Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

valla kızlar göğüs nasıl büyür bekarken onu bilmiyorum ama ben 75 sütyen bedeniyle evlendim şimdi 85-90 takıyorum.evlendiken sonra büyüdü.3 senelik evliyim bu kadar senede baya büyüdüler.

3 senelık evlılıgınızın hangı zamanında buyudu pekı ben sanırım teyzeme cekmısım ya annem de 90 kullnır ben 75 :) teyzem de ole ben gıbı evlı 7 yılllık hala aynı onunııler benım de ole olursa ya

ilk seneden başladı şimdi 90ı buluyor.nedenini bilmiyorum ama.anneminkiler de büyüktür

Valla ben civanperçemini tattım ya zehir getirseler içerim artık. Daha önce hayıtı denemiştim tadı başta kötü geliyor evet ama sonra alışıyor insan ya. 1 ay kısa bi süre zaten en az 3 ay aralıksız devam etmek lazım diye biliyorum ben baya araştırdım da uygulama yok bende. :) Şimdi adet dönemimdeyim o bitsin valla başlıcam artık ya yeter. Ben bir de rezene çayı da düşünüyorum içine çörek otu yağı damlatarak. Ama onu hangi araya sığdırıcam onu daha düşünmedim. O da göğüs büyümesi için çok faydalıymış. Sen hayıtla adaçayına zaten alışmışsındır artık arada bi rezene de iç bence içmiyorsan hormonların yanında bi taraftan göğüslere de destek lazım. :) Ben de başlarken sana haber veririm canım gelişme olur da inşallah bilgilendiririz birbirimizi. :)

cnm ya bı ara burda okudum kara uzum cekırdegıne de ıyı dıyolar oınu da denemek ıstıyorum su rezeneden de alım dur sen küç ün tadına da ıyı degıl dıyolar ben de yıyebılırmıyım kı cekınıyorum almıyorum ben de hep onu ertelıyorum :) cnm ya ben de adet donemındeyım bız ıkız falanız da haberımız mı yok asıl adet donemınde ıc hayıtı cnm ıyı gelıyo vala bı bardak ıc hastayken hemen gorceksın farkı bu arada hayıt ıcersen eger gunluk bıbardaktan yukarı ıcme falzlası sac dokuyo cnm he,aberın olsun ve de demlemeye bırakırken ustunu kapat bıseyle cnm bu arada 3 ay 6 ay artık ıccem bakalım haberdar ederım rezenenın tadsı nasıl cnm pekı ?

85 ust alt 72 cıktı fark 13 iyidir heralde biraz daha buyuk olsun isterdim bende

hahah valla adet dönemine kadar tutturduk canım ben küçü de denedim. Ama devam etmedim işte o yüzden faydası hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama kullanımı zor değil ben bir kaşık alıp suyla yutuyordum ki öyle her şeyi içemem hatta hap bile yutamam ben. Rezene hiç içmedim ama fena değildir diye düşünüyorum içtiğim zaman söylerim yine. Bir de ben sana bir şey sorucam ya senin hangi hormonunda problem var? Benim testesteron hormonum normalden biraz daha fazla yüksekmiş. Eğer senin de öyleyse bildiğim bir şey daha var da onda hala kararsızım onu söyleyecektim. :) aa bu arada hayıtın saç dökmesine şaşırdım yahu zaten benim hormonlarım yüzünden bi tutam saçım kaldı onu da kaybetmeyeyim. Çok enteresan aslında hormon düzenliyor sonuçta, dökmemesi lazım ama bilemedim.

