evet canım herkes yanı şeyi söylüyor evlenip doğum yapınca büyür!!! iyide ben şimdi öle olmasını istiyorummm... başladım canım ben de şerbetçi otlu kremle masaj falan yapıyorum işe yarıyacak inşallah ama sabır gerektiriyor sonucu görmek için..
merhaba herkese. ben 26 yaşındayım. 174 cm boyum var. ve 54 kiloyum. benimde göğüslerim küçüktü. destekli 875 göğüslerimi içine alıyordu. ben sorun eden biri değilim . hani küçüksede benim büyüksede. takmam bu tip meseleleri. bigün bişey oldu. tesadüf bişe. mucize gibi. hasta oldum. yorgan döşek grip. (3 ay önce ), tek yaşıyorum ben. kim bakacak bana. bitki çaylarını severim ama hani hergün içmezdim. ayda bi iki kere. öksürüyorum bide. eczaneye gittim. eczacı bana bi bitki çayı ismi verdi iç dedi rahatlatır. iyi dedim. içtim. grip geçene kadar. günde 3 bardak falan. (kupa bardağı bu arada ). iyileştim 1 haftada. ama çayı sevdim dedim devam edim. bide ne hissedim. sanki regl dönemim göğüslerim sert, ellesem ağrıyo. bide büyüyor. çaktım o zaman tabi. çaydan bu dedimmmm. ama önemi yok yani. büyüsede farketmezdi. büyümesede. ben çayı içmeye devam ettim. soğuk memleketteyim. dedimya tek yaşıyorum. hastalıktan korusun diye. 3 ay önce minik göğüslerim vardı. şimdi 85 desteksiz takıyorum. :))))) tam oturdu vücuduma. çayı içmiyorum artık. canım istiyo ama , göğüsler büyüyecek, bıraktım bende.
mucize çay : rezene :))))
tavsiyemdir tatlişler. üzülmeyin sakın. ben istemezdim büyüsün . kendi kendine oldu. sizinde olur. :)
canım destekli 85'ken desteksiz 85 mi kullanmaya başladın yoksa 75'ten 85'e mi geçtin???
bu iyi bir gelişme.çayı bırakınca acaba eski hallerine dönerlermi yoksa etki devam edermi? Rezene çayı emzirme dönemindeki bayanların bolca kullanması gereken bir bitkidir çünkü anne sütünü önemli oranda arttırıcıdır. diye okudum bir yerde. hmm şimdi sendeki sütmü acaba?
kortızonlu kremler gogus buyutuyo ama saglıklı bı yontem deıl..
ahanda bi dolunay görüdm:=) zevklerimiz ortakmış kız:13:
:))))) tatlım benim adım dolunay... başka isim kalmamış gibi babam bunu koymuş... çok memnun oldum tatliş.
ayy bence çok güzel bir isim...bende dolunay soyserti çok beğenirim..dolunay ismi çok hoşuma gidiyor..benim adım başka tabi..belki ilerde kızım olursa adını dolunay koyarım senin gibi güzel bi kız olur
bende seviyorum aslında. ama hani 26 yıl evvel bi babanın aklına bu ismin gelmesi garip bi olay :)))))) kızın olursa iki isimli olabilir. biri dolunay diğeri başka bi isim. hoş olabilir. :) inşallah tatliş bi kızın olur ilerde.....
sağol bitanem inşallah..anne olmayı çok istiyorum zaten:)
dolunay yeterince güzel bence ek bi isme gerek yok..babanda baya zevkliymiş bence..böyle elit bi isim dolunay..
benim çevremde yok maalesef ama sanat dünyasında rastlıyoruz...kız yoksa sende santçımısın
tatlım destekli 75 ten desteksiz 85 e geçtim. ya çok saçma geliyo farkındayım . bende ne bu dedim hani. inanamadım. ben çayı bırakmadım ama. 3 günde bir bi bardak içiyorum.
doktorada gittim durumu anlattım. meme dokumu incelemeye aldı. hani bu nedir diye. bildiğimiz meme halini almış. yani içi hava dolu, fos değil. yağ hücrelerini ve kasları çalıştırmış. oda meme içni doldurmuş. hani dokunduğunuzda memeye, içi yağ tabakası gibidir ya. ele gelir topaklık. o var bende.
