Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

arkadaslar bencede iri gögüs kesinlikle cok itici hele birde o insan minyonsa tam kötü duruyo ama uzun yapili bir insansa dahada bir kötü duruyo bence ...benim gögöslerim adetteki gibi dolsun vallah baska birsey istemiyom dolgunluk önemli bence ...su destekli sütyenlerden bir kurtalayim kina yakcam (Biktim destekli sütyenleri giyinmekten ya üstüne üstelik tam doldursa gögüslerim sütyeni dert degil of birde giyisilerin altindan cok kötü duruyo sanki belli oluyo süngerli sütyen giyindigin...sütyenli gögüslerime elledigimde sirf süngeri hissediyorum evlendigimde neyapcam ben (( su kremlere güvensem alcam acaba asagi yukari fiyatlari ne bilen varmi?

ya canım sen baya bi büyütmüşsün helal olsun walla benimde 78 ama ne yaptıysam yok ölçüyorum aynı hep yaa...benimde öyle koca koca göğüslerde gözüm yok aslında küçük olması çok rahat ...ben hoplayıp zıplayan bi tip olduğumdan dolayı hareketim hiç kısıtlanmıyo mesela bazen düşünüyorum büyük olsaydı diye onlar hoppidi hoppidi sallanıcaklardı ondan da sıkılırdım ben kesin...

Ya kızlar bu cm ler falan herkes ayrı ölçüyor olabilir. Nedir avuç dolduran boyut dediğimiz acaba? Meyveleri örnek verelim mesela mandalina, portakal? mesela benimki daha normal bir portakal boyuna gelmedi malesef, mandalina kadar diyebilirimsenağlama

süprizzzzzben aslında o kadar büyümesini istemiyorum şuan rahatlıkla avucumu dolduruyolar...büyümesinden çok dolgunlaşmalarını istiyorum..en estetik olanıda bu değilmi kızlar..bence dişilini gösterecek kadar olsun acıkta dolgun olsun tamam daha ne istiyosun..daha büyüğü sarkma eğilimine giriyo..inanın kendimi yada sizleri tatmin etmek için avutmak için söylemiyorum...şimdi şu iki resme bakın
charlize theronun küçük ama yuvarlak ve biçimli göğüslerimi daha hoş yoksa pamela andersonun büyük ama yapma göğüslerimi daha hoş..

başka bir örnek daha vereyim TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN kadının türkiye dışına taşmış güzelliği var...öle büyük göğüslü bi bayanda değil netten resimlerine bakarsınız..ama bayanı kadın erkek gören bakan hayran oluyo..yani uzun lafın kısası herşey göğüs değil..charlize theronun diğer resimlerinede mutlaka bakın..belki küçük göğüslü bi bayan ama kadında öyle güven güzellik bi sexsapalite varki ..ben mesela hayranım kendisine duruşları bakışları kusursuz bi kadın..

BEnce pamelanın göğüsleri çarlizinkine bin basar

Ben de zaten kocaman kafam kadar göğüs istemiorum ama kesinlikle çarlizinkileri hiç hoş bulmuyorum... Bu resimde yine büyük duruo başka bi resim daha görmüştüm daha daküçüklerdi...
Pamelanın da göbeği neyim pek bi kötüymüş

ayrıca çarlizin belinin resimde olmadığına, göğüslerinin beline ve göğüs kafesine oranla küççücük durduğuna dikkat çekerim. ben de beğenirim kendisini falan ama yani göğüsleri hoş durmuo kabul etmek gerek. ama kemikleri vücut yapısı daha ufak, ince birisinde bu boy da güzel durabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
NE KÜÇÜK NE BÜYÜK ORTA BOY OLUCAK DOĞAL OLUCAK //// KIZLAR BN EKİMDE 19 YAŞIMA GİRİCEM ACEP MEMİŞLERİM BİRAZ DAHA BÜYÜRMÜ HER SENE TAKİP EDİOM ÇOK AZ BÜYÜYOLAR BİRİ AVUCUMU KOCAMAN AÇINÇA DOLDURUYO DİERİNDE İSE GRAM YETERSİZLİĞİ VAR :1rolleyes::1rolleyes:

aynen tabi avuçlarımız aynı büyüklükteyse...

