Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
....................................................................................

....................................................................................

evlennce göğüslerin büyür diyip duruyorlar....sizce böyle bişi warmı nası olablrki böle bişe ya evrm geçirmiyosun evleniyosn sadece...

ya arkadaşlar biz aynı resimlere mi bakıyoruz aynı kadından mı bahsediyoruz? zırr ın eklediği ve 92 nci sayfadaki resimleri bi ben mi görüyorum, nasıl tuba nın göğsü yok diyosunuz?
ayrıca silikon konusunda gerekli araştırmaları yaptım, en küçük protezin ne kadar olduğunu biliyorum ve bıçak altına yatıyorum yatmışken büyük bişey koydurayım diye bi düşüncem yok, tekrar diyorum büyük göğüsten nefret ederim ve tubanın sarı bikinili hali bana fazlasıyla yeter.

selamlar canım .. bence bu kadar daraltma kendini. benimde ufaktır bende karaüzüm çekirdeği tozu aldım ortalama 10 ytl ona başladım.sabah akşam 1 tatlı kaşığı bunu denemelisin zaten çokta faydalı bişey.aktardan ya da eczaneden bulabilrsin :KK66: hoşçakal..

evlennce göğüslerin büyür diyip duruyorlar....sizce böyle bişi warmı nası olablrki böle bişe ya evrm geçirmiyosun evleniyosn sadece...

Ben evlendim büyümedi, çocuk yaptım büyümedi. Bunun gibi şeylere inanmamak lazım.

..................................................................................

bak bu konuda çok haklısın canım..bende sıkı sutyen takınca acayip bi acı yapıyo kendimi iyi hissetmiyorum..bende evde çamaşır kullanmıyorum hele yatarken asla takmam..hemde çok rahat oluyo..küçükler ama işte en azından sarkma gibi bi durumumuz yok...rahatım evde..

şu sütyen olayı gerçekten etkiliyo galiba ç
nkü bende ilk çıkmaya başladıklarında kullanmıştım 70B tam geliyodu sıkıyodu hep onu kullandım ve hep böyle kaldılar :KK43: şimdi 75 beden destekli aldım 1 aydır onu takıyorum dışarı falan çıkarken tabi tam doldurmuyo :KK43: ama bakalım işe yarıcak mı

sabır ve zaman =)

75 i ilk taktığımda tuaf hissetmiştim ama artık öyle alıştımki çıkarınca tuaf hissedityorum sırnaşık şey deavm 75 e dolduraa kadar laelaelaelaelae

X