Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

kizlar buarada liptonun after meal yani yemek sonrasi cayinin icine azicik cemen tohumu katip icsek nasil olur acaba? :uhm:

bu cayin icindekiler:

rezene, anason, tarçın, kişniş, zencefil, limon otu, frenk kimyonu, kakule ve dereotu...

benzer seyler yani... bir tek cemen ve meyankökü eksik?

Canım, ben liptonun iyi bi marka olmadığını, çok fazla boya kullandığını duymuştum:eek:klava:

arkadaşım zaten buradaki birçok kişinin benimde derdi 75i doldurmak .Bende küçük göğüs sewiyorum ama hiç olmamasını değil.

evet canım benim haklısın.ben 75i doldursam inan hiç yakınmam.küçük felanda demem.ahh ahh görebilcekmiyim o günleri acaba

kızlar o ilac aktarlarda 65 ytl eminönunden aldık 30 ytl işe yarıyor
ama 1 ay düzenli her gün 1 kere aksam olmak şartıyla 2 ayda hafatada 1 defa yapılıcak
:teytey: sonra istediginiz ölcüler gözünüzün önunde:dance:

canım sen hangi ilaçtan bahsediyosun.lütfen bilgilendirirmisin bizi.çok merak ettimde

Canım, ben liptonun iyi bi marka olmadığını, çok fazla boya kullandığını duymuştum:eek:klava:

aa deme yaaa :uhm: ben onun dtx adli cayini icmistim mis gibi kokuyodu ama :sm_confused: sahte mi oluyo kokusu da :eek:klava: off tam dayaklıklar...

bende artık hazır sallama cay almıyorum. nasıl yaptıklarıda belli deil. o yüzden rezeneden ıhlamur ve ada cayından ot halinden aldım bardagın içine koyup üstüne sıcak su dolduruyorum. biraz daha zahmetli ama emin ol bu daha faydalır canım.
bu arada 25gündür KÜÇ kullanıyorum ama yinede demir eksikliği ve kansızlık cıktı :KK43: kuru üzümün kurusundan aldım günde 1 avuc yiyecem belki dozaj artınca gögüslerimde büyür :))

ben de 2 günden beri k.ü.ç kullanıyorum
bi de mersin yağıyla masaj yapıyorum
2 etki birden yaratıyorumm :smiley-cool:
eğer büyümezlerse vucudumdan reddedicem onları:1no2::1no2:

aaa kız deme oole seyler aaa... reddedicem falan... kafamçokkarıştı olmaz gunah ayol yasakkelime

buyucekler sen merak etme :1hug:

kıızlar nerdesiniz selam hepinizeyerimsenibenben üç gündür o çayı içiyorum çemen kimyon rezene anason bide adaçayı koyuyorum fakat meyankökü alamadım onu koymadım (QUOTE]

canım yaa demin de sordum ama sen de kullaniyosun diye bi daha soriim dedim, benim aldiklarim boole tane tane CADIARZU tohum mu bilemedim.. ve kac kasik katiyosun canım benim 1 bardak suya... Şeniz

canım yaa demin de sordum ama sen de kullaniyosun diye bi daha soriim dedim, benim aldiklarim boole tane tane CADIARZU tohum mu bilemedim.. ve kac kasik katiyosun canım benim 1 bardak suya... Şeniz[/QUOTE]

canım benim aldıklarımda böle tane taneyerimsenibenmerak etme doğru yoldasınsın....:)anason hariç hepsinden 1 tatlı kaşığı adaçayınıda bir dal kouyorum Şeniz

supersin canım cok saol yaaa... Allaaaaahhh tutmayin biziiii jeyyar

ben ıtır yagi da alicam bi ara... masaja da baslicam... 1 beden buyuttugume gore simdiye kadar ki cabalarimla, 2-3 beden neden buyutmeyelim di mi ama kislaaar :içelim:

evet yaaa sırnaşık şey ne zaman kendi hallerine biraksam buyuyolar ne zaman gaza gelsem tam tersi duruyolar fisfisfis inatci seyler nolcak sırnaşık şey

evt canım ben ari sutu bal polen karisimi, kuc ve bira mayasi kullanarak 2-3 regl doneminde 1 beden buyuttum ve geri de inmedi, ki ben bu amac icin diil, yorgunlugumu alsin kuvvetleniim diye aliodum onlari :içelim:

kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BİZİM EN AZINDAN BENİM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞİL HİÇ GÖĞÜSE SAHİP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama

pamukcum sen nasil oldun? sesin solugun cikmiyo fisfisfis bisiler yapio musun? gel sen de cemen kardesligine katil sırnaşık şey

özgecim dün bira mayası tabletlerinden aldım grip oldugum için henüz içmeye baslamadım bi sürü ilac içiyorum cünkü. belki diğer ilaclarla birlikte yan etkisi olabilir. haftaya baslayacam...

bnmde 75 beden bile değil ama bn ergenlik çağındayım daha büür inş.