tabi canım o senin düşüncen benim beğendiğimi beğendiğimi beğenmek zorunda değilsin.. ama ben charlizenin göğüslerinin yuvarlaklığını çok beğendim..vede ünlü bayanlar arasındaki slikonsuz göğüsleriyle güzelliğine olan güveni tam bi örnek...mesela şimdi pamela ve onun gibi slikon güzelleri hele bi çıkarsınlar o slikonlarını o zaman merak ediyorum bukadar güvenle göğüslerini sergileyeceklermi....işte benim charlizeyi size örnek göstermemin sebebide bu...oyunculuğu duruşu genel açıdan fiziği olsun süper.şimdi incecik kadın o fiziğe o göğüs güzel ama.....bende başka resimleride var baktımda resimlere hiçde küçücük değilller göğüsleri..en azından kate moseninki gibi değiller..

yav ben de severim çarlizi gerek güzelliği gerekse oyunculuğu olsun ve silikonlular konusunda haklısın... zaten hiçbi zaman çekici bulmamışımdır onları... ama bence bu resimlerde photoshop var daha önce de photoshopla büyütülmüş göğüsler görüp hayret etmiştim...
ya ben bi dergide gördüm, oynadığı 2 filmden sahneler vardı, ordaki göğüsleri senin koyduğun ilk resimdekiler kadar bile diildi.
yuvarlak ve dik olmaları zaten çok güsel, koca koca sarkıık göğüslerden iidir ama şekil ve dolgunluk itibariyle benimki de öle, büyütürken çok zor oluo
aslında benim soldaki de sağdaki kadar olsa hiç uğraşmıcam ya...:)

aslında photoshop olmadığını en iyi zırrr anlar..
ya netten baktımda ünlüleri slikon taktırmadan önceki resimlerine hemen hepsinin göğüsleride benimki gibiymiş..hele bazıları öyle doyumsuzki göğüsleri büyük olduğu halde iki kat silikon taktırmışlar kocaman görünsünler diye..
işte silikonlu ünlülerden bazıları..

Çağla Şikel
Erkeklerin göğüslere odaklandığını bilen Çağla Şikel, bu eksiğini giderdi... çağla şıkelde ne göğüs varmışki silikon taktırdığı halde bile büyük durmuyolar..

Deniz Akkaya
Adeta yeniden doğan Deniz Akkaya'nın silikonlu göğüsleri, hep önde!

Şenay Akay
Rakibi çok olan Şenay Akay, silikon taktırarak göğüs farkıyla öne geçti!

Ebru Gündeş
göğüslerine iki kat silikon taktıran ünlülerden

Demet Akalın
Silikon taktırdıktan sonra cesaretlenen Demet Akalın bu konuda çok cömert.

Hande Ataizi
Hande Ataizi göğüslerini istediği şekle sokana kadar birçok ameliyat geçirdi ama, amacına ulaştı.

Gül Gölge
Seksi güzel Gül Gölge, sunduğu programdan çok silikonlu göğüsleriyle daha çok dikkat çekiyor.

Fergie
Fergie'nin estetik cerrahi sanki tam abartıya kaçmak üzereyken durumu toparlamış gibi.

Eva Mendes
Eva Mendes de iyi bir estetik cerraha gitmiş.

Gemma Atkinson
Gemma Atkinson için aynı şeyi söylemek zor.

Beyonce
Beyonce de biraz daha dikkatli olabilirdi.

Carmen Electra
Carmen Electra görünüşe göre işini bilen bir estetik

Mariah Carey
Mariah Carey de görünüşünü biraz abartmış.

Victoria Beckham
Victoria Beckham da bu abartılı silikonlarıyla alay konusu olmuştu.

Tyra Banks
Tyra Banks'ın silikonları orantılı.

