- 14 Nisan 2008
- 78
- 0
GÖĞÜSLERİ BÜYÜTEN BİR BİTKİ KEŞFEDİLDİ
Estekik kaygısı her gün yeni bir buluşu ya da keşfi getiriyor. Bu kez de göğüs büyüten bitki keşfedildi. 23 Nisan 2007 Pazartesi 10:43TAYLANDLI bilimadamları göğüs büyütüen ve kemik hastalıklarını engelleyen bir bitki keşfetti. “Kwao krua” olarak bilinen “pueraria mirifica” cinsi bitki sadece Tayland ve Myanmar’da yetişiyor. Göğüsleri yan etkisiz büyütüyor.
alıntıdır.
arkaaşlar bakın int ne buldum...ama türkiyede yok sanırım:a015::çok üzgünüm:senağlama
kızlar FEMAGİS in içinde de bu maddeden var,en b,y,k özellği bu maddeyi içinde barındırması ve tamamen doğal olması....
çok araştırdım ve en sonunda ben de kullanmaya başladım,3.ayım bitmek üzere.ve bayağı bi büyüme oldu,şöyle söyleyeyim:benim amacım göğüslerim büyüsün değildi,benim ergenlik döneminde hızlı büyümeden göğüslerim çatlamıştı bende bikaç yağ kullandım çatlaklarımn geçmesi için,çoook faydasını gördüm,bi süre bıraktım bu çatlak için kullandığım karışımı sonra femagise başladım,içleri tamamen dolsun istedim,göğüslerim tamamen dolduğu için sadece üst kısımlarda bulunan çatlaklarımın görünüşü hafifledi.
femagisten adlığım sonuç:eskiden 80beden tam oluyodu,şuan 80takamıyorum çok sıkıyo.artık tam 85takıyorum belkide 90bile olur,hiç denemdim ama olma ihtimali yüksek:)
femagisin tek istediği bu ürünü pat diye bırakmamanız,yoksa eski haline geri dönebilir,aşama aşama bırakırsanız etkisnin olacağını düşünüyorum,
gelişmeleri bildiririm kızlara.s.