cnm normalde dokmuyo zaten bı bardaktan fazla ıcme sen yeter ya ben de mı denesem kı küçü bı kaşık alıp da nasıl yutcam kı zorlanırım heralde ıcsek olmaz mı kı onu da :) hormon konusuna gelınce benım yumurtalıklarım normal bı ınsana gore daha fazlaymıs ve de yavas calısıyomus doktor bole solemıstı aynen cnm rezene alıp ıcersen haber et olur mu tadı hakkında

bu arada sımdı netten baktım bu küç acayıp bişey cidden kırısıklıgı azaltıyomus unutkanlıgı gıderıyomus sac hucrelerını artırıyomus daha bı suru sey alabılırım onu da :)

bu arada sımdı netten baktım bu küç acayıp bişey cidden kırısıklıgı azaltıyomus unutkanlıgı gıderıyomus sac hucrelerını artırıyomus daha bı suru sey alabılırım onu da :)

Anladım canım tamam sorunlarımız aynı değilmiş demek ki, bi burada ayrı düştük.
Evet küç çok iyi gerçekten özellikleri say say bitmiyor ben şu an için düşünmüyorum da şu bitki çaylarını bi yerine oturtabilirsem denerim belki. :)
Suyla yutamazsan sütün içine de karıştırabilirsin nesquik gibi oluyor diyorlardı. Balla da karıştırabilirsin ya da pekmez vs.
Yoğurtla yiyen de var ama öyle güzel olmaz bence hiç denemedim. :)

pekmezden nefret ederım cnm ya yogurdu cok c,severım bak tadı guzel olursa yerım gunde kac kasık ve hangı kasıkla yemek gerekıyomus bılıyomusun ?

pekmezden nefret ederım cnm ya yogurdu cok c,severım bak tadı guzel olursa yerım gunde kac kasık ve hangı kasıkla yemek gerekıyomus bılıyomusun ?

Malesef canım onu hiç hatırlamıyorum ama olsa olsa bi tatlı kaşığıdır herhalde. Küç ile ilgili çok başlık var mutlaka yazıyordur birinde ben de buradan yola çıkarak denemiştim zamanında ama aklımda kalmadı. Zaten küç, kara üzüm çekirdeği tozu olduğundan öyle bitki çayları gibi pek dikkat edilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum kaynatmıyosun demlemiyosun sonuçta bi şekilde bi miktar midene gitsin yeter. :)

cnm bu bıldıgımız kara uzumun cekırdegı degıl mı toz seklındemıymıs o ay oleyse hemen alırım :))

cnm bu bıldıgımız kara uzumun cekırdegı degıl mı toz seklındemıymıs o ay oleyse hemen alırım :))

Tabii hayatım bildiğin kara üzümün çekirdeğinin çekilmişi. :)
Ben en başlarda bu küçün böyle üzüm çekirdeği olduğunu bilmiyordum ne bu küç ne bu küç diye diye bir de baktım ki çekirdek tozuymuş içim rahatladı aldım hemen.

bende cekırdek seklınde sanıyodum bı de sordum sanahatta nasıl yutuyosun bı tatalı kasıgı dıye hay Allah tozuymus alıyorum hemen cnm ılk fırsatta :)

bende cekırdek seklınde sanıyodum bı de sordum sanahatta nasıl yutuyosun bı tatalı kasıgı dıye hay Allah tozuymus alıyorum hemen cnm ılk fırsatta :)

Yok ya ben küçücük aspirini bile 8 parçaya bölerim yine yutamam psikolojik benimki. :)
Ben sana nasıl bir his uyandırdığını anlatayım hemen. Küçü bi tatlı kaşığıydı sanırım alıp suyla yutmaya çalışınca ağzında sanki deniz kumu varmış da sen onu yutuyormuşsun gibi hissediyorsun.

emım tadı ıgrenctır cnm :) ama denıcem bakalım yogurtla falna denemeyı dusunuyorum yutmayı da denerım ama yapamam gıbı gelıyo kuru kuru öğğğğğ :)

Valla bana göre baya bi büyük.
Genele göre normal bence, hatta küçüğe de girebilir bazılarına göre.
Ama bence normal. :)
Sütyenle gayet de hoş duruyor, desteksiz üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…