Kelly Brook
Kelly Brook da biraz abartmışa benziyor. Ancak Brook bu abartıyı da kaldırabilecek bir fiziğe sahip.

işte liste böyle uzayıp gidiyo..ben mesela rihannanın göğüslerini beğeniyodum izlerken güzelmiş fln hani ikisinin ortası diyodum ama onunkilerde silikonmuş..
demekki hiçbirinin güzelliklerine güvenleri yokki bunlara ihtiyaç duyuyolar..kötükedihüso

tabiki göğüsler yerinde olunca insan kendine daha çok güvenir hem onlar hep gözönündeler bizler içinde geçerli aslında sizler kocanızın önünde üstünüzde bişey yokken tam anlamıyla güveniyormusunuz yada südyen takmadan bir bady giydiğinizde malesef kötü duruyor

cagla sikelin hala kücük ama :) onun silikonlu gögüsü benimki kadar :) yani kücücük ...

cagla sikelin hala kücük ama :) onun silikonlu gögüsü benimki kadar :) yani kücücük ...

bende ebru sallının allbres kullandgnı duymustum kendı solemstı yanı bunu duyan teyzem gıdıp oda eczaneden alms oda faydasını grms ay kullanmıs.ayda buyudugu farketmıs annemlerın arasında en buyuk gouslu o bızde ırsıde bu sorun

-tatlicadiarzu-tek care sılıkon mu ya bende hap kullanmak ıstıyorm ama 1ayla olcak bsey dglkı

arkadaslar sivri gogus yuvarlak gogus diye bisi mi var?

varsa nasil oluyo bi aciklasaniz

valla ben mümkünse hapa fln o kadar para vermeden daha uygun yollarla biraz daha büyük göğüslere kavuşayım istiyorum çünkü öğrenciyim sonuçta harçlığım zor yetiyo valla bana..çokda değil kızlar yaa bi cm kadar büyüyüp dolgunlaşsınlar bana yeter..bitki çayına başladım daha iki hafta oldu ama dur bakalım..

ya bu konu bende çok acayip takıntı haline geldi..sözlüm askerde inşallah gelince düğünümüz olacak..o gelene kadar biraz daha büyüsünler istiyorum..bu benimle aynı derdi paylaşan tüm bekar arkadaşlar içinde geçerli..doğal olarak heryerimi görecek o zaman..yani kendime güvenmek istiyorum..bende evlendiğim zaman herkez gibi sexi kıyafetler giymek isterim kocama vücuduma hayran kalsın isterim..tamam kimse sevdiğinin kusurunu görmez herkeze sevdiği kusursuz gelir ama işte kendime güvenim yok yanında kendimi bi tarafım eksik hissetmek istemiyorum biraz mahrem bi noktaya değendim ama gerçek bu..beni kusursuz bulması vücudumu çok beğenmesini isterim..kendimi beğenmeyen bi insan değilim Allah a şükür banada vermiş bi güzellik ama göğüslerimden nefret ediyorum işte görmek bile istemiyorum..bugün havuza gittim dedim mayo giyim rahatça yüzeyim dedim..mayoda süngersizdi aynada kendime öle bakınca deli oldum..öyle kitlenmişki o noktaya diğer yanlarımın güzelliğini gözüm görmüyo..gittim bende yine süngerli bikinimi giydim maalesef..

toplu halde ya psikolağa gidelim yada parası olan silikon takdırsın...bu şekilde göğüslerimizin büyüyeceği yok arada böyle umudumu kaybediyorum..benimki nerdeyse dümdüzdü kendi tavsiye ettiğim bardak masajıyla işte charlizenin o fotosundan accık dolgunlar...ama işte balık etli olduğumdan yetmiyolar bana size belki iyi gelen ölçüler bana küçük geliyo..çünkü cm hesabı 88 cm göğüslerim ve ayrıca desteksiz 80 takıyorum ben..yokmu bunun uygun bi çaresi deliricem..herkez diyo ağrı var biraz dolgunluk var biraz büyüdüler..ama kimsede çıkıp demiyoki ben şunu yaptım göğüslerim süper oldular bundan daha fazla büyümesine gerek yok herşey süper demiyo..

tamam da canım sen eğer öyle 1 cm lik falan bi büyüme istiosan ne ki o hemen olur, ne bilim küç bile o kadar büyütür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…