- 12 Nisan 2010
- 67
- 0
ben mesajım şahsa yazılmamıştır dedim. ölçü anlamında sadece size ne olduğunu anlatmaya çalıştım. ayrıca kimseye BOŞ BELEŞSİNİZ gibi bi ifade kullanmadım. böyle düşünenler varsada ÖZRÜMÜ DİLERİM. herkesin meslek sahibi olduğuna , olmasa bile yoğun olduklarına, yoğun olmasalar bile araştırma yapmak zorunda olmadıklarıda inanıyorum. kimse araştırmak zorunda değil zaten. beni bu konuda yanlış anlamayınız lütfen. ben avukatım derken, bunu böbürlenmek için falan söylemedim. Allah biliyor içimi. sadece yoğun olduğumu vurgulamak adınaydı meslek söylemem. kendisine hakaret gibi anlayan herkesten ÖZÜR DİLERİM. böyle anlaşılmak istemem. inanın bana sadece yoğunluğumu vurgulamaktı amaç. yani ben bu kadar yoğunken, araştırma yapıyorsam en azından iyi bişey yaptığıma inanıyorum.. yani KİMSEYİ KANDIRMIYORUM. ben ''' kandırıyorsanda iyi oynuyorsuna '' karşı yazmadım onu . genel olarak yazdım.
sadece rezenenin bana neler yaptığını anlatmaya çalıştım. PAHALI KREM REKLAMLARI YAPMADIM. ormana çıksak beleşe bulacağımız sıradan bi rezeneydi hepsi bu. isteyen içer, istemeyen içmez. bana yaradı evet ve denemekten bişey kaybedilmez. 5 dakkamızı almayacak bi rezene çayı sadece.
konuyu kapatalım. dediğim gibi söylediklerimden alınan varsada özrümü diledim. ufak meselelerle uğraştığım görülmemiştir benim. konuyu kapatıyorum.
neyse , ben buralardayım, yine görüşürüz. :)
sadece rezenenin bana neler yaptığını anlatmaya çalıştım. PAHALI KREM REKLAMLARI YAPMADIM. ormana çıksak beleşe bulacağımız sıradan bi rezeneydi hepsi bu. isteyen içer, istemeyen içmez. bana yaradı evet ve denemekten bişey kaybedilmez. 5 dakkamızı almayacak bi rezene çayı sadece.
konuyu kapatalım. dediğim gibi söylediklerimden alınan varsada özrümü diledim. ufak meselelerle uğraştığım görülmemiştir benim. konuyu kapatıyorum.
neyse , ben buralardayım, yine görüşürüz. :)