılar şimdi 59 oldum..hiç bir fark yok..kilo almam onları hic etkılemedi

ooo ne güzel çok sevindim senin adına. bende 15 yaşındayım benimkilerde büyüse öyle keşke kurban kesicem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…