bende şaşkınım hala. ama hani ben küçüklüğünü hiç dert etmedim. kime ne yani. ben memnunsam kimene. insanlar için var değilim ben. göğüslerimde öyle. :))
umarım işinize yarar.
tatlım destekli 75 ten desteksiz 85 e geçtim. ya çok saçma geliyo farkındayım . bende ne bu dedim hani. inanamadım. ben çayı bırakmadım ama. 3 günde bir bi bardak içiyorum.
doktorada gittim durumu anlattım. meme dokumu incelemeye aldı. hani bu nedir diye. bildiğimiz meme halini almış. yani içi hava dolu, fos değil. yağ hücrelerini ve kasları çalıştırmış. oda meme içni doldurmuş. hani dokunduğunuzda memeye, içi yağ tabakası gibidir ya. ele gelir topaklık. o var bende.
bende şaşkınım hala. ama hani ben küçüklüğünü hiç dert etmedim. kime ne yani. ben memnunsam kimene. insanlar için var değilim ben. göğüslerimde öyle. :))
umarım işinize yarar.
vaow vaow vaow işte beklediğim cevap :) canım süpermiş yaa ben de şerbetçi otlu krem sürüyorum bide şerbetçi otunun çayını içiyorum elimdeki bitince sanırım rezeneye geçicem ben de aynı etkiyi istiyorum hatta 80 bile yeter bana yaa yeterki büyüsün :) canım bide bişey sorucam ya adet döneminde de içtin mi rezeneyi?
valla insanları düşünüosam..evlendiğimde sorun olmasın yeterr şok olmasın zavallı=)) yani senn 26 yaşındamı büyüdü,bende 25 yaşındayımda ondan soruorumm
:))) bende gördü forumlarda şerbetçi otunu. kaynatıp püre yapıp, kreme karıştırıp sürüyorlarmış....
ben devamlı içtim 3 ay boyunca. sabah öğle akşam 1 kupa bardağı. sadece göğüslerime yarasa iyi. yorgunluğumu aldı. uykumu düzenledi. hala içiyorum ben. günde 1 bardak. bazen 2 günde 1.... ama bırakmayı düşünmüyorum. çünkü dengemi ayarladı. metebolizmama çok faydası oldu.
yani tatlım doğal olarak adet dönemimede denk geldi. ben adeti hiç sorunlu yaşamadım zaten. ağrım sızım olmaz. göğüs ağrım olur azcık.
büyür büyür emin ol. ben şok geçirdim resmen. içerken ağrıdı göğsüm önemsemedim. iş güç bide acayip yoğunum ben. davadan davaya koşuyorum (avukatımda )... dedimki çok koşturuyorum ağrısı ondandır. bi baktım büyüyo. ben şok tabi... :))))
iç tatlım iç. umarım işine yarar -ki yaracaktır. :)
çok güzel canım ya vallahi heveslendirdin beni bian önce elimdekiler bitsin rezeneye veriyim kendimi :) Paylaştığın için çok saol tatlım buarada...
iç tatlım tabi. aralarda kaldı cevaplarım, belki okuyamadın bi daha yazayım. ben bir kütüphaneye gittim. dev arşiivi olan hani. ansiklopediler var. (meydan loreus gibi) onlarda inceledim baya. neymiş bu rezene diye. meme hücrelerini yenilermiş. :))) ben vakit buldukça gidiyorum kütüphaneye. diğer bütün otları araştırcam. Tanrının bahşettiği herşeyin bi sebebi vardır sonuçta. yani, bizim duymadığımız ama kitaplarda yazan kimbilir neler var. çok yakında mucizelerle geri dönceğimi umuyorum :)))
ben kişilerin bu kadar sorun ettiğini bilmiyordum bu foruma girmeden önce. benimde mandalina kadardı resmen. ama hani takmadım. tesadüfen oldu ne olduysa. bir grip ve rezeneye yüklenmem......... umarım sanada faydası olur tatlım. günde bi bardak gece yatarken iç... yani hani hareketle enerji kaybetmemiş olursun. vucüt daha iyi absorbe eder diye düşünüyorum..
rica ederim yani. umarım istediğin ölçülere kavuşursun...