kızlar bende geldım aranıza. yazdıklarınızı okudum da ben galıba hpınızden daha da beter durumdayım. gercı ben sıkayetcı degılım bu durumdan ama bazen de dıyorm kı bırazcık olsaydı barıbıde ben evlenınce esımın bu durumu nasıl karsılayacagını merak edıyorum:dance:
kızlar bende geldım aranıza. yazdıklarınızı okudum da ben galıba hpınızden daha da beter durumdayım. gercı ben sıkayetcı degılım bu durumdan ama bazen de dıyorm kı bırazcık olsaydı barıbıde ben evlenınce esımın bu durumu nasıl karsılayacagını merak edıyorum:dance:
Canım, sen bizim eski Balum musun, hani adaçayı içen? O isen nerelerdesin, ben de seni merak ediyordum, adaçayının faydası oldu mu?a.s.
ya kizlar bu cemeni nereden aliosunuz ve ne diosunuz? cemen filizi mi diosunuz?
bir de ya bunu icince teriniz falan kokmuyo mu :uhm:
kızlar buda başka siteden linki şu
http://www.saglikguzellikrehberi.com/bitkiyle-gogus-buyutme.aspx
Bir tencereye yarım litre su koyup içine250 gr. kadar çemen otu filizi atın. Üzerine birer ya da ikişer çimdik anason, fesleğen, frenk kimyonu, dereotu, rezene, meyan kökü tozu, mercanköşk ve limon otu ekleyin. Hepsini karıştırıp kaynatın ve altını kapattıktan sonra soğumaya bırakın. Karışımın suyundan her gün 1-2 bardak için. Lezzet vermesi için limon suyu ve bal da ilave edebilirsiniz.
Portakal Yağı
Cildi sıkılaştırma özelliği vardır, ayrıca göğüslerinize masajla uygulayın
Mersin Yağı
Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı
Anne sütünü arttırıcı özellik taşır, göğüsteki hormon gelişimi içini arttırarak göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek için
a.s.
kızlar buda başka siteden linki şu
http://www.saglikguzellikrehberi.com/bitkiyle-gogus-buyutme.aspx
Bir tencereye yarım litre su koyup içine250 gr. kadar çemen otu filizi atın. Üzerine birer ya da ikişer çimdik anason, fesleğen, frenk kimyonu, dereotu, rezene, meyan kökü tozu, mercanköşk ve limon otu ekleyin. Hepsini karıştırıp kaynatın ve altını kapattıktan sonra soğumaya bırakın. Karışımın suyundan her gün 1-2 bardak için. Lezzet vermesi için limon suyu ve bal da ilave edebilirsiniz.
Portakal Yağı
Cildi sıkılaştırma özelliği vardır, ayrıca göğüslerinize masajla uygulayın
Mersin Yağı
Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı
Anne sütünü arttırıcı özellik taşır, göğüsteki hormon gelişimi içini arttırarak göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek için
a.s.
ooo supermiiis.. cok tesekkurler tatlim!
Özgecim, sen ne yapmaya karar verdin canım? Bişiyler kullanıyor musun?a.s.a.s.a.s.
canım ben ari sutu bal polen karisimi, Bira Mayasi, kuc kullanarak 2-3 regl doneminden sonra 1 beden buyuttum... aslinda ben sadece guclenmek icin kullanmistim ari sutu karisimini ve Bira mayasini... sonra 1 baktim her reglde sise sise ve sonra gecmeyerek 2-3 reglde 1 beden buyumus :içelim: tamamen tesaduf oldu... bunlari kullanmaya hala devam ediyorum ama baska bi buyume olur mu henuz bilemedim :uhm: o nedenle bisiler daha yapmak istiyorum cunku benim o kadar kucuktu ki 1 beden bile hala kucuk duruyo
sanirim biraz da su cemen tohumunu denicem... bir de actibreast alsam mi diyorum :dance: bu sayede 2 beden daha buyuse, zaten zayif biriyim hos durur :1hug:
bir de arkadaslar daha once de dedim ama mutlaka hergun bi porsiyon bulgur yiyin... diklik ve doluluk sagliyo... mevsiminde kabak yemek de ayni islevi goruyo... ben bizzat denedim :teytey: