yav ben de severim çarlizi gerek güzelliği gerekse oyunculuğu olsun ve silikonlular konusunda haklısın... zaten hiçbi zaman çekici bulmamışımdır onları... ama bence bu resimlerde photoshop var daha önce de photoshopla büyütülmüş göğüsler görüp hayret etmiştim...
ya ben bi dergide gördüm, oynadığı 2 filmden sahneler vardı, ordaki göğüsleri senin koyduğun ilk resimdekiler kadar bile diildi.
yuvarlak ve dik olmaları zaten çok güsel, koca koca sarkıık göğüslerden iidir ama şekil ve dolgunluk itibariyle benimki de öle, büyütürken çok zor oluo
aslında benim soldaki de sağdaki kadar olsa hiç uğraşmıcam ya...:)
aslında photoshop olmadığını en iyi zırrr anlar..
ya netten baktımda ünlüleri slikon taktırmadan önceki resimlerine hemen hepsinin göğüsleride benimki gibiymiş..hele bazıları öyle doyumsuzki göğüsleri büyük olduğu halde iki kat silikon taktırmışlar kocaman görünsünler diye..
işte silikonlu ünlülerden bazıları..
Çağla Şikel
Erkeklerin göğüslere odaklandığını bilen Çağla Şikel, bu eksiğini giderdi... çağla şıkelde ne göğüs varmışki silikon taktırdığı halde bile büyük durmuyolar..
Deniz Akkaya
Adeta yeniden doğan Deniz Akkaya'nın silikonlu göğüsleri, hep önde!
Şenay Akay
Rakibi çok olan Şenay Akay, silikon taktırarak göğüs farkıyla öne geçti!
Ebru Gündeş
göğüslerine iki kat silikon taktıran ünlülerden
Demet Akalın
Silikon taktırdıktan sonra cesaretlenen Demet Akalın bu konuda çok cömert.
Hande Ataizi
Hande Ataizi göğüslerini istediği şekle sokana kadar birçok ameliyat geçirdi ama, amacına ulaştı.
Gül Gölge
Seksi güzel Gül Gölge, sunduğu programdan çok silikonlu göğüsleriyle daha çok dikkat çekiyor.
Fergie
Fergie'nin estetik cerrahi sanki tam abartıya kaçmak üzereyken durumu toparlamış gibi.
Eva Mendes
Eva Mendes de iyi bir estetik cerraha gitmiş.
Gemma Atkinson
Gemma Atkinson için aynı şeyi söylemek zor.
Beyonce
Beyonce de biraz daha dikkatli olabilirdi.
Carmen Electra
Carmen Electra görünüşe göre işini bilen bir estetik
Mariah Carey
Mariah Carey de görünüşünü biraz abartmış.
Victoria Beckham
Victoria Beckham da bu abartılı silikonlarıyla alay konusu olmuştu.
Tyra Banks
Tyra Banks'ın silikonları orantılı.
Kelly Brook
Kelly Brook da biraz abartmışa benziyor. Ancak Brook bu abartıyı da kaldırabilecek bir fiziğe sahip.
işte liste böyle uzayıp gidiyo..ben mesela rihannanın göğüslerini beğeniyodum izlerken güzelmiş fln hani ikisinin ortası diyodum ama onunkilerde silikonmuş..
demekki hiçbirinin güzelliklerine güvenleri yokki bunlara ihtiyaç duyuyolar..kötükedihüso