1-Bitkileri iyice araştırmadan, birbiri ile etkilerini öğrenmeden birbirine karıştırmayın. Tek başına faydalı olan bitkiler yanlış etkileşimlerle vücuda zehir etkisi yapabilirler.

2-Allbres türevi östrojen içeren ilaçlar eğer sizin bünyenizde işe yaramıyorsa zorlamanızın faydası yok. Çünkü bu demektir ki göğüslerinizin ufak olmasının sebebi östrojen yetersizliği değil. Hormon testi yaptırmadan bunları kullanmayın. Eğer östrojen depolamaya devam ettiğiniz halde büyüme olmuyorsa demek ki yeterli sayıda reseptör hücreniz yok ve bu depoladığınız hormonlar işe yaramıyor. Bu östrojen deposunun göğüs kanseri riskini ciddi ölçüde arttırdığını unutmayın.

3-Siyah üzüm çekirdeğini tavsiye ediyorlar çünkü hem östrojen içermiyor hem de dünyaca ünlü bir antioksidan. Ondan bir zarar gelmez.

4-Masaj bu konuda çok eskiden beri kullanılan bir yöntem, elma çilek vs. hangisinin kokusu hoşunuza gidiyorsa kullanabilirsiniz. Masaj kan dolaşımını arttırarak bu konuda size yardımcı olabilir. Masaj tekniğine dikkat edin. Güzelleştireyim derken göğüslerinizi sarkıtmayın.

5-Hormon içermeyen ve Sağlık Bakanlığı onaylı actibreast adlı kremi övenler olmuştu. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama diğer hormonlu ilaçlardan masum olduğu kesin.

Estetik cerrah bir baba ve jinekolog bir annenin tıp öğrencisi kızları.
Sevgiler..

2-Allbres türevi östrojen içeren ilaçlar eğer sizin bünyenizde işe yaramıyorsa zorlamanızın faydası yok. Çünkü bu demektir ki göğüslerinizin ufak olmasının sebebi östrojen yetersizliği değil. Hormon testi yaptırmadan bunları kullanmayın. Eğer östrojen depolamaya devam ettiğiniz halde büyüme olmuyorsa demek ki yeterli sayıda reseptör hücreniz yok ve bu depoladığınız hormonlar işe yaramıyor. Bu östrojen deposunun göğüs kanseri riskini ciddi ölçüde arttırdığını unutmayın.

canım cok tesekkurler... bak bu bilgiyi verdigin ii oldu cunku bazilarimizda cok ise yarayan formuller bazilarimizda hic bi ise yaramadi süprizzzzz muhtemelen bu sebep yuzunden.... bu durumda aslinda ostrojen iceren seyler goguslerimizi buyutuyorsa aslinda zararli da degil gibi bir sonuc cikarilabilir mi? yani demek ki bu durumda bir eksiklik vardi ve o giderildi gibi.. dusunebilir miyiz? fisfisfis yani eger sonuc alamiyorsak durduralim, cunku bosu bosuna zaten vucutta var olan biseyi depoluyoruz... ama sonuc alinmaya basladi ise bir problem yoktur gibi... bir mantik dogru mudur sence?

Son düzenleme:
canım eger bu konuda bir eksiklik varsa doktor gözetiminde bir hormon tedavisi uygulanmalı. östrojen deyip adını koyuyoruz ama bunun dozajı da çok önemli. bildiğim kadarıyla o kocaman haplardan günde 6 tane içiliyor. insanlara kendi saldıladıkları fazla östrojen bile zararlı olabiliyor..

Estetik cerrah bir baba ve jinekolog bir annenin tıp öğrencisi kızları.
Sevgiler..

Estetik cerrah bir babanın kızı olarak, babana şunu sorabilir misin? Koltuk altından yapılan göğüs estetiği çok mu yapay duruyor :eek: Çünkü ben vazgeçicem bu kremlerden, bitkilerden.. sanırım silikon taktırıcam senağlama ama izi görünsün istemiyorum..
Gerçekten kafam çok karıştı. Actibreast'tan da ümidi kestik, küç de yaramıyor diyorlar, şimdi sabal'dan bahsediliyor ama onun hakkında da sağlığa zararı konusunda tereddütler var.. Şu an için sanırım en inandırıcı ve sağlıklı çözüm özgeciğimin arısütü-bal-polen,bira mayası karışımı görünüyor ama o da kesin kilo aldırır. Of kızlar bi yol gösterin deli olucam? Ne yapmak lazım....benneyaptımki

X