Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa benimki tubanınki kadar olsa daha ne isteyim yaaaaaaa.... ( ayrıca sıfır beden de değilim ki gweninki gibi dursun

arkadaşlar daha önce bu sorunla ilgili bir konu açılmıştı orada bazı arkadaşlar denemiş tavsiyede bulunmuştu " siyah kuru üzüm çekirdeği tozu" göğüsleri büyütüyormuş. günde 1-2 çay kaşığı alıyorsunuz.

..................................................................................

ya benım de kucucuk ben ırı gogus sevmem zaten ama hanı sutyensız de yenı ergen gıbı gorunmesem dıye gecırıorum ıcımden ben sılıkonu dısardan(jel dolu bı torba gıbı bısı) kullanıyorum o zaman varmıs gıbı gorunuo sutyen altında ama tabı bunlar dogal yoldan nasıl sıser bılemıcem kremlere ınanmıyorum cunku collogen vucuttan atılıyor bı sure sonra.arkadasım bana bolca soya onermıstı soya kadınlık hormonunu yukseltıyormus boylece kadınsı organlar gelısıyormus yanı gogusler adetı de duzene sokyormus ama denemedım.

işte benim bu gweninki gibi arkadaşlar. acınacak durumda değilmiyim şimdi :çok üzgünüm:

aslında kızlar evliler için sorun daha büyük bekarsanız kendi kendinize aşabiliyorsunuz ama evliyseniz eşinizin bakış açısına takıyosunuz ne düşünüyodur gibilerden ki bu daha stresli bi durum ben evliyim mesela denizim0 bu durum senin olduğun kadar eşin içinde sorun oluyomu mesela?

Canım, evet ben eşimin yanında daha dolgun göğüslü olmak isterdim doğrusu. Tespitin doğru. Eşim bu konuda bana negatif hiç bişey demiyor, ama ben biliyorumki bütün erkekler gibi o da dolgun göğüs tercih ederdi. :roflol:

tubanınkinin neresi küçük ya yapmayın :bbo:normal ne büyük ne küçk tam ideal. onun kadar olsa şükredicem gweninda hiç yokmuş yaw :1shok:

tubanınkiler gayet hoş ama diğer kadın için bişe diyemiycem sadece çok şükür Rabbim diyorum gerçekten kadın sıfır ama kendiyle çok barışık ama arkadaşlar ya bu yabancı kadınların hep küçük zaten bizim türk kadının ki daha büyük mankenlerde de öyle değilmi bana mı öyle geliyo yoksa :ecrin_bebek:

bu arada ben tubadan daha ufak tefeğim.bedenim de 36

minishcim ben gwenin göğüslerine sıfır beden dedim zaten.[/QUOTE]

ferhundecim canımcım bende iri yarı bi kız değilim alt bedenim 38 bazen bazı kot eteklerde falan 40 oluyo ölçüm 90 ama üst taraf işte 36 benimde 84 çok bişe istemiyorum ben zaten az bişe daaha olsun yeter

işte benim bu gweninki gibi arkadaşlar. acınacak durumda değilmiyim şimdi :çok üzgünüm:

eşin problem yapmıyosa canım bence sende takma kafana burda ki bir çok kız arkadaşımız evli değiller bu durumdan çekiniyolar evlenince problem olurmu diye şahsen ben öyle düşünüyorum sırf o istiyo diye de değil kendimde istiyorum ama eşin takmıyosa bence çok üzülmene gerek yok a.s.

yok kız yapma hazır büyütmüşsün uğraşma şunlarla şaşırdı seninkilerde büyüsek yaranamıyoruz büyümesek yine aynı durumlarına döndü sırnaşık şeysırnaşık şey

ferhunde82 yeni yeni küçüklük modundan çıktı demişsin sen nasıl büyüttün zırrrrr sende 3 sene uzun bir zaman uğraşmışsın doğrusu peki en çok neye ağırlık verdin ne tükettin de büyüdüler

walla tuba nınki gibi göğüslerim olsa daha ne istiyim. kesinlikle büyük göğüs sevmem, tam olarak tubanınki gibi istiyorum, silikon yaptırıcak olursam da ondan daha büyük olmıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…