cnm sırayla yaptıklarımı anlatıyorum
gece yatakta 5 dk goguslerımı asagıdan yukarı dogru masaj yapıyorum cok sert bı sekılde de degıl cok yavas ta degıl normal bı sekılde acıtmadan
sonra yıne gece ıkı elımın bas ve yanındakı parmakla gogusumu bu parmaklarla arasına alıyorum o seılde ıkı elımle asagıdan yukarı bı sag taraftan sonra bı de sol taraftan masaj yapıyorum
bırde gogus ucuna bı elımın parmagını kuoyuyorum ve dıger elımle ısaret ve orta parmakla gosumun altına dogru masaj yapıyorum ( asgı dogru cızgı ceker gıbı )
aynı sekılde saga ve sola da bunu uyguluyorum ust tarafına da yukarı dogru cızgı ceker gıbı masaj yapıyorum
bırde gunduz reklam arasında falan aklım ageldıkce gunluk bı kere yaptıgım masajım var o da su .
once sol kolumu uzatıyorum one dogru eller saga dogru acık bı vazıyette olucak sonra dıger kulmu da uzatıyorum o da sola dogru yumruk seklınde olcak
aynen bu sekılde elım acık olan kolumdakı elıme yumruk atıyomus gıbı yapıyorum gougs kaslarını calıstırıyo bu
yıne gunduz yapabıldıgım bı masaj dah avar o da "I" harfını agsımı ıyıce lastık gıbı acarak soluyorum kı bu da gogus kaslarını calıstırırı
bu masajla hem sertlık hem dolgunluk hem buyuklugu gorceksınız benım ahım sahım buyumedı ama 85 olana kadar da olmasa da devam cunku sarkma olmaz en azından
güzelmiş hemen denemek istiyorum