- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
çok haklısın yaa biliyodum aslında bunu :) peki ozaman şöyle sorıyım. 70b ya da 70c olması için ne yapmalıyım? :)
büyüyene kadar destekli kullansam kaç beden kullanmalıyım?
şimdiki bedenin neyse onun desteklisini almalısın diye düşnüüyorum ben , ama çokta biliyorum diyemiyeceğim :) büyütme işide senin mantıgına kalmış burda birsürü konu var hangisi mantıgına yatarsa onu yap ama bölgesel olarak sürülen yağlar bana sakıncalı geliyo o yuzden mervenin yaptığı gibi çay ve telkin en mantıklısı bence
evet bana da aynı şekilde sakıncalı gibi geldi..ki yaşım 17 daha. büyümenin durup durmadığı konusunda bi fikrim yok ama yine de bu yaşta riskli gibi geliyo yağlar kremler falan. daha evlenmesi anne olması var bunun. o zaman elbet büyür diye düşünüyorum. ama şimdi büyütmeye başlasam iyi olurabartı bişey de istemiyorum zaten..şu bahsettiğiniz çay ne çayı? nasıl kullanılıyo? bide telkin konusunda yardımcı olurmusunuz ya indiremedim..başka link falan varmı?
anladım haklısınız galiba :/ kaç bedendi eskiden?
FONT="Book Antiqua"]kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BıZıM EN AZINDAN BENıM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞıL HıÇ GÖĞÜSE SAHıP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama[/FONT]
cozumu anlamadım hıc bı bılgı vermemıssınız kı
75B ydı sanırım ama 75 oldugunu bılıyorum da harf olarak tam aklımda degıl
yani kilo aldınız? 75ten 80 olmuş çünkü..yanılıyomuyum? :/
reklama girdiği için sanırım görünmüyor 99 tl ye satılan bir kitaptı
cnm gogus 75 tı sırt degıl yok aynı kılom dogun oldu goguelerım bı de sertler
yavv kızlar biri bi baksın buraya ya yazmadığım topic kalmadıbu hayıt tohumu hormon düzensizliğinde kullanılıyor ya benim hormonlarımda bi sorun yok acaba düzeni bozabilir mi böyle birşey yaşayan yada duyanınız var mı? :44: hormonlardın dengesi şaşmasın sonra biri cevap verir umarım
hmm nasıl masaj yaptın peki?