- 5 Eylül 2007
- 200
- 0
ya kızlar yazdıklarınızı hep okudumuda hangi birine denesem şaşırdım kaldım..hepsini al karıştır et işe yaramazza harcadıığm paraya yazık valla burda öle bitkili şeyler çok pahalı ya..fazla aktar olmadığından..bişi içmiyorum sürmüyorum ama masajı çok yerde okudum bende yapıyorum onu dolgunlaşma var gibi bazı büyük sütyenlerim vardı boşluk oluyodu takdığımda şimdi daha güzel görünüyo..
ya bide kızlar anlamadığım bişi var daha öncede sordum cvp vermediniz..göğüs bedenim şuyada bu diyosunuzda..onu kullandığınız çamaşır bedenine göremi söylüyorsunuz..yoksa mezurayı alıp ölçüyosunuz ona göremi ..bide markaya göre değişiyo çamaşır bedeni değilmi..bende mesela bazı markalarda 75 alıyorum bazılarında 85 aldığım bile oluyo çok değişiyo..bu konuda bilgi verirmisiniz göğüs bedenimizi neye göre belirliyoruz lütfen cvp bekliyorum bakın..
Canım, benim bildiğim kadarıyla 75, 80 gibi ölçüler kişinin sırt kalınlığı; a, b,c,d hatta dd(ah! ah) gibi ölçüler göğsün büyüklüğüyle ilgili ya da olması gerekir ama; bizim evde Kom'un aynı model, aynı renk 2 sütyeni var, biri 75b, biri 70b ve hem göğsü kaplayan kısmı hem de sırt kısmı 75b olan daha büyük. Sanırım, sırt ölçüsü büyük olanın göğüs ülçüsü de büyük olur gibi düşünmüşler, yalnız, göğüs kısmında çok büyük bi fark yok, yandan ve üstten biraz büyük yapmışlar. Metreyle ölçmek bence çok belirleyici değil (tabi ki bi ürün kullanıyorsan farka bakabilmek açısından iyi), benim metreyle ölçünce iyi bi rakam çıkıyor ama; göğüs altı ölçüm de kalın ve iki ölçü arasında fazla bi fark yok.a.s.