Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

yok valla aldanmayın kızlar. evlenip çocuk olduktan sonra küçülenlerde var. bende 1 beden küçülme oldu emzirmeyi kesince. kilo alınca büyyolar zayıflayınca ilk onlar geri küçülüyo

bu iyi bir gelişme .çayı bırakınca acaba eski hallerine dönerlermi yoksa etki devam edermi? Rezene çayı emzirme dönemindeki bayanların bolca kullanması gereken bir bitkidir çünkü anne sütünü önemli oranda arttırıcıdır. diye okudum bir yerde. hmm şimdi sendeki sütmü acaba?

canım destekli 85'ken desteksiz 85 mi kullanmaya başladın yoksa 75'ten 85'e mi geçtin???

tatlım destekli 75 ten desteksiz 85 e geçtim. ya çok saçma geliyo farkındayım . bende ne bu dedim hani. inanamadım. ben çayı bırakmadım ama. 3 günde bir bi bardak içiyorum.
doktorada gittim durumu anlattım. meme dokumu incelemeye aldı. hani bu nedir diye. bildiğimiz meme halini almış. yani içi hava dolu, fos değil. yağ hücrelerini ve kasları çalıştırmış. oda meme içni doldurmuş. hani dokunduğunuzda memeye, içi yağ tabakası gibidir ya. ele gelir topaklık. o var bende.

bende şaşkınım hala. ama hani ben küçüklüğünü hiç dert etmedim. kime ne yani. ben memnunsam kimene. insanlar için var değilim ben. göğüslerimde öyle. :))

umarım işinize yarar.

yok yok değil. doktoroda gittim hani ne bu diye :))))) hamile değilim , evli değilim, sütümde yok yani :))))))))))

işin şakası tabi ama kontrol ettirdim. inmiyor göğüslerim. bildiğiniz göğüs oldu. öncekinden büyük. hepsi bu. ağrım sızım yok. meme kanserimiyim acaba bile dedim. ( kanserde büyür ya ) Allaha şükür herşey normal.

bi deneyin bence. kas hüzrelerini artırıyor rezene. milli bir kütüphaneden rezeneyle ilgili bi ansiklopedi buldum ben. nette yazılanlar neki. mucize yani.

kortızonlu kremler gogus buyutuyo ama saglıklı bı yontem deıl..

haklısınız

kortizon VÜCUDU ŞİŞİRİR. yani her yerini şişirir. sanırsınki kilo aldım. sonra geri inersin balon gibi sönersin.

sakın kortizonlu bi ilaç kullanmayın. hastalığınız vardır tamam, doktor verir, tabiki kullanılmalı.

ama doktor tavsiyesiz, sağlamken , sırf memem olsun diye sakın yapmayın..

:))))) tatlım benim adım dolunay... başka isim kalmamış gibi babam bunu koymuş... çok memnun oldum tatliş.

ayy bence çok güzel bir isim...bende dolunay soyserti çok beğenirim..dolunay ismi çok hoşuma gidiyor..benim adım başka tabi..belki ilerde kızım olursa adını dolunay koyarım senin gibi güzel bi kız olur

ayy bence çok güzel bir isim...bende dolunay soyserti çok beğenirim..dolunay ismi çok hoşuma gidiyor..benim adım başka tabi..belki ilerde kızım olursa adını dolunay koyarım senin gibi güzel bi kız olur

bende seviyorum aslında. ama hani 26 yıl evvel bi babanın aklına bu ismin gelmesi garip bi olay :)))))) kızın olursa iki isimli olabilir. biri dolunay diğeri başka bi isim. hoş olabilir. :) inşallah tatliş bi kızın olur ilerde.....

sağol bitanem inşallah..anne olmayı çok istiyorum zaten:)

dolunay yeterince güzel bence ek bi isme gerek yok..babanda baya zevkliymiş bence..böyle elit bi isim dolunay..

benim çevremde yok maalesef ama sanat dünyasında rastlıyoruz...kız yoksa sende santçımısın

:))) avukatım ben. genelde boşanma davalarına bakıyorum. çileli oluyor biraz :) sanatçı olsam kafam dahamı rahat ederdi ne. elinde siyah bond çanta davadan davaya koşmak yerine. ah ahhhh :)))

inşallah hayırlısıyla anne olursun sende. ben bekarım. bi sevgilim var. bakalım ne zaman evlenecezde, ne zaman aile olcamda... ne zaman çocuğum olacakta... of offf :)))))))))

valla insanları düşünüosam..evlendiğimde sorun olmasın yeterr şok olmasın zavallı=)) yani senn 26 yaşındamı büyüdü,bende 25 yaşındayımda ondan soruorumm

biliyorum bin defa bu konuyu konuştunuz ama ben yine sorucam....çöret otu yağı kullanıorm 3.günümdeyim ama korkuorm kıllanma yapar diye..sizce kullanmalımıyım,kullanan varsa lütfen yardımcı olabilirmiii???? çöret otunun etkisi kalıcı oluomuu?

vaow vaow vaow işte beklediğim cevap :) canım süpermiş yaa ben de şerbetçi otlu krem sürüyorum bide şerbetçi otunun çayını içiyorum elimdeki bitince sanırım rezeneye geçicem ben de aynı etkiyi istiyorum hatta 80 bile yeter bana yaa yeterki büyüsün :) canım bide bişey sorucam ya adet döneminde de içtin mi rezeneyi?

