Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

arkadaslar telkin en etkilisi yaglarla caylarla bende cok ugrastım ama bosa zaman kaybı bence

Canım sen ne zamandır dinliyorsun ve nasıl bi sonuç elde ettin?
Ben de bi ara göz atmıştım o başlığa ama indiremedim daha sonra da uğraşmadım kaldı öyle.
:KK9:

Canım sen ne zamandır dinliyorsun ve nasıl bi sonuç elde ettin?
Ben de bi ara göz atmıştım o başlığa ama indiremedim daha sonra da uğraşmadım kaldı öyle.
:KK9:

cnm ben yenı basladım ama bu sabah kaltıgımda gayet dolgun gorunuolardı sasırdım dogrusu :KK52: yorumları okuyunca ındırdım bende

kızlarr bende sızınleuyımm ama konu cok uzun
bısey yapamazmıyız
durum vahım degılmı ?
dr gidip neden buyumedıgınımı sormak gerek???

Canım bizim burdaki hastaneden randevu almak için girdim ama öyle bir bölüm yok... :/

Evet canım her hastanede olmuyor ama kesin üniversite hastanelerinde vardır. Fakat orda baştansavma davranabilirler :/ Google'da kendi şehrini yazıp aratsan ya endokrinoloji bölümü olan hastaneler diye?

Off ya.Benim 14 yaşım var.Göğüslerim çok küçük.Hatta yok.Daha zamanım var biliyorum.Ama bütün arkadaşlarım 11-12 yaşından sütyen kullanıyo.Napıcam lütfen yardım edin bana...

hacetepe hastanesinde sıhhiyede var duydugum kadarıyla

Evet endokrinoloji bölümü var Hacettepe Üniversitesi'nin Sıhhiye'de ama akıllara zarar. Yalnızca sıra alabilmek için ayın 1'inde gelmemiz gerektiğini öğrenmiştim ben. Daha bu yaz gittim, ve bana dedikleri buydu, gece 12'de açılıyor artık millet orada sabahlıyormuş sıra alabilmek için. Durum bu olunca bir daha da gitmedim :/

Off ya.Benim 14 yaşım var.Göğüslerim çok küçük.Hatta yok.Daha zamanım var biliyorum.Ama bütün arkadaşlarım 11-12 yaşından sütyen kullanıyo.Napıcam lütfen yardım edin bana...

kafana takma sakın bu yasta bole deylerı artık yenı nesıl hep hormaonlu yedıgı ıcın oyle erkenden 11 12 de gogusler fora oluyo aslında bu durum daha kotu bence ılerıke yaslarda daha da buyuk goguslerı olcak unutma gogus buyutmek kolay ama kucultmek amelıyat ıster sen daha cok kucuksun benım kuzenımı gorsen 14 yasında 80 beden takıyo onu benımyasımda dusunemıyorum 90 beden olur heralde

Kızlarr ben 16 yaşındayım ve nerdeyse hiç yok :KK43: 75 destekli giyiyorum onu dolduruyor gibi biraz.70 a-b-c büyük geliyor ne saçma :KK70: Sizce büyütmeye çalışmak için erken mi beklemelimiyim :KK5:

17 yaşındayım..boyum 1.57 kilom 45. göğüs altı ölçüm 70 ve göğüs çevrem 77. internetten bedenimi hesapladığımda 70A çıkıyo..kullandığım sütyenlerin cupu yazmasa da 70 veya 32 yazıyo. ben göğüslerim biraz büyüsün istiyorum :/ 75 beden olsun istiyorum mesela. ama napıcağımı bilmiyorum :S bikaç yorum okudum. çok bitkisel şeyler ya da kremler falan kullanmak istemiyorum..telkin dosyasını duymuştum ama indiremedim onu :S fikir verebilirmisiniz bana? buarada 3-4 yıl önce adet görmeye başladım..bu bilginin bi faydası olur belki :/ aslında göğüslerimin çok anormal olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan arkadaşlarım da yok değil ama yine de rahatsız oluyorum ben. biraz daha büyük olmasını istiyorum. daha önce destekli sütyen kullanmadım. kullanmak düşündüm ama bi türlü bulamadım bana uygun olanını. hangi beden kullanmalıyım? bide onların yarım ve tam desteklileri oluyo. hangisi daha iyi olur sizce? neyi denediysem bol geldi ya da tam oturmadı. bazıları da füze gibi durdu :KK70: öyle durmasından hiç hoşlanmıyorum. doğal durmasını istiyorum. neyse böyle işte :) yardımcı olursanız çok sevinirim..

17 yaşındayım..boyum 1.57 kilom 45. göğüs altı ölçüm 70 ve göğüs çevrem 77. internetten bedenimi hesapladığımda 70A çıkıyo..kullandığım sütyenlerin cupu yazmasa da 70 veya 32 yazıyo. ben göğüslerim biraz büyüsün istiyorum :/ 75 beden olsun istiyorum mesela. ama napıcağımı bilmiyorum :S bikaç yorum okudum. çok bitkisel şeyler ya da kremler falan kullanmak istemiyorum..telkin dosyasını duymuştum ama indiremedim onu :S fikir verebilirmisiniz bana? buarada 3-4 yıl önce adet görmeye başladım..bu bilginin bi faydası olur belki :/ aslında göğüslerimin çok anormal olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan arkadaşlarım da yok değil ama yine de rahatsız oluyorum ben. biraz daha büyük olmasını istiyorum. daha önce destekli sütyen kullanmadım. kullanmak düşündüm ama bi türlü bulamadım bana uygun olanını. hangi beden kullanmalıyım? bide onların yarım ve tam desteklileri oluyo. hangisi daha iyi olur sizce? neyi denediysem bol geldi ya da tam oturmadı. bazıları da füze gibi durdu :KK70: öyle durmasından hiç hoşlanmıyorum. doğal durmasını istiyorum. neyse böyle işte :) yardımcı olursanız çok sevinirim..

bıtkılsel urun kullnmadan ve de kremlerle ya da yaglrla masaj yapmadan buyucenı sakın dusunme derım
bu sankı oturdugum yerden para kazanım calısmadan der gıbı bı durum oluyo
ben hayıt tohumun cayı ıcıyorum gece masaj yapıyorum 2.5 ayda zar zor 80A yapabıldım kı telkınle sadece olmaz telkın guven getırıyo ınancını saglamlastırıyo dusunce gucu yanı bı aparatıf olarak dusun

bıtkılsel urun kullnmadan ve de kremlerle ya da yaglrla masaj yapmadan buyucenı sakın dusunme derım
bu sankı oturdugum yerden para kazanım calısmadan der gıbı bı durum oluyo
ben hayıt tohumun cayı ıcıyorum gece masaj yapıyorum 2.5 ayda zar zor 80A yapabıldım kı telkınle sadece olmaz telkın guven getırıyo ınancını saglamlastırıyo dusunce gucu yanı bı aparatıf olarak dusun

anladım haklısınız galiba :/ kaç bedendi eskiden?

canım 70 veya 75 olması senin bel çevrenle alaklı bişeyki kilo alırsan 75 olursun , cup büyütmek demek göğüs büyütmek demek

canım 70 veya 75 olması senin bel çevrenle alaklı bişeyki kilo alırsan 75 olursun , cup büyütmek demek göğüs büyütmek demek

çok haklısın yaa biliyodum aslında bunu :) peki ozaman şöyle sorıyım. 70b ya da 70c olması için ne yapmalıyım? :)
büyüyene kadar destekli kullansam kaç beden kullanmalıyım?

X