ya kızlar selam, ben bu forumu daha önce okumuştum, evet büyütmek istedim ben de , okudum burda long da yı duydum, 1 hafta kullandım, bıraktım, dolgunlaştı, sonra fısss, yazın yine buyuk takıntı oldu, hep destekliyle dolguluyla çıkıyodum erk. ark. yanına, yazın tatile bi grup arkadaş gittiler, ben de gitmek istedim, içten içe agladgoturdu, ama çok rezaletti, takmıcam dedim yol boyu goguslerimi, yarına kocaman olacak dedim, inandırdım kendimi, ama cok kötü bi histi, arkadaşların içinde en küçük göğüslüsü bile benimkinin 2 katıydı, ben zayıfım zaten, bi de göğüs yok, çocuk gibi yani, evde sutyeni çıkarınca duvar gibi, tabii tatil yaptık, gördü o da ufak oldugunu, çok güzeller dedi, sevdiğini göstermeye calıştı ama biliyordum ki o hep benim destekli giydiğim zamanlarda gorunce hafif bluzxlardan agzının suyu akardı, dokundurmazdım ben ama işte gordu, agladım ilk kez onun yanında.. evet kabul etti beni boyle ama sorun birtek ona güzel göstermek miydi... hayır deildi, ben kendim için buyuk olsun istedim, 70 beden takııyorum ama o bile dolmuyo kızlareliyat için baya araştırma yaptım ama fikir deiştirdim, çunku omamm bu ara imkansız.. sonra bir hap aldım, 2 gundur kullanıyorum, bir de hurma, nar, elma sirkesi kullanıyorum.. bakalım ne olcak di,yorum 2 gun oldu.. bugun biraz sızlıyor.. bilmiyorum, surekli bunları buyutmekle ugraşamayız, psikolojimizi alt ust eder, ediyor da, eger buyumezse hapla, tek care silikon...[COLOR="DarkOrange"][/COLOR]