:))) bende gördü forumlarda şerbetçi otunu. kaynatıp püre yapıp, kreme karıştırıp sürüyorlarmış....

ben devamlı içtim 3 ay boyunca. sabah öğle akşam 1 kupa bardağı. sadece göğüslerime yarasa iyi. yorgunluğumu aldı. uykumu düzenledi. hala içiyorum ben. günde 1 bardak. bazen 2 günde 1.... ama bırakmayı düşünmüyorum. çünkü dengemi ayarladı. metebolizmama çok faydası oldu.

yani tatlım doğal olarak adet dönemimede denk geldi. ben adeti hiç sorunlu yaşamadım zaten. ağrım sızım olmaz. göğüs ağrım olur azcık.

büyür büyür emin ol. ben şok geçirdim resmen. içerken ağrıdı göğsüm önemsemedim. iş güç bide acayip yoğunum ben. davadan davaya koşuyorum (avukatımda )... dedimki çok koşturuyorum ağrısı ondandır. bi baktım büyüyo. ben şok tabi... :))))

iç tatlım iç. umarım işine yarar -ki yaracaktır. :)

valla insanları düşünüosam..evlendiğimde sorun olmasın yeterr şok olmasın zavallı=)) yani senn 26 yaşındamı büyüdü,bende 25 yaşındayımda ondan soruorumm

:)

tatlım bi kere şunu unutma, bir erkek seni olduğun gibi kabul etmeli. göğsün için beraber olmamalı. bunu çıkar aklından. seni her halinle kabul etmeyen erkeğe zaten ben adam demem. ne onun için büyüt, ne diğer insanlar için. o sana ait. erkek denilen cins önce kendine baksın yani. kimse için canını sıkma. amam memem küçük utanırım , dalga geçerse, beğenmezse. beğenmeyen yol alsın yani..............

unutmaki memelerin görevi yavru beslemek....

evet cnm 26 yaşındayım ve büyüdü. gerek yoktu aslında. hiç büyüsün diye dua etmedim mesela :) rahatsız olmadım. memnundum minik olmalarından. istemeyince başa gelirmiş demek. :)))))))

çok güzel canım ya vallahi heveslendirdin beni bian önce elimdekiler bitsin rezeneye veriyim kendimi :) Paylaştığın için çok saol tatlım buarada...

çok güzel canım ya vallahi heveslendirdin beni bian önce elimdekiler bitsin rezeneye veriyim kendimi :) Paylaştığın için çok saol tatlım buarada...

iç tatlım tabi. aralarda kaldı cevaplarım, belki okuyamadın bi daha yazayım. ben bir kütüphaneye gittim. dev arşiivi olan hani. ansiklopediler var. (meydan loreus gibi) onlarda inceledim baya. neymiş bu rezene diye. meme hücrelerini yenilermiş. :))) ben vakit buldukça gidiyorum kütüphaneye. diğer bütün otları araştırcam. Tanrının bahşettiği herşeyin bi sebebi vardır sonuçta. yani, bizim duymadığımız ama kitaplarda yazan kimbilir neler var. çok yakında mucizelerle geri dönceğimi umuyorum :)))

ben kişilerin bu kadar sorun ettiğini bilmiyordum bu foruma girmeden önce. benimde mandalina kadardı resmen. ama hani takmadım. tesadüfen oldu ne olduysa. bir grip ve rezeneye yüklenmem......... umarım sanada faydası olur tatlım. günde bi bardak gece yatarken iç... yani hani hareketle enerji kaybetmemiş olursun. vucüt daha iyi absorbe eder diye düşünüyorum..

rica ederim yani. umarım istediğin ölçülere kavuşursun...

bence sen takmadıgın için boyle olmuş, bişiyi çok istersin ve takarsın olmaz ya bizim mesele aynen oyle , takmamak barışık olmak gerekiyo en önemlisi , beynimiz ters algılıyo aslında düz de olabilir küçük dedikçe küçük oluyolar ay bugun sütyen alıyım dedim kadın 75 c veriyo bana diyorum bu bana olmaz ama dolgulu olur diyo yok büyük diyorum ısrar ediyo daha ellerinde b si yokmuş galiba o yuzden manyak kadın c olsa keşke de alsam b yi bile dolgulu zor dolduruyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…