yaa 16 yaşındayım ve neredeyse hiç göğsüm yok çok utanıyorum.dolgulu sütyen takmak nereye kadar idare edecek bilmiyorum.bütün arkadaşlarım bundan sonra senin büyümez diyor.yazın bikini bile giyemiyorum.sizce büyürler mi?
cnm ben ender saracın deıdıgı gıbı yapıyorum bı aydır gogus konusunda tık yok ama adet agrıları 0 ve de bne de o arkadasın dedıgını okumus gaza gelmısıtım :)
mutlaka büyürler ben 14 yaşımda adet oldum :) benimde 16-18 gibi göğüslerim gözle görülür bi şekilde büyümeye başladı ama şuan 21 yaşımdayım ve 75 i dolduruyor :)
benimkiler 12 yaşımdan beri aynı o zaman regl olmuştum sütyen takmazsam yok gibi zaten moralim çok bozuluyor o yüzden
Bence o arkadaş abarttı biraz bizde peri masalı dinler gibi okuduk onları uyguladık
bale pabucu cnm sen kuc kullnıyodumn degıl mı ben de kuc alcaktım amam babam kara uzumun kendısını almıs onuı yıyrum gunluk 10 tane falan buyuk kara uzumlerden cekırdegı de buyuk onun da etkısı olur mu kı cekırdegı kadar
Canım iyi yapmış baban ben de aslında o şekilde tüketilmesi taraftarıyım, sonuçta ne yediğini görüyorsun tazeliğini biliyorsun. Ama bir de şu var; üzümün kendisini yediğin zaman ancak birkaç çekirdek yemiş oluyorsun. Küç sadece çekirdek olduğu için kimbilir kaç tane çekirdek yiyorsundur 1 kaşıkta. Göğüse faydalı olan üzümün kendisi mi yoksa çekirdeği mi bilmiyorum ama küç kullanıldığına göre çekirdeğidir. Sen bi dene bakalım inşallah faydası olur olmazsa da küç alırsın. Ama alırsan da açıkta olanlardan alma ben öyle almıştım içim rahat etmedi hiç.
aynen ben de senın gıbı dusunuyorum cnm o sadece cekırdegı buysa uzumu artı cekırdegı kuc kdar etkı etmez bence de ama denıcem bılgılendırırım senı olmazsa sen de ol kullnırsın guvenmıyosan o aldıgına mesela bı uzume baktıgımda ıcınde 3 4 tane cekırdek cıkıyo bu arada cnm yıne az degıl ama ıste bıraz sert bı cekırdek
Ben düzenli olarak hergün yemiyorum çünkü çok tatlı geliyo bana ama evde bulduğum zaman falan kaçırmıyorum hiç zaten severim üzümü bunu öğrendiğimden beri çekirdeklerini de çiğneye çiğneye yiyorum gitsin.Tamam canım sen kullan bi süre gelişmelerden haber verirsin inşallah işe yarar. :)Yaramasa da üzüm yani meyve vücudunun başka yerlerine yarar. :) Aslında ben de tekrar küç alsam mı diye düşünmüyor değilim ama bu ara bitkilere sardım onu ne ara yerim bilmiyorum bu yüzden küç düşünmüyorum şimdilik.
cnm hem ıcersın yanında da yersın uzumu ben ole yapıyorum ıkı gundur sırf cekırdegını alcaksan bı kasık at agzına sonra su yeıne bıtkı cayından ıcıver bu arada sen saatı saatıne mı ıcıyosun bıtkı caylarını ben kafama esen saatte ıcıyorum
Yok canım ya nerdee valla günde 2 defa içtiğime şükrediyorumhiç tutmuyo saatler. Zaten bugün hayıtın 4. günü çok yeniyim daha. Şu an sadece hayıt içiyorum ama hayıtın yanında aslanpençesi de içicem aldım onu da. Bi de nane yemeyi düşünüyorum. Bunların hepsini hormonlarım dengelensin diye yapıyorum tabii göğüsleri nasıl etkiler bilmiyorum hiç. Bunlara daha başlamadım, en kısa zamanda başlayabilirsem başlıcam. Onları bi düzene koyayım da küç ondan sonra çünkü hepsini birden görünce gözüm korkuyo bırakıyorum. Bi de aynı anda birçok şey zarar verir diye de korkuyorum.