- 2 Ekim 2008
- 96
- 0
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sıkı sütyen takmak küçültüyo ya da gelişmesini engelliyo olsaydı bu kadar kadın göğüs küçültme ameliyatına ihtiyaç duymazdı ki... takarlardı sıkı bi sütyen ohh ne rahat. ki büyük göğüslü kadınların kullandığı küçük gösteren sütyenler çok sıkı... ama genede bilemiycem, benim fikrim...
[--AS!--];4013823 .!.:aynı dertten bendede mevcut arkadaşlar ya
gerçi bizim aile hep böle benimki biras iiydi şimdi iice küçüldüler
hele annemin artık derisi kaldı sadece avonun bi kremi var onu tavsiye etmişler onu kullandı annem içi doldu lan dedim bende kullanıyım 1 haftaya yakın kullandım olan göğsümde gitti napcam ben yaaa slikon ne kadardır bilgisi olan var mı bide slikon yaptırınca hamile kaldıktan sonra çıkarttırmak gerekir mi ???
zaten aıle yapısından kaynaklanıyo cogunlukla. bız de de hep boyle. anne tarafı oyle baba tarafı oyle yanı nasıl olsun kı bende:):) ama ben de baya bı mahrum kalmısım ya:roflol: bence sılıkon daha kotu duruyo ya. ben oldum olası cok fazla sorun yapmadım. sadece bazen bazı kıyafetler sorun oluyo o kadar. napım ıdare etcez boyle:1rolleyes: