Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ya arkadaşlar benim sorunumda aynı benimde çevremdeki herkesin göğüsleri büyük benim de büyük olmasını istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum üstelik çok zayıfım kiloda alamıyorum siz çare bulursanız banada hbr verin şimdiden teşekkürler

kızlar sıkı sütyen takmak küçültüyo ya da gelişmesini engelliyo olsaydı bu kadar kadın göğüs küçültme ameliyatına ihtiyaç duymazdı ki... takarlardı sıkı bi sütyen ohh ne rahat. ki büyük göğüslü kadınların kullandığı küçük gösteren sütyenler çok sıkı... ama genede bilemiycem, benim fikrim...

haklısın canım büyüyen büyüyo yapıylada alakalı bişe belki kimisi sıkı takıyo diye büyümüyo bilemeyiz bazılarıda sımsıkı takıyo ama kocaman kimisi evlenince büyür diyo kimisi evlenince küçüldü diyo bizlerde bilmiyoruz napsak a.s.

kate gayet rahat gıyıyo bıkınısını:) hıc yok gıbı ya onda da:) aynı ben:):):)

aynı dertten bendede mevcut arkadaşlar ya
gerçi bizim aile hep böle benimki biras iiydi şimdi iice küçüldüler
hele annemin artık derisi kaldı sadece avonun bi kremi var onu tavsiye etmişler onu kullandı annem içi doldu lan dedim bende kullanıyım 1 haftaya yakın kullandım olan göğsümde gitti napcam ben yaaa slikon ne kadardır bilgisi olan var mı bide slikon yaptırınca hamile kaldıktan sonra çıkarttırmak gerekir mi ???

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

zaten aıle yapısından kaynaklanıyo cogunlukla. bız de de hep boyle. anne tarafı oyle baba tarafı oyle yanı nasıl olsun kı bende:):) ama ben de baya bı mahrum kalmısım ya:roflol: bence sılıkon daha kotu duruyo ya. ben oldum olası cok fazla sorun yapmadım. sadece bazen bazı kıyafetler sorun oluyo o kadar. napım ıdare etcez boyle:1rolleyes:

saten slikon fiyatlarına baktım 5 bin ytl den başlıyo :S:S:S:S en iisi hamile kalmak herhalde :jeyyar::içelim:

hamile kalmak mı?CADIARZU yok yok hamıle de kalmıyım ben bekar bekar aaaaaaa:roflol: ama allah nasıp ederde bıgun hamıle kalırsam nasıl bısey oldugunu anlarım en azından:sm_cool:

Ya arkadaşlar ben küç ve keten tohumu alıyorum hergün, yaklaşık 2 ay oldu. Acaba sanki biraz büyüdümü dedim ama adet dönemim geçince yine söndüler senağlama

uff bendede aynı sorun mevcut.Psikolojim bozuldu.Artık her kızın veya kadının göğsüne bakar oldum.Sapık gibi hissediyorum kendimi.Nasıl büyütcem hakkında bi bilgim yok.Kendimi dünyanın en küçük göğüslüsü sanardım.Bu konuda yalnız değilmişim.Biraz daha büyüse nolurdu sanki.ben 17 yaşındayım.13-14 yaşında kızlara bakıyorum almış başını gidiyo göğüsler.Bende büyük olsun istiyorum

Son düzenleme:
kızlar benim bu siteyle tanışma maceram göğüslerimin neredese yok denecek boyutlarda olmasına takmamla başladı.
yok denecek kadar diyorum ama yok aslında hakikaten de.
zaten çok zayıfım. 1.70 boya 50-51 kilodayım.. kilo almıyorum zaten de alırsam da kalçama gidiyor.
çok çok takıyordum bir ara, bu kremleri merak ettim, acti ile ilgili pek olumlu şeyler okumayınca bu sitede fegamis aldım, boyutunu asla değiştirmedi ama dolgunluk verdi, sonra ondan da vazgeçtim. pek güvenilir değildi çünkü.
tabi bu sıralarda artık tamamen göğüs takıntısı olan bir kız haline gelmiştim, erkek arkadaşıma asla göstermiyordum, görürse beni sevmez diye düşünüyordum..
sonra artık canıma tak etti bu durum.. böyleydim ben ve kısa vadede bir çaresi yoktu.. ben sadece göğüs, kalça, güzel surattan ibaret değildim.. eksikliklerimle yanlışlarımla bu bendim.. böyle kabul ettim kendimi "en başta ben"..
sonra erkek arkadaşım da hiç bunu sorun etmedi, "ben büyük göğüsleri tabi ki daha çok severim ama bu sensin ve inan hiç sorun değil" dedi, içtenlikle..
kendime inanın hiç güvenmezdim bu konuda, süklüm püklüm otururdum..
yazın bikini giymek işkence olurdu, tamam zayıfsın fiziğin güzel ama üst kısım kötü diye düşünürdüm, artık hiiç umursamıyorum.. bu "ben"im..
lütfen sağlığınızı hiçe sayıp siz de olur olmadık kremler kullanmayın. bu dünyanın sonu değil.. bu "siz"siniz.
daha çok baskı yüklemeyin kendinize, bir yanınız eksikse diğer yanlarınızı tamamlayın bu sadece grüntüyle olmaz bilgiyle, karakterle de olur..

kendinizle barışık olun canlarım.. başka hiçbir şeye gerek yok..
umarım bunu yapabilirsiniz.. ki emin olun yapabilirsiniz. :)

