17 yaşındayım..boyum 1.57 kilom 45. göğüs altı ölçüm 70 ve göğüs çevrem 77. internetten bedenimi hesapladığımda 70A çıkıyo..kullandığım sütyenlerin cupu yazmasa da 70 veya 32 yazıyo. ben göğüslerim biraz büyüsün istiyorum :/ 75 beden olsun istiyorum mesela. ama napıcağımı bilmiyorum :S bikaç yorum okudum. çok bitkisel şeyler ya da kremler falan kullanmak istemiyorum..telkin dosyasını duymuştum ama indiremedim onu :S fikir verebilirmisiniz bana? buarada 3-4 yıl önce adet görmeye başladım..bu bilginin bi faydası olur belki :/ aslında göğüslerimin çok anormal olduğunu düşünmüyorum benim gibi olan arkadaşlarım da yok değil ama yine de rahatsız oluyorum ben. biraz daha büyük olmasını istiyorum. daha önce destekli sütyen kullanmadım. kullanmak düşündüm ama bi türlü bulamadım bana uygun olanını. hangi beden kullanmalıyım? bide onların yarım ve tam desteklileri oluyo. hangisi daha iyi olur sizce? neyi denediysem bol geldi ya da tam oturmadı. bazıları da füze gibi durdu
öyle durmasından hiç hoşlanmıyorum. doğal durmasını istiyorum. neyse böyle işte :) yardımcı olursanız çok sevinirim..