Son düzenleme:
ben denedim olmuyor.Büyük göğüslüleri görünce oturup sinirden ağladığım bile oluyor.Bende aşırı derecede takıntı oldu.Yazın bikini giyiyorum göğüsler küçücük.Zaten vücut ölçülerimde orantılı değil.Yani zayıf biri değilim.Boyum 1.72 kilom ise 63.Bu halde bide göğüsler küçük olunca canım çok ama çok sıkılıyor.Yaşım daha küçük ama evlenince naparm diye düşünüyorum.Bazen ben giyinirken annem odama giriyor.Ona bile kızıyorum.Çünkü çekiniyorum.Allah'ım yardımcı olsun kafayı yemeden.Şu göğüslerim 85 olsun başka bişey istemem

Umarım şu yağ enjekte etme işlemi yaygınlaşırda silikonsuz doğal sağlıklı göğüslere herkes sahip olur. Bence gelecekte bu olucak kızlar.

Suskunum bence sende çok takma..iyi yanlarını düşün..bak ne güzel boyun var. benimde boyum kısa diye üzülüyorum. Boylu olmak göğüslü olmaktan çok daha güzel bundan şüphen olmasın.:ne giysen yakışır..moda her zaman sana göre olur.Bak bu sene bol pantolonlar, tunikler, hırkalar moda..ben onları alamıyorum. mağazalardan hep elim boş dönüyorum. Kısa parmaklarıma her yüzük gitmez, pantolonları kısaltırım vs vs. Boyunu düşün mutlu ol. Manken gibi kızlar az..kafanı takma kusursuz olmaya. Evleneceğin erkek senden başka şey gözü görmez olunca onları sevimli bulur hayatın tadını çıkar canım.

suskunum hemde 85 ıstıyo. allah gonlune gore versın ne dıyım. ama ben ıstemem 85 ya. 75 olsa yeter:dance: en kucuk bedene ozenıyorum yaaaa:roflol: hatta desteklısını doldurmak ıstıyom ben cok bısey ıstemıyom kı yaaa:1no2: gercı ben takmıyorum pek. denıze gıtmıyom zaten. sadece bazı kıyafetler hos durmuyo o kadar. bı de evlenınce nolur onu dusunuyorum

ya kızlar selam, ben bu forumu daha önce okumuştum, evet büyütmek istedim ben de , okudum burda long da yı duydum, 1 hafta kullandım, bıraktım, dolgunlaştı, sonra fısss, yazın yine buyuk takıntı oldu, hep destekliyle dolguluyla çıkıyodum erk. ark. yanına, yazın tatile bi grup arkadaş gittiler, ben de gitmek istedim, içten içe agladgoturdu, ama çok rezaletti, takmıcam dedim yol boyu goguslerimi, yarına kocaman olacak dedim, inandırdım kendimi, ama cok kötü bi histi, arkadaşların içinde en küçük göğüslüsü bile benimkinin 2 katıydı, ben zayıfım zaten, bi de göğüs yok, çocuk gibi yani, evde sutyeni çıkarınca duvar gibi, tabii tatil yaptık, gördü o da ufak oldugunu, çok güzeller dedi, sevdiğini göstermeye calıştı ama biliyordum ki o hep benim destekli giydiğim zamanlarda gorunce hafif bluzxlardan agzının suyu akardı, dokundurmazdım ben ama işte gordu, agladım ilk kez onun yanında.. evet kabul etti beni boyle ama sorun birtek ona güzel göstermek miydi... hayır deildi, ben kendim için buyuk olsun istedim, 70 beden takııyorum ama o bile dolmuyo kızlareliyat için baya araştırma yaptım ama fikir deiştirdim, çunku omamm bu ara imkansız.. sonra bir hap aldım, 2 gundur kullanıyorum, bir de hurma, nar, elma sirkesi kullanıyorum.. bakalım ne olcak di,yorum 2 gun oldu.. bugun biraz sızlıyor.. bilmiyorum, surekli bunları buyutmekle ugraşamayız, psikolojimizi alt ust eder, ediyor da, eger buyumezse hapla, tek care silikon...[COLOR="DarkOrange"][/COLOR]

Doktorum seni seven inan o kadar takmaz..sen yanında ol yeter onun için. Hayat ondna ibaret değil..koca memeli olup anlaşamadığı bir kadın onu mutlu eder mi :)) değil mi yaa! Çok güzeller demeside çok ince..sana gerçekten değer veriyor olmalı, seni mutlu etmek istiyor. Seni sevmese yansıtırdı beğenmediğini..çünkü üzülmen onun umurunda olmazdı..sana gerçekten çok değer veriyor. Sen ona memelerinin küçüklüğüne taktığını belli etme canım..sıkıntılarını sadece bizimle paylaş..ne de olsa erkekler kendine güvenli kadınları sever..hem mutsuzluk faktörü olarak aranızda muhabbeti geçmesin, tatlı tatlı konulardan konuşmak varken.

doctor bende senınle aynı durumdayım. ben de dusunuyorum bazen, bazen de takmıyorum. alıstım galıba. ben oyle amelıyat sılıkon fılan dusunmem zaten asla. dogallık her zaman ıyıdır bence.

Ben de aynı dertten muzdaribim kızlarsenağlama75 bol geliyor,halbuki boyum 174 falan,erkek gögüsleri gibisenağlamabu aralar hele çok kafama takıyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…